PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111524}

Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 625  ocen
7,2 10 1 625
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10

No pięknie okazało się, że Sin Ti ma 77 odcinków. Kurde naprawdę myślałam, że ma gdzieś 90, nie wiem co mi się ubzdurało, ale w końcu oglądałam ją wiele lat temu ^ ^

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nic nieszkodzi przewżnie telki mają gdziś ok 90 odcinków ale 77 też dobra ilość. Wczoraj obejrzałam 1 odcinek Sin Ti ,Doktorek Camilo niezle się prezentuje jako nauczyciel ,spostrzegłam też takie wrażenie,że ta nauczycielka w okularach go zna ,albo się mylę , A jedna z uczennic ma na niego ochote ::) .. dziś obejrze drugi odcinek ,nie ma dużo więc szybko się uwinę.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Szkoda .Chachi gdy jest miła i spokojna jest taka fajna ,bardzo podobała mi się ta scena gdy pogodziła się z matką ,piękna scena .
Na instagramie są te dzieci ,Alejandre też obserwuje ale jest mało fotek ,niewiem nawet czy ma Facbooka .,Lubię oglądać fotki z ,życia prywatnego aktorów.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To prawda , dawno powinien oszaleć , ale by była heca jakby Ignacio łaził po dżungli w starych łachach jak Maria Lola ,he. Wyobrażasz sobie tę scene)

Alejandra cała jest śliczna i naturalna ,w Polskich serialach nie ma takślicznych aktorek jak Ona.

ocenił(a) serial na 10

Tak ta nauczycielka spotkała go 5 lat wcześniej, ale on jej nie poznał. Adamari Lopez ma na niego ochotę :D uważam, że piękna była w tej telce ;)

ocenił(a) serial na 10

O no proszę :)
Ja tam zawsze Chachi lubiłam, Adriana to bardzo dobraaktorka

ocenił(a) serial na 10

Hahahahahhahahahahah padłam ze śmiechu, wyobraziłam to sobie :D :D :D
Masz rację, i nigdy żadna aktorka taka nie będzie jak ona :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak czułam że znała wcześniej ..Trochę znajomych twarzy w tej telce .).

A dlaczego jej nie poznał ,czyżby kiedys wyglądała inaczej czy wydoroślała ?
Tak Admiry wygląda pięknie ")

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nawet nie będe porównywać bo nie warto, Alejandra to sama klasa)

Cesar właściwie taką role Mari Loli już miał ,w La esposa virgen ,świetnie się spisał ,he he he ,naprawdę super z niego aktor.

ocenił(a) serial na 10

Hej :) Tyle czasu nie miałam neta i tv, dlatego dopiero teraz Ci odpisuję :( Ta scena była na początku, że spotkali się w szpitalu jak jej matka była chora. Nie wiem czemu jej nie poznał widocznie nie zwrócił wtedy na nią takiej uwagi ;)

ocenił(a) serial na 10

Cesar jako męski odpowiednik Marii Loli - Loco Serenata :D muszę to zobaczyć :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Spoko,:) , Narazie przerwałam oglądanie bo nie mogłam znalez następnych odcinków ,może pózniej obejrze,/
Czytałaś ,że Alejandra Barros otrzymała role villany w nowej telce ,która podobno ma być nagrywana lipcu .Ma ona zagrać całkowicie inny czarny charakter niż ten w ( La sombra del pasado ) ,Alejandra ma zagrać kobiete z 'zaburzeniami emocianalnymi ,ciekawa jestem jej roli .A protem ma być Migel z Zakazanego uczucia ,brat Any Pauli ,a protką ma być siostrzenica Thaili

ocenił(a) serial na 10

A na którym odcinku skończyłaś? I jak Ci sie telka podoba? Bo ja tez nie mogłam znależć odcinków i trzeba było po prostu wpisać konkretnie tytul telki i numer odcinka :)
Oo to ciekawą rolę będzie miała :D
Miguel jako prot? To może być dobre xd
A kto jest siostrzenicą Thalii?
Dzikie Serce nadal oglądam, oczywiście niestety miałam teraz długą przerwę w oglądaniu, a Ty oglądasz?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Jeżeli chodzi o Sin ti to na 5 chyba ,dalej nie mogłam znależ ,na początku gdy oglądałam odrazu znalazłam teraz nie mogę znaleść . Te odcinki podobały mi się ,może kiedyś będzie cała

