PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691547}
8,0 6,4 tys. ocen
8,0 10 1 6374
Diablo III: Reaper of Souls
powrót do forum gry Diablo III: Reaper of Souls

Jak takie coś może być najbardziej oczekiwaną grą ? Żenada, z automatu wystawiam po premierze 1/10, bo cała ta gra to największe rozczarowanie z jakim miałem styczność

madrok_626

ty jesteś natomiast normalnym rozczarowaniem internetu, troll w pełnej krasie.

ocenił(a) grę na 9
madrok_626

a grałes w spaczowane diablo 3 ????/ teraz to ta gra jest spoko

madrok_626

Umrzyj. Nie no serio. Umrzyj zanim zniesiesz jaja.

użytkownik usunięty
madrok_626

Chłopaczyna ma trochę racji. Wyraził to dobitnie ale jednak... Ja po aktualizacji do 2.0 przestałem grać. Niemożliwość wymiany legend/zamknięcie domu aukcyjnego (tego za golda). XP leci jak szalone. Gra jest łatwa, nie ma już przyjemności polowania na okazje jak w grach MMO na aukcji. To nigdy nie miało być MMO ale ten dom aukcyjny był świetnym rozwiązaniem. Owszem zagram w RoS bo już zamówiony. Ale czuję, że prawie na pewno po przejściu dodatku fabularnego zakończę przygodę grą. Czekam na ArcheAge, Black Desert i Lineage Eternal...

to raczej nie grasz w klanie bo kalnowcy sa w niebo wzieci rosem a gra w trybie przygodowym jest super.

użytkownik usunięty
madtrexx

Grałem w klanie jakiś czas, bardzo sympatyczni i zorganizowani gracze. Naprawdę. Jednak z perspektywy likwidacji AH i blokady wymiany najważniejszych przedmiotów, gra jest dla mnie niegrywalna jako multiplayer. Nie twierdzę, że gra jest już do niczego, jednak dla mnie usuwanie elementów sieciowej rozgrywki niszczy to co najbardziej lubię. Pozdrawiam

czyli za przeproszeniem gówno z Ciebie nie gracz h&s bo dropienie samemu lub w zespole to podstawa tej gry tak jak bylo w d2 i w koncu skoczyli sie mistrzowie złota z allegro. a gra jest grywalna jak najbardziej, a na forach dzieci płaczą że nie potrafią grać na t4+ a przecież nie gra sie od poczatku na najtrudniejszych levelach. bo gra by sie znudziła po tygodniu jakbys na raz kupil najlepszy gear i wtedy to jest gowno a nie gra. multiplayer typu diablo to gra na miesiace i lata a nie na śliczną gre po 2 dniach na t6. za kazdym razem jak cos wypadnie to sa emocje a tak wybierasz sam w sklepie i zero w tym taktyki, logiki i tak naprawde zero przyjemnosci. bo po co grac jak wszystko kupisz? skoro gra polega na dropieniu? Chyba jedynie dal zysku, a gra nie jest dla zysku tylko dla rozrywki a od zarabiania jest coś takiego jak praca.

i gra jest fantastyczna, multum itemow multum schematow i masa fajnych questow.

madtrexx

Potwierdzam, teraz Diabełek naprawdę jest Diabełkiem, tylko z lagami coś powinni zrobić i bedzie miodzio. Pozdrawiam.