PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111524}

Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 625  ocen
7,2 10 1 625
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10

O tak właśnie była taka scena :D Dranie powciskali reklamy, a wycieli tyle fajnych scen ;/ co za dziadostwo!
A Ty wiesz, że Angelica Rivera jest pierwszą Damą Meksyku? Jakiś czas temu się dowiedziałam przypadkiem xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Coś tam czytałam ale myślałam ,ze to do filmu, he ale Anhelica to zawsze kojarzy mi się z Marcią ].
Racja ,dziadostwo ! odbierać widzom tyle scen wiesz ja chyba kiedyś się skuszę na orginalną Marianką zresztą nie tylko wiecej scen ale i ładniejszy obraz ].

Margaro ładny dzieciak taki sympatyczny chłopiec :)

ocenił(a) serial na 10

Nie no, na serio jest xd Mi też, bo tylko w roli Marcii ją widziałam:D
Na szczęście głos mam obraz jest niby wraźniejszy niż te odcinki po polsku, ale za to kolory są jakby ciemniejsze ;/
tak Margaro jest sympatyczny, ale krzyczy ciągle jak mój brat xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Naprawdę ,he to masz fajnego brata )

Właśnie obraz orginalny Mariany de la noche jest lepszy ,bo Wiesz jak oglądam po polsku do blizny u Yadiry za bardzo nie widać a w orginalnym mocno jest oszpecona ciekawe od czego zależy ta jokość obrazu ,nie wiem ale być może tak myśle ,że u nas to są kopie a w Meksyku orginalne ,dlatego są trwałe i lepiej widoczne}
A to miła niespodzianka Angelica Damą Meksyku , napewno nie jest skandalistka jak gwiazdy hollywud bo gdy by była, nie mogła by mieć takiego tylułu ,.... chyba:)

ocenił(a) serial na 10

tak fajny jest, ale ciągle gada xd Najpiękniejsze kolory i jakość to mam w tych odcinkach co nagrałam na video :D
Hmm skandalistką to ona chyba nie była nigdy, ale ma 3 córki z byłym mężem, ciekawe czy z prezydentem też będzie mieć ^ ^
Podobno też była piosenkarką, ciekawe czy to prawda xd
Jakiś czas temu znalazłam jakies forum o Zaklętym Sercu i tak większość osób mówila, że Angelica jest ładniejsza od Mariany, dla mnie to jakiś absurd ^ ^ U mnie w domu wszyscy się Alejandrą zachwycają, ale my to prawie zawsze takie same gusta mamy :)

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

Angelica od Alejandry *

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie ,ciekawe czy jeszcze będzie mieć kolejne dzieci tym razem z prezydentem ,ale kto wie ? przecierz jest jescze młoda
Być może to prawda zresztą prawie każda aktorka ma ukryty talent /.. Wiesz ja też to czytałam te forum ale się nie zgadzałam nigdy z tymi opiniami ,dla mnie Alejandra zawsze będzie ładniejsza pomimo ,że Angelica wcale też nie jest brzydka , Alejandra ma taką delikatną urode ,nic się nie zmienia ,do tej pory mogłaby zagrać protki ,a nie jak ją obsadzili w roli matki prota ,nie ! to śmieszne jest jak dla mnie ,poprostu jest zbyt ładna aby mieć role 5 planowe ).

ocenił(a) serial na 10

też tak myślę, Angelica jest ładna, ale baardzo daleko jej do Alejandry :) :) Nawet nie ma co porównywać. Alejnadra młodo wygląda, więc grać matkę prota nie powinna.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Oczywiście ,że tak :)

ocenił(a) serial na 10

no nie nie wierzę, w tej starej przeglądarce też jest głos, widocznie ''magicznie'' wrócił ^ ^ a ja myślałam, że to zależy od przeglądarki xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Może było to chwilowe , super że jest głos bez głosu dziwnie się ogląda ,nie słysząc muzyczki ,dialogów piosenki itd.}

