Wszystko jest w tym wpisie:
https://twitter.com/noobde/status/505507735169802240
Z początku myślałem, że te ostatnie obuwie należy do naszego nakoksowanego Torra, ale nie.
Ot zagwozdka. Do kogo mogą należeć? Ja obstawiam tak:
1 - Czy mi się wydaję, czy widzę czaszkę? Może Quan Chi, Reiko, albo alternatywny strój Scorpiona (w co wątpię)? Myślałem także o Noobie, gdyż, mimo że w MK9 "poległ", jest nieśmiertelny tak, jak scorpion. Jednak po namyśle obstawiam Quan Chiego.
2 - Te buty nie pasują mi do żadnego z Ninjasów. Bardziej do sił specjalnych (jak Jax)... albo ktoś nam zupełnie nieznany.
3 - Liu Kang (albo raczej jego potomek/uczeń). Bo któż by inny chciał nosić takie buty?
4 - Kobieca noga, a jako, że większość żeńskich wojowniczek poległo w 9 odsłonie serii, a Sheevy nie będzie, obstawiam Mileenę.
5 - Widać spodnie "dresiki" (coś jak alternatywny strój Sub Zero w MK9). Szczerze powiedziawszy, jestem skonsternowany. Po głowie chodzi mi jeden ninja, ale jeszcze nie wiem, który mnie tak drażni. Gdyby Smoke nie zginął, to byłby to dobry kandydat i mimo wszystko obstawiam jego. Dlaczego? A dlatego, że Edzio wyraźnie oznajmił nam, że w MK tak naprawdę nikt nie ginie. Po drugie, były już informacje o tym, że pojawił się na jednym z wariantów Kotal Khana (choć w swoim starym, alternatywnym stroju, o ile mi wzrok nie szwankuje).
6 - Umięśniona noga, małe stopy - Shao Kahn. Nie widzieliśmy, aby w 9'tce umarł, prawda?
To są moje opinie. Mam nadzieję, że większość nie będzie sprzeczna z rzeczywistością i nie mogę się doczekać.