no wiesz nie opłaca się robić długich gry bo se ściągniesz z torenta i masz za darmo . oni to zarabiają na multi(bo w nowa gra w pirata nie zagrasz )
A to dlatego,ze MW i MW2 robiono glownie z mysla o Multi.
Singiel to tylko jakby 'dodatek'...
co ty gadasz? właśnie na single jest kładziony największy nacisk, ja tam nigdy w coda po sieci nie grałem i żyję
"nigdy w coda po sieci nie grałem i żyję"
hahahaha, no ja też. Cod to jednorazowa gra dla mnie.
COD 4 jest doskonałym dopasowanie gry do masowego odbiorcy. Zdecydowana większość graczy (tych, w których celował wydawca. Nie robili przecież gry dla piratów tylko dla ludzi którzy tą grę kupią, a więc głównie dorosłych i pracujących) po prostu nie miałaby czasu grać w to dłużej - vide ja. Po godzince wieczorem i po tygodniu grę przeszedłem, i taka formuła bardzo mi pasuje.
Inną sprawą jest to, że takie uśrednienie spowodowało, że dla wymagającego odbiorcy ta gra jest po prostu nudna. Brak ficzerów, brak elementów wyróżniających tą serię ponad pewien przyjęty już poziom. Prosta, nieskomplikowana rozrywka w stylu "więcej tego co już znacie i co lubicie". W sumie dla mnie największą zaletą produkcji jest grafika, a konkretnie skryptowane sceny wojenne typu wybuch nuklearny, całkiem przyjemny dla oka.
Ci kolesie wyzej co to w multi nie grali i smia oceniac Modern Warfare... jestescie cipy, chlopaki... Gra była tworzona na singla? gdyby tak bylo mielibysmy singiel dopracowany i rozwiniety jak w przypadku GTA, Metal Gear Solid i tym podobne kozaki. a COD? to tylko i wyłacznie multi. 3 lata gralem po 8-9 miesiecy w kazda czesc do dobicia 10 prestizu, nabijajac po ok 60 000 killi online... to samo polowa moich znajomych na xbox live. i Ty mi bedziesz wciskal mi, ze w Call of Duty nacisk kladziony jest na singla...? smieszny jestes i tyle. pozdro.
Jak kupuję grę która ma zarówno singla jak i multi to oczekuję, że obydwa te tryby będą równie dopracowane. W przeciwnym wypadku dostaję produkt niedopracowany, albo wręcz oszukujący odbiorcę, i jako taki powinno się go traktować.