Nie wiem jak ma naimię ale chyba jest córką Laury Zapaty tej która grała w Esmeraldzie jako Fatima w Rosalindzie jako matka prota ,tak mi się wydaje)
Ja też oglądam ,właśnie szykuje się zemsta Maricruz ,nareszcie ,bo było nudno ,ciągli ten temat tyle odcinków ,
A Wiesz co jest najśmieszniejsze w tej telce ,to ,że mała Lupita wciąż jest taka mała jak na początku a przecierz powinna mieć więcej miesięcy Luci dziecko rośnie brzuch ester też a ona taka sama ,jakby nic nie rosła a przecierz Lucia i Maricruz prawie jednocześnie były wciązy

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Sorki ,nie jest córką Laury Zapaty pomyliłam się .teraz sprawdziłam jest córką Ernestiny Sodi , ale też jej nie znam ,jedynie znałam Laure i Thaile o tej Camili pierwszy raz usłyszałam jak czytałam o Alejandrze B ,że ma zotać villaną

ocenił(a) serial na 10

Sin Ti wszystkie są te odcinki :) A jak nie możesz znaleźć to wpisz konkretnie np. Sin ti capitulo 6.

Masz rację z tymi dziećmi też mnie to śmieszy :D

ocenił(a) serial na 10

aha spoko nic nie szkodzi :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Jeszcze nie dużo odcinków i całkowicie zmieni się między Aną Paulą i Rogeliem ,dla mnie te odcinki były najlepsze ,najcudowniejsze ,bo póżniej będzie wielkie Boom !

ocenił(a) serial na 10

Niestety dopiero teraz będę mogła oglądać Zakazane Uczucie, za to znowu oglądam Zaklęte Serce i jest na 100 odcinku :D Ale zaczęłam oglądać jeszcze zanim mi odłączyli neta i tv, żeby nie było :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To fajnie ,bo ja już zakończyłam oglądanie za każdym razem gdy oglądałam finał zawsze mi się podobał ślub Mariany i Ignacia był piękny.
A który odcinek Zakazanego u ..oglądasz ?

ocenił(a) serial na 10

Tak ich ślub był piękny :) Do Zakazanego Uczucia jeszcze nie wróciłam, nie pamiętam na którym skończyłam chyba 115 odc wrócę niedługo ^ ^ A Zaklęte Serce już prawie kończę, jestem na 124.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Szybko , z Zaklętym sercem nie było nudów zawsze coś się działo ,odcinki tak szybko się kończyły ,niewiadomo kiedy)

ocenił(a) serial na 10

Masz rację każdy odcinek to niczym jak 15 min :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Pewnie:) ,bo dialogi fajne a nie takie oklepane jak w niektórych telciach .Ztą telką nie można się nudzić.

ocenił(a) serial na 10

Skończyłam Zaklęte Serce :) Dzisiaj będę Zakazane Uczucie oglądać, potem wezmę się za ''Cenę miłości'' (oglądałam jakiś czas temu pierwsze 10 odcinków, ale stwierdziłam, że najpierw musze dokończyć ZU ) a potem obejrzę Paulinę, a jeszcze później Virginię :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Paulinę oglądałam ,ale Virginie nie ::) ja jedynie teraz tylko oglądam ( Dzikie serce) Oczywiście denerwują mnie niektóre odcinki bo są nudne i się powtarzają /
,Po tylu odcinkach nareszcie pierwsza zemsta Maricruz

ocenił(a) serial na 10

Virginie polecam :)
O tak podobała mi się zemsta Maricruz :D :D Ana Brenda świetnie wyglądała w tej scenie :D
Tylko właśnie często wieje nudą, nie wiem czy będę dalej to oglądać;/

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja oglądam , zostalo tylko połowę odcinków ,80 zeszło szybko ,Nudy są oczywiście i absurdy także.

Ana Brenda jest piękna i utalentowana ,niepodoba mi się tylko ,że tak mocno ją malują i smarują fluidem zbyt mocno.

