PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611509}
8,2 6,6 tys. ocen
8,2 10 1 6629
Syberia II
powrót do forum gry Syberia II

Czy ktokolwiek wie, czy może wyjść trzecia część? Słyszałam (czytałam xd) gdzieś, że były takie
plany, ale minęło już sporo czasu i ani widu, ani słuchu :/

Alicja_Klara

Może wyjść. Są nawet wstępne rysunki (na gryonline) Premiera to 2014/2015 rok (ale zapewne obsunie się do 2016 ;-) Najważniejsze, że po negocjacjach pieczę nad Syberią 3 przejął Sokal. No cóż. Pozostaje czekać.

vital7

No! Tylko Sokal <3 Dzięki za info, już się rozglądam po necie :D

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

ciekaw jestem tylko jaka będzie fabuła bo Syberia I + Syberia II to jedna całość i nie wiem jaka możę być kontynuacja aby tytuł był adekwatny do gry ...

Szkoda by było zupełnie zrezygnować z wątku mamutów i Hansa. I Oskara mogliby zmartwychwstać </3

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

no tak ale może Syberia III być niewypałem , który będzie żerował na popularności 2 wcześniejszych i udanych części

Mogą mieć problem z wymyśleniem nowego, unikatowego wątku, fakt. No ale jestem gotowa przyjąć to ryzyko.

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

Hansa to raczej już być nie powinno bo przecież już był bardzo stary i chory na koniec drugiej części
No ale tym bardziej jestem ciekawy co Sokal wykombinuje:)

Jeżeli tylko będzie to przesiąknięte tą niesamowitą atmosferą, gra będzie pięknie ilustrowana i zanimowana oraz podkład muzyczny podobny do poprzednich - to już połowa sukcesu. Choć fakt, poprzednie gry miały fenomenalny scenariusz i trudno będzie wymyślić coś nowego... No ale ostatnimi czasy w internetach cisza więc kto wie, czy nie dzielimy skóry na niedźwiedziu :(

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

możliwe , że i tak będzie , ale mam nadzieję , że to nie plotki
hehe jak powiedziałaś o niedźwiedziu to mi się Juki przypomniał hehehe a to moja ulubiona "postać"
OOOOOOO i nie wiedziałem że jesteś fanką Sherlocka!

a muszę przyznać że w jedynce bardzo NIE podobał mi się Komkolzgrad

Juki był słodki :)

Sherlock! Tak! Gdyby był jakiś wyraz bardziej oddający przywiązanie do czegoś od "fanki", to ja bym tym była :D Kocham Sherlocka w każdej postaci. Nie wiem tylko, czy patrzyłeś na moją ocenę serialu czy filmu :)

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

patrzyłem oczywiście:) Też bardzo lubię Sherlocka ale moim ulubionym detektywem jest Poirot:)
A Juki to był najbardziej pocieszny stworek jakiego widziałem
rozweselał lekko ponury klimat gry :)

Lubisz Agathę Christie? <3 hah, offtopic nam się robi xD
Tak, to prawda, Juki wprowadzał powiew optymizmu. No i Oskara naprawdę lubiłam. Jego teksty były czasem niezastąpione :)

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

Agathę Christie uwielbiam
przeczytałem już mnóstwo jej książek hehehe :)

Moja ulubioną jest chyba "I nie było już nikogo", znaną też jako "Dziesięciu Murzynków". Zaskakujące zakończenie :)

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

Tak DZiesięciu murzynków to byłą rewelacja
ach ten klimat
przeczytałem w dwóch powyższych wydaniach
mimo ze znałem mordercę to ta atmosfera jest taka że keidys jeszcze raz przeczytam

użytkownik usunięty
Alicja_Klara

heh jak byłem w podstawówce to się trochę Syberii bałem ale jak się teraz ma osiemnastkę to trzeba wrócić do Syberii może nie będę się bał heheehehhehehehehee
OSKARA WTEDY TEŻ hehe

ocenił(a) grę na 8

Mi tak przyszło do głowy że może będziemy sterować Hansem... :) W czasach swojej młodości.

użytkownik usunięty
cholewap

no to jest jakiś pomysł :)

ocenił(a) grę na 10

Chociaż w dwójce był mały błąd.Bohaterowie mówili nie poruszając wcale ustami i wykonywali dziwne gesty

vital7

Gra jednak wyjdzie premiera to 1 grudzień tego roku

Gameplay - trailer : https://www.youtube.com/watch?v=hcyL6MX3u6E

ocenił(a) grę na 9
Alicja_Klara

chyba nie będzie

ocenił(a) grę na 10
Alicja_Klara

Coś tam powstaje ,ale kiedy gra będzie miała premierę to nie wiadomo. Najnowsze informacje wskazują na to że gra ma się ukazać w 2016 roku ale to nie jest pewne . :)

Alicja_Klara

Niestety ma kiepskie recenzje.

Alicja_Klara

już jest jak coś.

ocenił(a) grę na 10
Alicja_Klara

A 4 część już w produkcji...