Dziś znowu oglądałam , dwa odcinki 19 i 20 , Ignacio dowiedział się kto go prześladuje ,Isabela i Atylio rozmawiali prawie się kłucili , wykrzyczała prawde bratu :)
Kilka odcinków temu gdy było przyjęcie z okazji chyba urodzin Marcji, Atylio zastanawiał się gdzie szukać ostatniego z rodzin Luga Navarro ,he nawet nie domyślał się ,że był jego gościem i jedli przy jednym stole

ocenił(a) serial na 10

Isabel powiedziała Atiliowi prawdę i tylko prawdę szkoda, że był uparty i nikogo nie słuchał. Sam sprowadzał na siebie to cierpienie.
Tak, to jak Atilio zastanawiał się, gdzie jest ostatni Lugo Navarro to było świetne :D a potem powinna być scena, którą wycięli jak Atilio ma pretensje do Marcii, że zaprosiła Sokoła ^ ^

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A to ciekawe nie wiedziałam o tej scenie muszę sobie ją obejrzeć w Yutube ,/:) Tak Atylio był uparty ,no ale cóż facet był zakochany przynajmniej mu się tak wydawało .:) na początku bo to była obsesja ,Mariana tak bardzo przypominała mu Elise , aż sobie wmówił miłość do niej.

ocenił(a) serial na 10

Ale widać było, że ją kocha i ta miłość była tak wielka i namiętna, jak tylko może być miłość, w przeciwieństwie do miłości Ignacia .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak Obaj kochali tą samą kobiete ,szkoda ,że Atylio się nie opamiętał i nie dał wolnej ręki ukochanym ,tylko dalej knuł i krzywdził ,,chciał nawet pozbyć się własnego wnuka ,no ale potem go uratował ze szponów Marcji .Nigdy nie było wiadomo jaki jest naprawdę Atylio /..
Wiesz oglądam kawałki odcinków orginalnych i rzeczywiście z każdego coś wycieli ,nawet są fajne momenty ,bezsens normalnie co zrobili ../ A jeszcze czytałam niektóre komentarze ,że między Ignaciem i Marianą nie ma chemi ,tylko między Marcią a Ignaciem .Wiesz gdybym to ja nagrywała nie zrobiłam bym z Atylia żadnego morderce ,tylko był by zły ale by się zmienił i zaswatałabym go z Marianką ,a Ignacio z Marcją .Ale z drugiej strony momenty Marianki i Ignacia też były romantyczne .sama niewiem a Ty jak byś zrobiła ?

ocenił(a) serial na 10

Atilio uratował Jose Antonia tylko ze względu na Marianę :) Chociaż potem w ostatnim odcinku tak spojrzał na małego niemal z czułością :)
Tak, każdy odcinek jest okrojony, normalnie czuję się oszukana i okradziona przez ten tvn ;/ Też czytałam te komentarze i trochę się z nimi zgadzam, ale uważam, że między Marcią i Ignaciem też nie ma jakiejś specjalnej chemii., Z kolei Alejandra lepiej patrzyła na Cesara tzn. tak jakby się w nim zakochała :D A on na nią to wiadomo :D
Chociaż te romantyczne spotkania Mariany i Ignacia pod drzewem podobały mi się bardzo to jednak też bym Atilia połączyła z Marianą, a Ignacia z Marcią :D Choć wiadomo, że Atilio z Marianą to było niemożliwe, bo całe życie myślała, że to jej ojciec, ale Cesar i Alejandra zajebiście razem wyglądają :D Atilio niby był mordercą, ale nie był taki zły do końca, raczej postać tragiczna :(
Jestem na 108 odc zakazanego uczucia wreszcie Paula się przespała z Rogeliem :D

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

Zauważyłaś, że zmienili zdjecie główne na profilu Alejandry?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie ,: ) Dopiero teraz jak przeczytałam twoją wypowiedż Wczoraj jak oglądałam to było jeszcze te stare zdjęcie , Alejandra na każdej fotce promiennie wychodzi ,jest śliczna.]

