Heroes V czyli jak dla mnie najlepsza część po 3 była bardzo dobra jednakże ubisoft postanowi że zrobi coś nowego i tak o to powstała VI pierwsza z 2 część na ten moment która była drogą do upadku serii heroes dziwne zrządzenie losu przekombinowana IV która miała swoje spore wady i zalety fanów oraz hejterów doprowadziła do upadku wspaniałego 3DO to samo zrobiło ubisoft tworząc VI a następnie VII VI która powinna ostrzec UBI że no halo coś jest nie tak nie podoba im się ludziom ta gra zrobiła VII która do pewnego stopnia jest odgrzanym kotletem z H6 oraz HOnline współczuje tej serii że kupili ją tak beznadziejni deweloperzy którzy nie znają się na grasz strategicznych i robią tragedią
hmmmm zapomniałem dodać w sumie wielu rzeczy właściwie od kiedy wyszła część VI zacząłem wątpić w to że seria heroes jeszcze kiedykolwiek będzie tak wielka jak kiedyś i nie zdziwiłem się wydano VII od której rzygać mi się chcę a zarazem zaczynam nienawidzić serię bo zmarnowałem tylko na nią pieniądze (zapewne sporo zapomniałem jeszcze dodać ale walić to za przeproszeniem mówiąc)