PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608432}
8,4 25 tys. ocen
8,4 10 1 25048
Call of Duty 4: Modern Warfare
powrót do forum gry Call of Duty 4: Modern Warfare

Ale zakupiłem ją po południu, pograłem w nią 3 godziny, następnego 1 godzinkę i koniec. To
kpina.

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

SP w tej grze służy najwyżej do zapoznawania się z mechaniką, heh.

ocenił(a) grę na 8

No dobra, ale i tak wiedzieli, że większość osób nabędzie tą grę przez internet (ja kupiłem,rzadko kupuje gry, ale jednak tą w sklepie) i mp nie będzie im działał.

weekendowy_filmowiec

Nic nie zrozumiałem ;p Jak kupujesz oryginalną grę to masz dostęp i do SP i MP.

ocenił(a) grę na 8
P10T333R

Ale jak piracisz, działa tylko SP. Nikomu nie będzie się chciało kupować gry by pograć sobie 3-4 godziny, bo w końcu jak coś kupuję, to chcę się tym pobawić. Nie każdy wtedy myśli o MP.

weekendowy_filmowiec

Cóż, zacznijmy od tego, że nikt nie robi gier dla piratów. Co do zapłaty za tryb single 5h to mało, ale multi odbija (choć mnie szybko znudziło i wróciłem do battlefield-a).

weekendowy_filmowiec

Raz piraciłem i MP działało, tylko to było w innej grze.

ocenił(a) grę na 10
donmaslanoz14

Żeby MP działało na piracie wystarczy wpisać w jakiejś wyszukiwarce serwerów w internecie np. na gametracker.com hasło : cracked bądź crk i to są zcrackowane serwery działające na piracie :P

ocenił(a) grę na 7

ahah dokładnie - serię cod się nie kupuje dla singla a dla multi, single to tylko dodatek ;D

ocenił(a) grę na 6
weekendowy_filmowiec

ja mam pozyczoną od kolegi pogralem równie krótko i sie skończyło a ja myślałem że jak był ten filmik to jakieś przejście do następnego aktu gra nienajgorsza ale mogliby się bardziej postarać

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

Zdziwiłem się tak samo jak ty kiedy zobaczyłem jaka ta gra jest krótka.

ocenił(a) grę na 10
weekendowy_filmowiec

na przyszłość - nie wybiera się poziomu "easy" albo "normal"

ocenił(a) grę na 9
szklanakot

No weź,kto gra na takich śmiesznych poziomach.Gra stosunkowo łatwa i na poziomie weterana,choć są dwa szczególnie uciążliwe momenty.Pierwszy to ewakuacja z Prypecia(blisko diabelskiego koła) w misji Jeden strzał,jeden cel.Drugi moment to misja następna "Gorączka" i też moment,w którym uciekamy,dodatkowo jest czas i nie ma czasu się zabawiać z wojakami.Ale tak jak mówię.Problem jest tylko jak gramy na Weteranie.Jak dajesz poziom niżej to bajka,bez porównania.Ale i tak Call of Duty World at War ukończony na weteranie był dla mnie jak na razie największym wyzwaniem(chyba przez zmasowane ataki granatów,które mnie doprowadzały do białej gorączki).

ocenił(a) grę na 10
bloodman1009

o tak! co jak co ale granatami to na tych wysokich poziomach trudności lubią rzucać w najlepsze kryjówki, z resztą to samo tyczy się pierwszych strzałów, które trafiają nawet z bardzo daleka.

ocenił(a) grę na 9
szklanakot

Dokładnie gra najciekawsza jest kiedy od samego początku gramy na weteranie ;)