Najlepsze to było jak Lucia wyciągała nic nieznaczne kartki myślała ,że to weksle . ).
Zemsta Maricruz jest okropna !

ocenił(a) serial na 10

Tak piękna jest i pomyśleć, że na początku mi się nie spodobała. Za mocne makijaże ma, ale kreacje ma świetne to samo Lucia :)
Zemsta była słodka :D

ocenił(a) serial na 10

Zakazane Uczucie jestem na 116 więc niewiele odcinków mi zostało :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,najgorzej do setki potem leci ;)

ocenił(a) serial na 10

Szkoda Rogelia, że nie będzie chodził :(

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak, szkoda i to bardzo ,Ana Paula jednak Pokazała że go kocha pomimo nieudanej operacji .)

ocenił(a) serial na 10

Tak jestem na 123 odcinku i niezłe jaja są. w ogóle ten Gustavo to naprawdę jest porąbany ciągle tylko jakieś pretensje do Cynthii, za chwile nastrój u się zmienia i tak w kółko.

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

mu się zmienia *

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Eh ,to prawda nudziarz Gucio wkurzał coraz bardziej ,nie wiem jak ta Cynthia z nim wytrzymywała ,a najbardziej denerwujące to było ,żw wciąż łaził za Paulą i jak bezpański pies .Brrrrrrrrr ...zgroza

ocenił(a) serial na 10

Kurde nie wytrzymałabym z takim gościem ;/ Cynthia to miała cierpliwość co nie zmienia faktu, że też jest wariatką :D
jestem na 126 odcinku Rogelio przez przypadek uderzył Paule i teraz chce, żeby opuściła hacjendę ^ ^
A tak w ogóle to mam tez ochotę obejrzeć Gorzką Zemstę, oglądałaś może?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Pare odcinków ,i zrezygnowałam ,ale podobno była fajna .

ocenił(a) serial na 10

Szkoda, świetna była :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Czy wiesz ,że Jorge S znów zostanie ojcem ,Elizabeth spodziewa się bliżniąt . Wczoraj pochwaliła się na Instagramie

ocenił(a) serial na 10

O no proszę następne bliźnięta :D Fajnie oby tylko zdrowe były.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,zdrowie najważniejsze .

ocenił(a) serial na 10

jestem na 135 odcinku ZU Rogelio wreszcie zmądrzał i przyjął Paule z powrotem. dobra też była akcja z Cynthią jka udawała, że chce się zabić :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Oj tak .ale na szczęście głupią Cynthie uratował Efrein .
Nie długo Zakończysz telke ,długa była ,ale coś się działo .

ocenił(a) serial na 10

No dosyć długa :) choć Gorzka Zemsta chyba jeszcze dłuższa. Cynthia mnie wnerwia, taka wariatka, pewnie skończy marnie :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak Cynthia to wariatka nie wiedziała czego chce ,a , Jeśli Ci chodzi czy umrze ? to nie będzie żyła ,dalej Sama sobie obejrzysz .. dobrze :)

ocenił(a) serial na 10

Ok :) Fajna ta telka, naprawdę :) Szkoda ze nie oglądałam jej w tv :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Eh nie ma co żałować ,przynajmniej reklam nie masz ,ja też (Zaklęte serce) nie oglądałam w telewizji tylko z Yutube po kilku latach . od nadawania w telewizji .

ocenił(a) serial na 10

Ale w telewizji jednak inaczej się ogląda. Ja Zaklęte Serce oglądałam w tv, ale dopiero od 100 ktoregos odcinka chyba ;/ Potem jak oglądałam na youtube to skojarzyłam jedną taką scenę chyba z 4 odcinka że widziałam ją w telewizji, ale wtedy przełączyłam na inny kanał ;/ i jak sobie to uświadomilam, to baaardzo tego żałowałam ;/ bo mogłam obejrzeć całą telkę w tv :(

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To prawda ,w telewizji lepiej ,nawet obraz jest lepszy .)
Nie wiem czy już pisałam Ci o Doris z Dzikiego serca , tak nie mogę strawić tego babsztyla ,że aż szok ! jak ona staro wygląda ,jaką ma starą szyje i dekolt pomarszczony ,normalnie jak ponad 50 latka ,albo i starsza ,Dla mnie najśmieszniejsze jest to ,że Maricruz mówi do niej dziewczyno( Ninia ) śmiech na sali