Jak oglądam odcinki po polsku obraz nie jest zbyt ładny. ,Orginalny to co innego ,wszystko pięknie widać Marianka to coraz śliczniejsza mi się wydaje, jak lalka ma urodę cere ,taką głaciutką ,bo jak Wiesz oglądam też Corazon indomable Maricruz też ma ładną cere ,ale Marianka ma ładniejszą :) Pewnie myślisz tak samo.:)..

ocenił(a) serial na 10

Tak Alejandra ładnie wyszła, ale moim zdaniem ma dużo piękniejszych zdjęć :) Tak, oglądając w oryginale można zobaczyć, że Marianka ma najładniejszą cerę ze wszystkich :) Maricruz też ma ładną, ale denerwuje mnie, że taka strasznie brązowa jest xd My to jak zwykle się zgadzamy :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie ,mamy te same zdanie ,zresztą po co się okłamywać ,przecierz widać ,że Alejandra ma głaciutką i ślicznę delikatnę cere . ja nie rozumiem właściwie tych komentarzy na temat Marianki ,że niby jest brzydsza od Marci ,ale przecierz każdy powinien brac pod uwagę ją bez makijażu i ujrzeć ,że jest doskonała i naturalna ,a nie wymazana nie wiadomo czym lub jakimś fluidem >).
Racja Maricruz cere ma taką za bardzo brązową ,niewiem czemu ona jest taka czy to skutki opalania się czy kremu brązującego ,bo przecierz w Zakazanym uczuciu miała ładniejszą )..

ocenił(a) serial na 10

Też nie rozumiem, i nawet nie chcę rozumieć, ja wiem swoje ;)
Tak, w zakazanym uczuciu Ana Brenda miała piekny makijaz, a tu taka brązowa i jeszcze te policzki aż za bardzo różowe.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właściwie to tak :)

Świetnie ,to już Jesteś na tch super odcinkach ,wreszcie Paula wybrała ,tyle ,że szkoda ,że będą jeszcze między nimi przeszkody/

ocenił(a) serial na 10

No szkoda, ciągle coś

ocenił(a) serial na 10

Jezu nie mogę uwierzyć!!!!! Moja telka sin ti (milość i przeznaczenie) z 1997 jest na youtube po hoszpańsku!!!!! Gra w niej Camilo, zobacz:
http://www.youtube.com/watch?v=VGq_HfMsmPw

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie oglądałam tej telki ,ale zobaczę ją :)
Czy ten doktorek z Zaklętego serca jest w nim bohaterem?

ocenił(a) serial na 10

Tak Camilo jest protem :D

ocenił(a) serial na 10

To jest moja ulubiona telka po Zaklętym Sercu :D :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Moja to ( Zakazane uczucie ) ,Mariana de la noche ,Potęga miłości ,Serce Clarity ,oczywiście wystąpił w niej Cesra ,oraz Anita no te rajes .

ocenił(a) serial na 10

Oo Serce Clarity to wiem, że Cesar tam grał. muszę to obejrzeć kiedyś :D Potęga miłości z Jorge, nie? Ale Anita no te rajes nie kojarzę.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak Jorge ( PM ) zagrał prota ,telka była rozgrywana w mieście
Serce Clarity też uwielbiam Cesrar jako ojciec i wdowiec świetnie się spisywał ,Anita no te rajes wystąpiła Ivoone Montero ,telka opowiada o dziewczynie która przyemigrowała do Ameryki znalazła tam miłość ,oczywiście i były przeszkody iitd.. potem coś było w stylu zemsty na tych którzy ją skrzywdzili ,tela troche komediowa ,oczywiście plus dramat

ocenił(a) serial na 10

Aha :) W sin ti podoba mi się bardzo piosenka tytułowa i aktorka Adamari Lopez :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Admari Lopez ,gdzieś kojarze ,tak mi wydaje ,że widziałam ją w jakies telce .Piosenke zobaczę ,może sobie zgram

ocenił(a) serial na 10

Ja ją widziałam tylko w Sin Ti i jakichś fragmentach ''Przyjaciółek i Rywalek'. Piosenka cudna :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To pewnie w Przyjacciółkach i rywalkach gdy leciał ten serial spoglądałam okiem , tak mocno jej nie pamiętam z urody, tylko te imie i nazwisko wydało mi się znajome :)

Wierzę Ci ..:) a moze Wiesz kto ją śpiewa ?

ocenił(a) serial na 10

Aha :) Śpiewa ją Ricky Martin, tytuł : Vuelve

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Dzięki :) Ricki Martin ,ładnie śpiewa znajdę na yutube i zgram.

