Za singla 8/10! (dałbym i 10 ale gra zdecydowanie za krótka!!) Za multi niestety 2/10. Bez serwerów, do tego haxy, że grać się nie da... KICHA!!
w MP grac sie nie da? ;> A właśnie ze sie da :DD MP wymiata w mw 2 w BO to bugi jak cholera :D
MW2 niegodne jest czyścić respów w zabugowanym BO. takiej kichy i lamerstwa jakie było w mw2 nie było dotąd w żadnym multi (no może w tibii). że o cheaterach, braku dedyków (brak możliwości kicków), imba broniach g18/ ranger akimbo/ bodaj ACR z 0 odrzutem, samolocie zagłady ac130 i o zgrozo atomówko, nie ma nawet co napominać.
Wiadomo że MW2 jest cholernie zepsute ale lepiej mi się gra niż w BO. Może przez to że Treyarch zniszczył "snajpienie" .
twórca tematu obejrzał sie, ze 15 miesiecy po premierze hackerzy zdewastowali gre... barwo, kolego, dostajesz nagrode "bystrzaka roku". Osobiscie uwazam, ze jest to najlepsze multi z jakim miałem do czynienia... grałem w nie na x360 od PREMIERY przez 9 miesiecy... nie było hacków i komedii jakie sie dzieja od paru tygodni na PS3 i było mega OSOM:) jedna bolączką jest fakt braku dedykowanych serwerów o ktorych wspomina kolega wyzej, dlatego tez było to jednym z powodów dla ktorych sprzedalem po tygodniu od premiery Black Opsa... tam juz wogole nie szło grac, poza tym jest to najsłabsza czesc od 4 lat...
Na kompie grałem i jedno z najlepszych multi... Ale jakiś czas później spróbowałem na Xbox'ie i nie dało sie grać... Z każdej strony JEBS z granatnika, PREDATORA czy innego shit'u który jest fajny tylko wtedy kiedy ja to mam :D ale nie ma na co narzekać, MW2 bardzo fajną gierką jest i nie rozumiem krytyki. Ciut dłuższa mogłaby być, ale to nic. U dzisiejszych CoD'ów to normalne