Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 624  oceny
7,2 10 1 624
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10

Aha, no to może jeszcze się zmuszę do oglądania skoro jeszcze żyje.
A tak pamiętam jak mówilas, że naprawdę był w szpitalu :(
Rosaura to niezła agentka jest xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Alejajandro umarł .Niemogłam w to uwierzyć jak oglądałam odcinek, Normalnie tak szybko ,a myślałam ,że jeszcze pożyje bo mu się polepszyło ,Jestem zła na producentów co zrobili uśmiercić tak fajną postać !!

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Oj ..tak nie zła agentka ,te babsko zrobi wszystko aby mieć kase i wygody .nawet będzie podlizywała się Gustavowi he ona nie zna granic ,Niewiem czy oglądałaś ten odcinek w którym Rogelio będzie miał problemy finansowe ,żebyś wiedziała jak Rosaura się przejęła chyba bardziej niż wszyscy ,ale potem Bruno jej wszystko wytłumaczył ,ze Rogelio nie jest bankrutem ,a Ona na to "Więc ulica mu nie grozi "kurcze naśmiałam się z jej wypowiedzi .ona jest świetna :) chyba jeszcze nie oglądałam takiej postaci jak Rosaura ,przewarznie kobiety w jej wieku są nudne .

ocenił(a) serial na 10

Wiem widziałam to :( Szkoda :( Teraz już nie mam po co oglądać.

ocenił(a) serial na 10

hehehe on niby teraz ma problemy finansowe, ale nie przypominam sobie tego tekstu Rosaury, może będzie niedługo xd Ja uważam, że kobiety w jej wieku sa wkurzające xd zresztą jak w każdym ^ ^

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Bedzie smutno bez Don Alejandra . Wdzisiejszym odcinku gdy Maricruz , Tobias i Octavio przyjechali do rezydencji Don Alejandra ,ten dom wyglądał taki pusty bez niego ,wielka szkoda ,że umarł . Szkoda ,że Alejandro nie miał brata blizniaka wtedy znowu byśmy oglądali Cesar w innej roli.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Być może :) Oj tak są denerwujące i lubią rządzić drugą osobą ,Tak było w Zklętym sercu, pamiętam moment w którym Mariana i Ignacio się Pogodzili a potem Lucrecia przyszła z dzieckiem i kazała aby Mariana zrezygnowała z miłości ,babsko posłużyło się dzieckem ,ah jak ja byłam wtedy wkurzona na tę babe .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Sprawdziłam ten tekst był w 106 odcinku prawie przed koncem odcinka Bruno i Rosaura rozmawiali na krytarzu .

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze co do tej chemii między Ignaciem i Marianą i między Marcią i Ignaciem powiem tak: uważam, że tego tak nie widać po prostu ze względu na charakter postaci - przecież i Mariana i Ignacio byli spokojni, ich miłość opierała się na czułości a nie na namiętności, to Marcia spoglądała na Ignacia pożądliwie, ale on przecież jej nie chciał więc jak miała być choćby między nimi ta chemia xd

ocenił(a) serial na 10

Tak, ale może nie chciał już grać. No chyba że w Marimar też tak było? Ze ojciec głównej bohaterki umiera szybko?

ocenił(a) serial na 10

Ja w ogóle Lukrecji nie lubiłam, była prostytutką, a potem zgrywała wielką damę, Dziwię się tylko, że jak była w ciąży to Atilio był taki pewny, że to jego dziecko xd

ocenił(a) serial na 10

A to widzisz, zapomniałam :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak też tak było ,ale myślałam ,że coś nie coś pozmieniają i będzie żył do końca albo choć troszkę dłużej .)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Sorry Nie jest aż taka róznica tylko 12 lat ::) .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Też jej nie lubię jest nudna, i ten jej głos eh .Racja prostytutka a zgrywa wielką damę, .Atylio miał kiepski gust , z Lucrecią i Marią lolą jedynie, Elisa Marianka były warte zachodu .::)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Zgadzam się całkowicie dobrze Ujęłaś .Marcia chciała tylko się zabawić to był jej kaprys ,Marianka była spokojna i szczerze zakochana w Ignaciu.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nieszkodzi ja też jak pierwszy raz oglądałam nie zauwazałam dużo dialogów .Niewiem czy wiesz ,że Rosaura i Maria są w równym wieku a w rzeczywistości aktorka grająca () Maria) jest dużo starsza od aktorki grającej (Rosaure)

