Ale zakupiłem ją po południu, pograłem w nią 3 godziny, następnego 1 godzinkę i koniec. To
kpina.
No dobra, ale i tak wiedzieli, że większość osób nabędzie tą grę przez internet (ja kupiłem,rzadko kupuje gry, ale jednak tą w sklepie) i mp nie będzie im działał.
Ale jak piracisz, działa tylko SP. Nikomu nie będzie się chciało kupować gry by pograć sobie 3-4 godziny, bo w końcu jak coś kupuję, to chcę się tym pobawić. Nie każdy wtedy myśli o MP.
Cóż, zacznijmy od tego, że nikt nie robi gier dla piratów. Co do zapłaty za tryb single 5h to mało, ale multi odbija (choć mnie szybko znudziło i wróciłem do battlefield-a).
Żeby MP działało na piracie wystarczy wpisać w jakiejś wyszukiwarce serwerów w internecie np. na gametracker.com hasło : cracked bądź crk i to są zcrackowane serwery działające na piracie :P
ahah dokładnie - serię cod się nie kupuje dla singla a dla multi, single to tylko dodatek ;D
ja mam pozyczoną od kolegi pogralem równie krótko i sie skończyło a ja myślałem że jak był ten filmik to jakieś przejście do następnego aktu gra nienajgorsza ale mogliby się bardziej postarać
No weź,kto gra na takich śmiesznych poziomach.Gra stosunkowo łatwa i na poziomie weterana,choć są dwa szczególnie uciążliwe momenty.Pierwszy to ewakuacja z Prypecia(blisko diabelskiego koła) w misji Jeden strzał,jeden cel.Drugi moment to misja następna "Gorączka" i też moment,w którym uciekamy,dodatkowo jest czas i nie ma czasu się zabawiać z wojakami.Ale tak jak mówię.Problem jest tylko jak gramy na Weteranie.Jak dajesz poziom niżej to bajka,bez porównania.Ale i tak Call of Duty World at War ukończony na weteranie był dla mnie jak na razie największym wyzwaniem(chyba przez zmasowane ataki granatów,które mnie doprowadzały do białej gorączki).
o tak! co jak co ale granatami to na tych wysokich poziomach trudności lubią rzucać w najlepsze kryjówki, z resztą to samo tyczy się pierwszych strzałów, które trafiają nawet z bardzo daleka.