PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656254}
7,2 2,9 tys. ocen
7,2 10 1 2864
Injustice: Gods Among Us
powrót do forum gry Injustice: Gods Among Us

arty postaci http://testyourmight.com/threads/black-canary-injustice-gods-among-us-concept-ar t-by-
bernard-beneteau.35538/page-5 nie wiem czy są prawdziwe

Mowiacy_do_reki

aha ok masz :) no tak myślenie go boli :)

wort801

Haha dobrały się największe trolle tego forum. Tańcowały dwa pedały. xD

Heller1304

pedałem jesteś ty:) co tak długo tyle myślałeś ?????

wort801

Nie bądź taki niemiły. W końcu wymyślił.

Heller1304

O, jak się ożywił. Dawno nie miałem z nim takiego kontaktu. Oj chyba dużo osób cię nie lubi.

wort801

Tak dokładnie. Myślenie boli właśnie w przypadku takich osób jak ty. ;)

Heller1304

ja przynajmniej nie myślę ponad 10 minut na 2 odpowiedziami jak ty :)

Heller1304

No tak, przepisał, to co my pisaliśmy. Cóż za riposta.

Mowiacy_do_reki

no masz rację co za riposta aż nie wiem co mu odpisać na to :):);)

wort801

Nie tyle to, po prostu ból. Nie może znieść, jak ktoś mu prawdę napiszę o nim samym. I jest mu wstyd przed ludźmi, bo wie, że piszemy prawdę o nim, a on nie może sam na siebie patrzeć. Dlatego nie ma luster. Kiedyś starał się mi wmówić, że to dlatego, że jest wampirem.

Mowiacy_do_reki

to było dobre :) trudno mu się dziwić :) każdy by tak robił jak by był nim :) dobrze że on jest jedyny w swoim rodzaju :)

wort801

" jest jedyny w swoim rodzaju " dziękuje miło z twojej strony, piękne słowa z twojej strony i chyba w dodatku jedyne. Może jednak źle cię oceniłem. :)

Heller1304

Ty, bo nie starcza ci rąk do pisania. Taki masz zapieprz.

Heller1304

co tak długo ???? piszesz tak długo myślisz ?????

Mowiacy_do_reki

I kto tu kogo naśladuje? 2 posty pod rząd. Może jednak odwrotna sytuacja nastąpiła. Może ciebie to zabolało i próbujesz się wzorować. :D

Heller1304

Żadnych postów pod rząd. Naucz się w końcu korzystać z filmwebie. Aha, więc w czym cię naśladuję? Haha, napisz chociaż, w czym.
Jeśli będzie mnie bolało, co mówi tak idiota, to będę miał hejter1304.

Mowiacy_do_reki

Jak będę chciał to zmienię sobie nick na Mowiacu_do_reki i będę się mógł dowartościować. xD

Heller1304

Dobra, jak wymyślisz, coś sam, to może ci odpiszę coś.

Mowiacy_do_reki

Ale opisu nie zmienię nigdy, o to się martwić nie musisz. ;)

Heller1304

To fajnie, czyli nie muszę robić nic, żeby cię ośmieszyć. Muszę się pochwalić wortowi. A pamiętasz, że sam proponowałeś zgodę za skasowanie?

Mowiacy_do_reki

A pamiętasz kto zaczął tą wojnę?

Heller1304

No, mówię ci drugi raz. Dajesz, jestem ciekaw.

Mowiacy_do_reki

Poczekaj

Heller1304

Na co?

Mowiacy_do_reki

Na jajco. Czytaj komentarze po kolei. Nie możesz się odnaleźć biedaku. Taki spam tu zrobiliście, że się tobie dziwię. ;x

Heller1304

Haha, chłopie, plujesz się. Na prawo i lewo, a zwalasz na innych. Masakra. Aleś dostał szału chłopie.

Mowiacy_do_reki

Ja wiem, że ty wiesz. Doskonale pamiętasz kto zaczął, ale nie chcesz się do tego przyznać bo jednocześnie wiązałoby się to z twoją przegraną i utratą honoru, którego nie posiadasz. Po prostu się boisz, że wyjdziesz na idiotę. I masz rację.

Heller1304

O, pierwszy raz tak piszesz. Nie za późno na takie deklaracje? Kiedy ja zawsze mówiłem, że ty kłamiesz, mówią, że ja zacząłem, to jakoś zamykałeś dziób. Dziwne, że teraz inaczej się zachowujesz. Już naprawdę zdesperowany jesteś. Co ty wiesz o honorze. O porażce, to fakt, wiesz wiele. Ty za to idiotą jesteś.