ocenił(a) serial na 10

A tak wspominali, że Rosaura i Maria są w tym samym wieku, ale widać że Ana Martin (Maria) jest starsza.

ocenił(a) serial na 10

Ale w sumie dobrze, bo oprócz Cesara nic mnie w tej telce już nie trzymało więc dam sobie spokój

ocenił(a) serial na 10

12 lat to w sumie dosyć dużo. Bo zobacz jakby Ana Martin (Maria) była powiedzmy jeszcze strasza o 3 lata, a aktorka grająca Rosaure jeszcze młodsza o 3 lata, to mogłyby być matką i córką :)

ocenił(a) serial na 10

Co do ''Sin ti'' to na razie jest 69 odcinków i obejrzałam wszystkie :D oczywiście najlepsze fragmenty :D

ocenił(a) serial na 10

Obejrzałabym całe gdyby było po polsku, ale jak jest tylko w oryginale to mi się nie chce :d

ocenił(a) serial na 10

Z Marią Lolą to miał pecha, przecież gdyby nie to, że był pijany toby jej nie tknął, a tu jeszcze w ciążę zaszła. Dobre było jak Atilio się wkurzył, że Camilo zarywa do Mariany i poszedł do Lukrecji. Na pewno będąc z nią, myślał o Marianie xd
Aktorka grająca Lukrecję miała głos jak babcia, ale co sie dziwić jak miała 60 lat w ZS.
Żal mi tego Atilia naprawdę, dziwię się, że Elisa go nie chciała ;/ Głupia była i tyle :D

ocenił(a) serial na 10

Cieszę się, że się ze mną zgadzasz :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ale dobrze aktorki odgrywają swe role nieważne ,lubię sprzeczki pomędzy Rosaurą a Marią ,najlepsze jest to jak Rosaura za wszelką cenę chce pokazać ,że byłaby lepszą gospodynią ,he uwielbiałam te momenty kiedy służyła Rogeliowi i robiła mu kawe ,albo jak przejęła obowiązki Mari .do było dobre .)
Tak 12 lat to jest jednak różnica .

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Cesar w każdej telce gdy wystąpi aż ciągnie do oglądania ,potem gdy przestaje grać ,telka staje się nudna ,tak było w Zaklętym sercu , kilka odcinków gdy go nie było nudy,ale gdy
pokazał się żywy buzia śmiała ,:)

Czy Sin Ti było też unas? szybko Obejrzałaś w takim tępie Zobaczysz kilka telek ::)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A to jednak nie było tej telki u nas ., Oczywiście ,że po polsku lepiej się ogląda ale przynajmniej w orginalnym nie wycianają scen i Obraz jest krystaliczny i wyrazny

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Napewno myślał o Marianie ,bo te stare babsko ( Lucresia) to tylko nadawało się już do dziargania na drutach a nie do łóżka Atylio ,On potrzebował młodej i pięknej kobiety ,a nie starego pruchna jaką była Lucrecia >:)

Eh przesadzili z tym ,żeby taką już kobiete w podeszłym wieku wziąść aby zagrała kobiete Atylio ,jakby nie mieli młodszej ,ta baba nawet ładna nie była ,jak się uśmiechała dziąsła miała na wierzchu , i krzywe zęby .. koszmar za dnia:)

A jak mam się nie zgadzać ,jeżeli Czytasz moich myślach , Nie raz czytałam Twoje wypowiedzi ,to tak jak bym siebie słyszała . Poprostu się zgadzam .

