Chciałem się zapytać, czy gra pójdzie na najwyższych detalach, rozdzielczości,itp.
System: Windows 7 64 bit Service Pack 1
Procesor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.6GHz
Pamięć RAM: 8192MB
Grafika: GeForce GT 630 2047 MB
Dźwięk: Realtek HD Audio
Wersja DirectX: 11.1
Wiesz... to jest pytanie w stylu: "Czy Lamborghini Aventador osiągnie prędkość 100km/h".
Jasne, że odpalisz grę w najwyższych detalach. Komputer niezły. Sądzę, że nawet z Battlefieldem 3 nie będzie problemu w wysokich detalach. A weź pod uwagę, że CoD4 to gra, która (o ile dobrze pamiętam) wyszła w 2007 roku. To już 6 lat temu. Także śmiało odpalaj :]
Stąd to pytanie, bo to co wyczytałem to moja karta graficzna służy do ''komputerów biurowych i multimedii i jest w ogóle dziadowa'' :)
Ja grę kupiłem tuż po premierze i odpalałem na wysłużonej GF 7300 GT z 256MB pamięci. Masz jak w banku, że gra będzie hulała :]
Przepraszam, źle przeczytałem. Sądziłem, że nadal pytasz o Modern Warfare. Co do nowego Medal of Honor to nie wiem, bo mam to na konsolę tylko. Ale spróbować możesz przecież :]
No z tymi wymaganiami bo przecież kompa masz super a ta gra ma już swoje lata i graficznie nie jest zbyt wymagająca .Mam o wiele gorszego a pociągnął nowsze i lepsze graficznie gry od COD4 :)
Przepraszam, głównie chodziło o kartę graficzną, która ponoć służy do ''komputerów biurowych i multimedii i jest w ogóle dziadowa'' :)
Nie chwal się sprzętem. COD 4 chodzi w 60-100 fpsach na kompach sprzed 6-7 lat...