PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612925}
8,7 1,4 tys. ocen
8,7 10 1 1449
StarCraft II: Legacy of the Void
powrót do forum gry StarCraft II: Legacy of the Void

Witam wiosną przyszłego roku będzie nowy dodatek do starcrafta 2 . Ja osobiście nie podejrzewałem że będzie nowy dodatek .

https://www.youtube.com/watch?v=NEOpZwHfLb4 . Tutaj macie nowy film wprowadzający .
http://www.mobimaniak.pl/196266/gracze-cierpliwości-nowy-dodatek-starcrafta-ii-p ojawi-wkrótce/ . Tutaj drugie info .
Co sądzicie o tym ? ha osobiście sie ciesze że starcraft 2 dostanie nowy zestaw misji .

użytkownik usunięty

Myślę, że to będzie taka mała rekompensata, za ghosta, który za pewne nie wyjdzie nigdy (a szkoda)

Fajnie, że blizard po premierze lotv nie zaniedba starcrafta. Oby wychodziło więcej takich mini-kampanii. Nie podoba mi się tylko jedno, mianowicie "Wiosną 2016 roku zostanie wydany pierwszy z trzech zestawów misji Tajne Operacje Novy, zawierający trzy zadania. Kolejne pakiety będą wydawane w regularnych odstępach czasu" Info z http://www.gram.pl/news/2015/11/07/starcraft-ii-blizzard-zapowiada-tajne-operacj e-novy-zobacz-zwiastun.shtml

To tylko 9 misji, jaki sens jest rozbijać tak małą kampanię? Bllizard już był krytykowany za rozbijanie sc2 na trzy oddzielne gry i zarzucano mu po prostu pazerność. W tamtym przypadku jednak to były dużo większe gry. Pozostaje pytanie ile sobie zażyczą za każdy z tych pakietów trzech misji, ale zdecydowanie rozsądniejszą opcją byłoby od razu wydać 9 misji, o ile w przypadku trzech części sc 2, przeszło jeszcze tłumaczenie, że to trzy oddzielne gry, bo były dużo większe, to tutaj takie tłumaczenia nie przejdą.

użytkownik usunięty

Ok rozumiem i szanuje twoje zdanie , ja tylko pokazałem info na ten tematy . Ja myślę że będzie więcej niż 9 misji , ale okaże sie wiosną przyszłego roku . Czemu ci sie nie podoba że ; Wiosną przyszłego roku wyjdzie pierwszy z trzech zestawu misji ? Dla jednych przechodzenie kampanii , jest ciekawe np dla mnie . A dla drugich np ciebie kampania nie daje frajdy i wolicie multiplayer . Jednak nie każdy ma na tyle stabilne łącze aby znieść stale gre zespołową .

Okaże sie , ile będzie takich misji Tajne Operacje Novy .

użytkownik usunięty

Widocznie zle się wyraziłem ;). Nie zdecydowałbym się na kupno sc 2, gdyby posiadało wyłącznie tryb multi. Po prostu lubię to uniwersum i postaci, pomimo tego, że nie podoba mi się wszystko co zrobił blizzard z fabułą. Jednak wiele jestem w stanie im wybaczyć ;)

Faktem jest, że swojego czasu duże kontrowersje wywołał fakt, że sc 2 został podzielony na trzy gry i do tego się odniosłem. Jednak, w tym przypadku mieliśmy do czynienia, z kampaniami, z których każda liczy te dwadzieścia, dwadzieścia parę misji. Wszystkie trzy razem stanowią pokaźną liczbę misji. Tutaj będą nam kazali płacić za 3 paczki misji po 3 każda. Jak sc 2 dało się jeszcze jakoś wybronić w kwestii podziału na części tak, tu zawartość ma być tak skromna, że aż bronienie takiej decyzji jest trochę absurdalne.

Pytanie ile nas to będzie kosztować. Blizzard nie słynie z niski cen swoich gier, dlatego imho mądrzej by zrobili gdyby wydali te 9 misji razem- to naprawdę jest mała liczba i dzielenie jeszcze tego, jest dla mnie trochę chore.

użytkownik usunięty

Masz prawo być tym obrzucony , widocznie blizzard uznał że ; podział gry na trzy kampanie za bardzo dobre . Ja tylko jednego nie kumam ; Skoro wings of liberty opiera sie głównie na kampanii terran to ; Czemu mamy mini kampanie protosów , które zawiera cztery misje ? To trochę jest dziwne dla mnie . Zaletą wings of liberty wcielając sie w jima raynora , można dokonywać wyborów misji co uważam za plus . Wszystko co do , tajnych operacji Novy okaże sie wiosną przyszłego roku .

użytkownik usunięty

Mi się takie urozmaicenia podobają, jak gra przez krótki czas inną frakcją. Wnosi trochę świeżości i może ujawnić fabułę z innej perspektywy.

użytkownik usunięty

zgadzam sie tu z tobą

użytkownik usunięty

Uznał tak bo jest DLCekowym konsorcjum pijącym krew z swoich fanów. Elegancko pociął grę na 3 równe kawałeczki i sprzedał je po równych cenach czyli wychodzi 3 w 1 ale nadal jest to 1 a twórca ma kasę razy 3.

użytkownik usunięty

Możliwe że masz racje

użytkownik usunięty

Oni zepsuli całą branżę gier, teraz wszędzie masz Sezon passy i zapowiadane dodatki, Blizzard był prekursorem ze swoim Starcraftem 2, zauważył że ludzie to łykną.

użytkownik usunięty

Tak ale ; Czy według ciebie , blizzard od zawsze psuł gry czy dopiero ; Kiedy sie połączyli sie z Activission ? . Według mnie zaczęło sie gorzej , gdy z Activission sie połączyli .

użytkownik usunięty

Trudno to określić, na pewno widać było piętno Activision w SC2. Ale już wcześniej w WoWie odkryli jak zarabiać poprzez wypuszczanie kolejnych dodatków i subskrypcję, tam jest nawet gorzej bo żaden Sezon Pass nie zatrzyma lawiny kolejnych dodatków a i tak miesięczne myto musisz dać.

użytkownik usunięty

Jest to objaw ogólnej brutalnej komercjalizacji i przejaw tego że każdą legendę da się zabić poprzez odpowiednią złą politykę.