ocenił(a) serial na 10

No śmieszne te sceny są :D

ocenił(a) serial na 10

Tak masz rację , w Zaklętym Sercu nie było go chyba 8 odcinków, to nie mogłam się doczekać aż się znowu pojawi :D
Tak Sin Ti było u nas pod tytułem ''Miłość i przeznaczenie'' oglądałam jak byłam dzieckiem, ale dużo zapamiętałam z tej telki :D

ocenił(a) serial na 10

Po prostu na youtube jest tylko w oryginale teraz, ale może ktoś doda po polsku kiedyś :) Obraz czasami jest ok, czasami nie, ale ciesze się, że w ogóle jest :D

ocenił(a) serial na 10

Hahahaha rozwaliłaś mnie, ale to prawda :D
Też mi się ta aktorka co grała Lukrecję nie podobała, była za stara dla Atilia, źle wybrali ;/
Ja mam takie samo wrażenie, że czytasz mi w myślach :) :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie :) Oglądałam na początku Lucrecia miała krzywe zęby ,potem w jakimś magicznym sposobem w połowie telki miała równe ,napewno je wypiłowała pilnikiem od paznokci >) ,Wiem ,że nie nie można obrazać ,ale ja tej baby nie lubię . A na domiar złego wystąpiła do końca telki eh .. zgroza .)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

8 odcinków to dużo ,jeśli nie ma kogoś kogo się lubi ,to jakby oglądać w telewizji ,nie było by go prawie 2tygodnie ..Zbyt długo >).
Miłość i przeznaczenie ? kiedyś chyba Pisałaś mi o tej telce ,Ja wtedy pomyliłam ją z innymi aktorami ,bo też ogladałam ,ale to była inna telke ,Nawet bym sobie obejrzała tę wersje Sin Ti ,z ''Camielem '

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Fajnie by było gdy by była po polsku ,zgrałabym sobie ją>_)
Jestem przy 55 odcinku Marianki .Atylio znalazł Marianke w grocie Ona była tak przerażona jakby zobaczyła diabła .Oglądam też momentami orginalną Marianę de la noche ,ah dużo jest scen których u nas nie było ,na prawde muszę obejrzeć orginał.

Nie wiem czy Wiesz ale ten aktor który gra ( Bruna ) Julian Gil podobno został ojcem gdy miał 15 czy 16 lat w (Świecie seriali) o tym pisali gdy leciała telka Zakazanego uczucia

ocenił(a) serial na 10

Heheh też jej nie lubię :D Ej muszę się przyjrzeć uważnie jej zębom xd

ocenił(a) serial na 10

Tak 8 odcinków w tv by się ciągnęło 2 tygodnie ;/
Tak, pisałam Ci o tej telce :D A Ty oglądałaś tą telke z Sandrą Echavarią. Polecam Sin Ti naprawdę :D I Rene Strickler jeszcze taki młody tam był :D Jako Camilo mnie wkurzał, ale jako Luis David był ok :D Chociaż to nie była kryształowa postać, bo grał nauczyciela, który miał romans z uczennicą ^ ^ to jednak jego postać przypadła mi do gustu :)