ocenił(a) serial na 10

Nie ma za co ;) Też Ci się spodobała :)

ocenił(a) serial na 10

Ulises z Zakazanego Uczucia gra w Sin Ti :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tego Ulisesa to pierwszy raz oglądałam w Zakazanym uczuciu , w innych telkach jeszcze go niewidzialam a więc w Sin Ti też zagrał ,młody pewnie tam był .

ocenił(a) serial na 10

Tam młody był, ale od razu go poznałam :D I tam gra też ten policjant, który w Zaklętym Sercu oskarżył Marianę o morderstwo Narciza :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nawet nie skojarzyłam ,że to ten sam aktor co w Zakazanym uczuciu .muszę mu się lepiej przyjrzeć,gdy będe oglądała ten odcinek:)..

ocenił(a) serial na 10

hehe :)

ocenił(a) serial na 10

Ale powiem Ci, że nie oglądam całego Sin Ti, omijam sceny z postaciami, które mnie nie interesują xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To tak jak Ja najpierw muszę obejrzeć całość nawet nudne sceny ,a potem gdy drugi raz oglądam lub trzeci omijam i wybieram te najbardziej które mnie interesują].

ocenił(a) serial na 10

Tak jet najlepiej, bo po co się męczyć :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Pewnie :) ,

W Dzikim sercu właśnie weszła niedawno aktorka która Zakazanym uczuciu , grała Daniele ,teraz to Ona gra córkę gubernatora 22 -latkę niewiem jak Ty myślisz ale miom zdaniem przesadzili scenarzyści ,Ona przecierz wygląda na więcej ,nie ma gładkiej buzi tylko już widać lekkie zmarszczki ,ja uważam,że Ta aktorka powinna zagrać gdzies od 25 lat do 30 kilku a nie taką młoda dziewczyne .W Rubi była młodsza więc pasowała na granie młodej dziewczyne ,ale teraz jest coraz starsza i widać przemijający czas

ocenił(a) serial na 10

:) Tak widziałam ją jak podrywała Octavia xd Szczerze mówiąc nie wiem czy bede dalej oglądać tą telkę, czytałam co będzie dalej i to jakiś kosmos ^ ^
Co do tej aktorki to faktycznie troche przesadzili, ale uważam, że młodo wygląda :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak młodo wygląda ,ale aby grać dwudziestolatkę to już lekka przesada ).
Wiesz ja już kiedyś oglądałam na yutube Marimar było to samo tyle ,że tu coś więcej dodali ,mi napszykład Marimar nie podobała się .Tą telkę oglądam bo gra w niej Breco ,Cesar i Elizabeth ,oczywiście aktorka ktora gra(Solite ) bo to nowa postać , Wiem ,że napewno będą bzdury ,coś czytałam w komentarzach i Wiesz ciężko mi się ogląda ,ale postaram się dotrzeć do finału ,tyle ,że na pewno nie obejrze tej telki drugi raz tak jak to zrobiłam z Zakazanym uczuciem i Zaklętym sercem je mogłabym oglądać nie raz).

ocenił(a) serial na 10

Tak przesadzili trochę ale cóż :D
Mi też ciężko się tą telkę ogląda, w ogóle to chyba Alejandro już umarł? A ja tego nie mogłam zobaczyć w tv :( Zobacze na yt. Więc skoro nie ma Cesara to tego nie będę oglądać, tak samo Burzę kiepsko mi się oglądało te telki są nudne po prostu ;/
Więc wychodzi na to, że nawet jej nie obejrze ten jeden raz, nie chcę się zmuszać. Co do Zakazanego uczucia to skończyłam na 113 odcinku, śmiać mi się chciało jak Rogelio wyznaczył Gustava na wykonawcę swojego testamentu :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Narazie Alejandro żyje,ale chyba wkrótce umrze , szkoda bo Cesar świetnie gra ,bez niego będzie nudno .

Masz racje nie warto się zmuszać ja tak samo w połowie rezygnowałam z nie jednej telenoweli .::)

Tak ,to było dobre a najlepsze jak Rosaura będzie się podlizywała do Gustavo , już prawie nadchodzą te odcinki w którym Rogelio będzie miał operacje ,Podobno te odcinki musieli nagrać bo Jorge wtedy naprawdę był w szpitalu i cała ekipa musiała tam się przeniesć ,w tych momentach gdy było zle nawet myśleli o zmianie aktora ,ale na szczęście wszystko się ułożyło.)