Zadzwoń do Saula (2015-2022)
Zadzwoń do Saula: Sezon 6 Zadzwoń do Saula sezon 6, odcinek 11
odcinek Zadzwoń do Saula (2015-2022)

Zadzwoń do Saula | Breaking Bad

57m
8,1 962  oceny
8,1 10 1 962
Zadzwoń do Saula
powrót do forum s6e11

Saul staje sie definitywnie Heisenbergiem i stad tytul odcinka Breaking Bad. Pierwszy raz pomyslalam, ze zadluzyl na wiezienie. Czy tak bedzie? Czy jakas role odegra w tym starsza pani, grana przez Catol Burbett?
Saul w rekach policji jest dla mnie zbyt slabym zakonczeniem. A moze zniknie, moze zadzieje sie MAGIC?:-)
Nie chce rowniez, aby rozmowa w budce telefonicznej byla rozmowa z Kim. Czy na pewno z nia rozmawial?
Byla to ich ostatnia rozowa / „ spotkanie“?
Nie na to liczylam.
Wiem, ze nie beda zyli razem dlugo i szczesliwie, ale tak to nie moze sie zakonczyc:-(

ocenił(a) serial na 3
Donarek

Ta rozmowa to jest zagadka na następne odcinki wg mnie, nie wiemy czy on się kłócił z obsługa, bo nie chciała mu podać Kim, czy z nią samą.

ocenił(a) serial na 10
Donarek

To była próba odnalezienia jej ale jak widać się nie powiodła ;)

ocenił(a) serial na 10
Donarek

Podobno w wersji z niemieckim dubbingiem słychać lepiej, ktoś usunął szumy uliczne i mówi jej, że ona nie wie co się przez ten czas działo , co on zrobił a czego nie, generalnie jest niezadowolony, że mówi o tym co dla niego nie ważne, bo sam myśli że nie zrobił nic złego. A Kim jakby sugeruje, że powinien był się oddać w ręce policji. Tak to rozumiem.

ocenił(a) serial na 10
Anita1055

Rzeczywiscie w niemieckim dubbingu Gene cos mamrocze, ale ciezko rozpoznac co. Jest jedno zdanie- „Sie können mich nur ein mal hängen“ co oznacza, ze „ moga mnie tylko raz powiesic..
Kim nie slychac w ogole.