ocenił(a) serial na 10

Ja też bym ją zgrała, nawet w oryginale tylko że musiałabym drugiego pena kupić :D
O to ładnie już obejrzałaś :d Mariana aż zemdlała xd haha, ja też oglądam te sceny, które są w oryginale i np. bodajże w 78 odcinku jest scena, jak Mariana smaruje nogi balsamem,a Atilio ją podgląda haha :D
Tak wiem o tym, że Julian Gil jest młodocianym ojcem :D ma córkę w wieku Any Brendy :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja musiałam kupić trzeciego pena ,bo jeden z nich mi się zchajczył wszystko co było nagrane ,poszło w diabły ,nic się nie pokazuje , tylko sformatuj dysk ,jak chcę formatować to coś tam piszę ,że nie można).Aha ten który mi się popsuł to ( toshiba) ,już lepsze są chyba z firmy Sandisk ,jeden mam już kilka lat i nadal gra .Niewiem być może wirus czy coś tam wlazło jak przesyłałam filmik).
Tak Marianka zemdlała ,te sceny kiedy Mariana smaruje nogi u nas chyba nie były ? ,ale może przegapiłam zobaczę gdy będe oglądała ,Atylio napewno skręcało od środka ,że nie może ukochanej dotknąć, he ona wciąż myslała o Ignaciu. Wczoraj oglądałam odcinek jak Cumache uderzył kamieniem Marie Lole, biedaczka myślała ,że umrze i wszystkie tajemnice wyjawiła Chachi .
Ja to aż się zdziwiłam ,ale ta córka chyba nie jest taka ładna ).

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Więc obejrzę .Czy wszystkie odcinki są na yutube ? Rene grał prota nauczyciela a protką uczennicą Gabriela Rivero czy Admari Lopez ?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Taaaakie długie ma ,nie wiewm może mi się wydaje ,bo Marianka ma śliczne i równe .

ocenił(a) serial na 10

Uuu szkoda ;/ Też mam jednego pena rozwalonego (na pewno przez wirusy) , jeden zgubiłam a teraz mam właśnie z Sandisk.
No właśnie nie było tej sceny z tym balsamem xd Noo biedny Atilio xd
Noo a Chachi oczywiście wykorzysta to w odpowiedniej chwili :)
Po prostu Bruno szybko wpadł :D Nie wiem, jak wygląda jego córka. zobacze

ocenił(a) serial na 10

Protką była nauczycielka Sagrario- Gaby Rivero, a Adamari Lopez grała uczennicę, Marię Elenę.
Na razie na youtube jest 69 odcinków, a z tego co pamiętam telka ma około 90

ocenił(a) serial na 10

Hehehe tylko tam większość aktorów i aktorek mają zęby robione :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Są podobno specialne programy do usuwania wirusów ,ale mam nadzieje ,że nie będzie potrzebny ,Pendrive jest troszkę lepszy niż płyty bo jest malutkie i miejsca nie zawala ,Sandisk jest dość dobry ,jak narazie . . Jeszcze tamtego Pena nie Znalazłaś ?
Ta Chachi działa mi na nerwy , czasami przesuwam z nią sceny bo ciagle krzyczy ,jak opentana , kiedy widzi Kamila z Yadirą::)

Wyszukałam w google i wskoczyła jakaś kobieta razem z Juliane zdaje mi się ,że to jego córka] ,a czy Widziałaś w instagramie blizniaków Jorge , są blizniakami a wogule nie podobni do siebie ,nawet jeden od drugiego jest troszkę wyższy , Wżyciu bym nie powiedziała ,że urodzili się tego samego dnia.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A to tak ,muszę zobaczyć te telke ,dużo odcinków niema ,więc się uwinę znią.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ale u nie których tak nie widać mocno wyglądają jak prawdziwe ,znowu niektórzy mają takie końskie szczeny)

Wiesz tak sobie pomyślałam ,że,scenarzystka niezłą rodzinkę wymyśliła dla Ignacia .Ojciec biologiczny morderca ,matka prostytuta ,siostra ,wariatka ,żona zazdrośnica ,normalnie sama patologia he , powód do dumy.

ocenił(a) serial na 10

Nie, niestety nie znalazłam no trudno xd
No Chachi jest szalona, ale i tak ją lubię :D
Nie nie widziałam jego dzieci, na pewno bliźniaki dwujajowe

ocenił(a) serial na 10

no super jest :D widze ze dodano nowe odcinki, więc zabieram się za oglądanie :D

ocenił(a) serial na 10

Masz rację, np. zęby Alejandy wyglądają jak prawdziwe :D
Hahahahahahaha rozwaliłaś mnie, masz rację Ignacio dawno powienien zwariować z tego wszystkiego :D :D