PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=876887}
6,5 53  oceny
6,5 10 1 53
Company of Heroes 3
powrót do forum gry Company of Heroes 3

Grałem w Coh1 i Coh2, lecz gdy odpaliłem company od Heroes 3, zawiodłem się.
1. Rozgrywka
W coh2 mieliśmy do dyspozycji kilka budynków do podstawiania.
Pierwszy: (podstawowy) czyli sztab dowodzenia w którym możemy kupić ulepszenia dla naszej armii i bazy a także wyprodukować podstawowe jednostki takie jak pionierzy/budowniczy zależnie jak kto ich nazywa.
Drugi: Strzelcy, ck-m i ewentualnie jakąś moździerz.
Trzeci lekkie pojazdy zmechanizowane i działa przeciwpancerne i czasem jacyś
żołnierze.
Czwarty Średnie czołgi albo średnie niszczyciele czołgów.
Piąty: Ciężkie czołgi i wyrzutnie rakiet.
LECZ
W COH3 JEST ZUPEŁNIE INACZEJ.
Faktycznie, też mamy 5 budynków, lecz na końcu gry (mam na myśli gdy już wszyscy mają po około 140/160 punktów paliwa zamiast jechać tygrysem lub panterą JEDZIESZ PANZER 3 ALBO SHERMANEM! Gra opiera się na tym który oddział PIECHOTY pierwszy strzeli w przeciwnika. Czołgi mają pancerz chyba z plastiku, a rakiety przeciw pancerne to zabawki ASG. Rakiety przeciw pancerne nie zadają czołgom żadnych obrażeń, LECZ ZWYKŁY KARABINEK TAKI JAK MP40 ZNISZCZY LEKKI CZOŁG W 20 SEKUND. Na końcu gry zamiast jechać tygrysem (tak jak w 2) TO TWORZE 8 ODZIAŁÓW ZWYKŁYCH STRZELCÓW, gdzie tu logika?
ALE UWAGA
Najśmieszniejsze jest to, że te ciężkie czołgi są dostępne! Leczy żeby móc nimi normalnie grać, trzeba by było przez 30 min mieć sojusz z przeciwnikiem xD
2. Moje oczekiwania.
Nie są one jakoś wybitne chciałem tylko kilka rzeczy.
1. Mod tool który pozwał by ma stworzenie do tej gry moda podobnego na MODERN COMBAT MOD do COH1 (Wtedy bym przymknął na wszystko oko)
2. Więcej czołgów, np. Niemcy: Tiger 2 (P) Maus, Panther F, Rosja: Kw 1S, T34 (wariant z 1940)
3. Samoloty.
CZEMU NIE MOŻECIE POPROSTU DODAĆ OPCJI ŻEBY SAMOLOTY KRĄŻYŁY NAD JAKIMŚ OBSZAREM? CZEMU?!
3. Skórki.
Myślałem że w końcu skórki to nie będzie samo malowanie czołgu, tylko np. kłody drewna jako osłona, liście jako kamuflaż itd.
----------------------------------------------------
PLUSY
1. Grafika Faktycznie, jest o niebo lepiej niż w 2 i fascynujący jest efekt uderzania moździerza w jakiś budynek
2. Kampania która nie polega na słuchaniu się w nieskończoność nudnych rozkazów tylko kampania która polega na tym, żebyśmy sami też coś robili.
Jeżeli niegdy nie grałeś w żadne company of heroes, gra może ci się spodobać NATOMIAST JEŻELI GRAŁEŚ W JAKIE KOLWIEK COMPANY OF HEROES NIE POLECAM.

Torettosek

ja właśnie przechodzę jednocześnie coh 1 i coh2, są to genialne gry więc jakim cudem tak skaszanili 3 XD pewnie większość osób odeszła ze studia i zatrudnili jakieś miernoty

Torettosek

A gdzie jest ZSRRw tej grze?