PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713854}
7,9 4,3 tys. ocen
7,9 10 1 4299
Mortal Kombat X
powrót do forum gry Mortal Kombat X

Które wam się bardziej podobają? Z 9 czy z X? I kogo chcielibyście jeszcze zobaczyć w X? Ja chcę
Smoke ^.^

ocenił(a) grę na 10
gabris7

Smoke i Noob.^^ Byłoby dobrze, gdyby ich image był podobny, albo taki sam. Według mojej opinii, Kano lepiej prezentował się w 9'tej odsłonie serii.

scorpionMK1992

moim zdaniem stroje i postacie były najlepsze w 9.

ocenił(a) grę na 10
gabris7

Ale koncept stroi, czy samo wykonanie pod względem graficznym?

Iluvatar94

stroje

ocenił(a) grę na 10
gabris7

Tak, dla mnie również postaci wyglądały lepiej w 9. Chociaż Raiden wygląda prawie tak samo jak w 9. ;)

gabris7

Jestem ciekaw jakby albo będzie wyglądał Kabal.

ocenił(a) grę na 8
gabris7

Wolę tradycyjny zestaw postaci, ale rozumiem że jakieś zmiany musiały być, bo MK9 było całkiem niedawno i te same postaci trochę mijały się z celem. Póki co z nowych podoba mi się jedynie Kotal Kahn, reszta jakoś mi nie pasuje do tego uniwersum, olbrzym z dziewczynką na plecach - beznadzieja.
Ze starej gwardii mam nadzieję na pojawienie się Kitany, Baraki i Mileeny, choć jeśli ma być to kontynuacja historii z poprzedniczki to wątpliwe wnosząc po tym co spotkało te postaci w trybie fabularnym...

Laura_N

Ja bym chciał Sonię Blade :D Mortal Kombat 9 to mój pierwszy MK i super jest :D

ocenił(a) grę na 10
Niszczyciel2000

Możliwe, że zobaczymy ją w story mode jak i Johnnego. Przecież wydarzenia nie dzieją się po 25 latach, a na przestrzeni ćwierć wieku.

Iluvatar94

Po za tym boje się jednej rzeczy ... Po tym co zrobili z dużą cęścią składu . Boję się , że Sonii też się to przytrafi w MKX Kto grał w MK9 Powinien wiedzieć o czym mówię :P Nie chce Spoilerpwać ... ;)