Program prawie 1:1 z założenia jak program Mafia od Friza. Otwieranie boxów, eliminacja podczas kolacji, mafijny vibe. Natomiast ten program podbił moje serce. Nie znałem nikogo z bohaterów, bo to no name, oprócz jednej uczestniczki, a jednak tak mnie sobą zainteresowali, że ustawiałem przypomnienie o nowych odcinkach! Muzyka i efekty dźwiękowe - mistrzostwo, nadają taki klimat, że aż sam bym chciał zagłosować razem z bohaterami. Montaż i ujęcia trzymają poziom bardzo wysoko... chociaż czasami podczas zasad trochę nie było wszystko jasne i widz (ja) musiał się domyślać podczas jego wykonywania. Oglądałem kilka podobnych programów - od YouTuberów czy od profesjonalnych studiów filmowych - i wszystkie były dobre, ale tylko ten oceniłem na 10 gwiazdek... Naprawdę warto zobaczyć, jeśli ktoś nie miał okazji, tylko UWAGA, bo wciąga i to bardzo! Co do uczestników - często podejmowali głupie decyzje - jednak wiadomo, że będąc tam, nie jest tak łatwo ocenić - niż przed TV. A w napięciu trzyma bardzo mocno, rzadko się zdarza, aby program aż tak mocno trzymał (bo w filmie to co innego) a trzymał lepiej niż nie jeden film z dopiskiem - trzymający w napięciu! Chętnie bym zobaczył 2 sezon.