PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=370554}

Zagubiony pokój

The Lost Room
2006
7,7 11 tys. ocen
7,7 10 1 10704
Zagubiony pokój
powrót do forum serialu Zagubiony pokój

co to miało być? Pomieszanie matrixa z Zaginionymi? Naprawdę, amerykańskie seriale są coraz denniejsze i bez polotu... a ludzie to łykają jak młode pelikany...

ocenił(a) serial na 10
antofagasta

Kolego kochany jestem już dawno po wszystkich odcinkach i śmiało mogę stwierdzić, że nie ma on nic wspólnego z jednym i z drugim filem. No owszem ten sam gatunek i co z tego? Nie oglądałeś to siedz cicho. Ja śmiało mogę stwierdzić, że jest lepszy od obu filmów.

antofagasta

w pełni sie zgadzam, na okrągło wykorzystuje się te same watki

dla mnie to taki sam powtarzalny zabijacz czasu jak herosi, bzdurny (i na wskroś banalny) pomysł główny, słaba gra aktorska (wygłaszają kwestje jakby samie nie wierzyli w to co mówią) i masa naiwnych wątków i wyciągnietych z powietrza zasad

Bonus

Po pierwsze, kolego, "matrixa" pisze się przez duże M, no a po drugie nie "Zaginionymi", tylko "Zagubionymi".

patrick_42

ach jak ja nie lubię w tych co nie mają nic do powiedzenia, ale musza napisać na siłę o błędzie językowym i przy okazji udowadniania tej swojej wielkiej znajomości zasad języka popełniają błędy rzeczowe, ortograficzne i gramatyczne

matrixa przeż duże "m"?

nie mówi się "duże M"
takie "M" to się gramatycznie nazywa "wielka litera 'm'", a nie "duże 'm'" bo i takie 'm' można powiększyć i będzie wtedy to "duże 'm'", a nie będzie to gramatyczne poprawna "wielka litera"

od kiedy po przecinku pisze się "no a" to tak jak z tym paskudnym rozpoczynaniem zdania od "No a" albo od "A"

patrick_42

Jak juz tak kozaczysz i poprawiasz innych, to wiedz, ze poprawna forma jest "Matriksa", a nie - "Matrixa"

Keremere

"Jak juz tak kozaczysz i poprawiasz innych"

najgorzej cie to boli jakby forum było lekiem na niedowartościowanie dostepnym dla wszystklich, anonimowo

antofagasta

zgadzam sie z zalożycielem tematu,
ocena ponad 9 to kpina, pomyślcie ile musiało być wystawionych dziesiątek, stawianie takiego serialu na szali razem z casalbalcą, psychozą czy ojcem chrzestnym to totalne nieporozumienie, no ale ci którzy wystawiają wysoką ocene lost romowi pewnie o dobrych filmach nawet nie słyszeli

nie bede zlośliwy, nie wystawie 1

3/10

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
antofagasta

Nie mam nic do zarzucenie temu serialowi. jest swietny i kropka. o!