PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691547}
8,0 6,4 tys. ocen
8,0 10 1 6377
Diablo III: Reaper of Souls
powrót do forum gry Diablo III: Reaper of Souls

...gra, która może poszczycić się tak cudownymi trailerami i wstawkami filmowymi, na samym etapie gry wygląda tak mizernie? Kto w ogóle w to gra, skoro tu prawie nic nie widać? Wszystko to to takie maleńkie, że ledwo jakąkolwiek rozgrywkę widać na ekranie.

God of War dla przykładu jest pięknie zrobiony, główny bohater na ekranie wygląda niesamowicie, rozgrywka tak samo,zaś tutaj? Pamiętam jak zobaczyłem trailer ze Śmiercią i pomyślałem sobie: "muszę to mieć, muszę w to zagrać", a potem obejrzałem gameplaya na youtube i nie mogłem dojść do siebie po tym co zobaczyłem: grupka kurdupli ledwo widoczna gołym okiem podskakuje na ekranie. Klorystyka gry jest co prawda piękna, oprawa wizualna, grafika wszystko to jest naprawdę doskonale wykonane ale rozmiar postaci pozostawia wiele do życzenia. To tak jakby cofnąć się o 20 lat i znów grać w Super Mario Bros albo inne maleństwa.

Naprawdę, szacunek dla tych, którzy tym się zachwycają.

użytkownik usunięty
forek23

Mam takie pytanie do ciebie ; Grałeś w diablo I i diablo II ?

Nie. Ale widziałem gameplay na youtube. I nie zachwycił mnie delikatnie mówiąc. Wygląda to słabo. Przypominają się czasy pegasusa albo automatów do grania, tam też często widać było całą rozgrywkę z 50 metrów z góry. Przynajmniej takie się odnosiło wrażenie.
https://www.youtube.com/watch?v=DNF_OfLo9h4

forek23

Reaper of souls wygląda już graficznie o niebo lepiej i coś tam widać ale dalej jednak postacie są bardzo maleńkich rozmiarów. Ja lubię wdzieć dobrze rozgrywkę i postacie, którymi gram.
https://www.youtube.com/watch?v=dBH3-O6KpU4&list=PL7XnGuhCcsG4rqtMIos6-cYSzwe4Os VfB

użytkownik usunięty
forek23

Należysz zapewne do młodego pokolenia które ,głównie skupia sie na grafice . I to poważny błąd . Diablo II ma wiele zalet ,które brakuje Diablo III .

To znaczy jestem rocznik '84 . Za chłopaka w latach '90 grałem na pegasusie. Potem długo, długo nic. Jakoś w 2008 kupiłem sobie ps2 i grałem w najbardziej znane tytuły na tę konsolę. Teraz pogrywam na laptopie w Skyrim, State of Decay, Bioshock. Może to kwestia przyzwyczajenia się do trubu rozgrywki. Sam nie wiem. Być może któregoś dnia zagram w Diablo III, bo fabułę czytałem na wikipedii i byłby to świetny materiał na książkę. Archanioł, który rezygnuje ze śmiertelności by być człowiekiem. No i jeszcze drugi archanioł, który przechodzi negatywną przemianę i staje się głównym antagonistą.

użytkownik usunięty
forek23

Jeśli zdecydujesz sie zagrać odrazu w diablo III , to wiedz że ; Ta gra wymaga stałego online nawet w trybie single player . I możesz zapomnieć,o graniu samemu .I konto na battlnecie musisz mieć . W kultowym diablo II ,można grać samemu w trybie single player bo nie ma stałego online .No i w diablo III często są lagi ,wywala aż miło .

użytkownik usunięty
forek23

Po 1 Jest kilka książek z diablo np diablo III Nawałnica Światła .
Po 2 Archanioł rezygnuje z nieśmiertelności,do bycia człowiekiem