Mowiacy_do_reki

Haha dopiero teraz na to wpadłeś? Chyba każda osoba na Filmwebie ci to wypomina. A ty ciągle swoje. "Nie może znieść, jak ktoś mu prawdę napiszę o nim samym". Zawsze tak było w przypadku twojej osoby, jest i będzie. A potem się bulwersujesz, nękasz tą osobę i nie dajesz jej żyć. Ale ja cię zawsze z chęcią wysłucham hejterku.

Heller1304

nęka a ty co robisz ????? bo co mnie denerwowałeś ???? sam najpierw awanturę robisz a potem masz żal

wort801

Czemu się wtrącasz?

Heller1304

a co prawda boli nawet nie mówisz że to nie prawda widzisz bo co mnie obrażałeś??? sam chciałeś takiej sytuacji

wort801

Ale się zakopałeś.

Heller1304

O, widzę, że przynajmniej na polski chodziłeś.

wort801

Nie czepiaj się, pewnie już wziął silne leki i sam nie wie, co mówi. Przecież na trzeźwo by tak nie mówił...a nie pomyliłem się, przecież tu chodzi hejtera1304.

Mowiacy_do_reki

pewnie cierpi na depresje chłopina :) jakieś głupoty jak zawsze :)

Heller1304

Oj, zabolało widzę. Jak na razie to tobie ci wszyscy coś wypominają, ale spoko, oszukuj się dalej. Sam sobie zaczynasz, zostajesz gnojony, uciekasz. Potem i tak wracasz. Chory.
Nie ruszają mnie te kłamstwa, co piszesz, wiesz dlaczego? Bo obaj wiemy, że opisujesz siebie. Niezłe masz kompleksy, że wstydzisz się własnych czynów. Gdybym ja coś takiego robił, to przynajmniej miałbym honor się przyznać do tego. Ej, to prawda, że koledzy się z ciebie śmiali, bo byłeś popychadłem? O nękaniu to byś akurat mógł coś powiedzieć. Tak czy siak, widzę, że znowu powtarzasz po mnie.

Mowiacy_do_reki

Ale piękny motyw.

Heller1304

To się cieszę, lubię dawać takiemu przygłupowi radość. Tylko się nie obrażaj, że nazywam cię po imieniu. Mówię tak, bo wiem, że ty wrażliwy jesteś.

Mowiacy_do_reki

w pewnym szpitalu powinni go zamknąć na stałe

Heller1304

czemu już nic nie piszesz ???? brak pomysłów ???? a taki zabawny byłeś już nie martw się jutro będzie lepiej

wort801

Boję się, że do jutra się nie zbierze. Chyba sobie popsuliśmy zabawkę.

Mowiacy_do_reki

no jeszcze z tydzień liczę na takie rozmowy z nim :)

wort801

Jak mu dasz więcej czasu, to możesz liczyć, że nigdy nie da spokoju. Taka istota po prostu. Nadal trzymam jego pw, jak mnie prosi o wybaczenie. Lubię sobie poczytać.

Mowiacy_do_reki

przed monitorem pewnie na kolanach jest i tak cie prosi :) jak byś kazał mu loda zrobić pewnie też by zrobił :)

wort801

Trafił swój na swego.

Heller1304

no nie wiem już się żalisz ????? bo co mnie obrażałeś się pytam myśł człowieku co robisz !!!!! a nie że potem plączesz na przyszłość licz się że słowami bo inaczej kolejni będą którzy nie będą sobie pozwalali żeby byle troll ich wyżywał ogarnij się

wort801

Dobra zamknij paszczę, bo już zaczynasz przynudzać. Poszedłeś z płaczem do hejtera i teraz się podniecacie jak małe dzieci. A mnie wcale nie ruszają wasze komentarze. Tylko poprawiają humor.

Heller1304

witać co ciśnienia dostałeś ??? wiesz leki nie chce zebyś padł na serducho . i nikogo o pomoc nie prosiłem i nie denerwuj się tak :) dobra morda kapciu i nie płacz proszę

wort801

Haha masz rację. Już nie wytrzymuję. Nie mogę przestać płakać ze śmiechu. Wy do tego doprowadzacie. xD Moje małe klauny.