Skyrim to kolejna gra ze stajni Bethesdy, więc każdy kto grał np. w Fallouty 3 wie jak ich system działa. Znowu mamy mnóstwo umiejętności i perków... Początek gry jednak nie zawiera tego "zapytacza" czy też na pewno chcemy grać daną postacią co by skróciło przechodzenie tutoriali. Niby gra fajna ale wątek głównego questu nie jest jak dla mnie wciągający... Znów mamy wciąż tych samych przeciwników mało urozmaicenia... Co ciekawe nie trzeba nawet wychodzić z miasta i mordować hordy potworów by zdobyć upragniony level. Co prawda nie jest jak w Oblivionie IV gdzie się skakało i czarowało non stop - no może z czarami tak zostało. Każda jaskinia ma ten sam układ: parę pułapek, jeden główny korytarz i zeschłe trupy do eliminacji i tak w kółko. Nie niesie ona z sobą nic odkrywczego. Początkowo wciąga ale potem już wieje nudą... ;) Ale fani będą zachwyceni.
No... Albo ten świat gry... Dzień, noc... Góry, rzeki, niebo... Miasta, ludzie, rycerze, bandyci... Ciągle to samo! Żeby chociaż jakiś samochód albo przynajmniej butelka Coca-Coli. Nuda, panie, aż trzeszczy. :)
Teksty masz jak u dziecka ze szkoły średniej. Właśnie w ten sposób ripostują małolaty. Kultury chłopcze, kultury.
Coś jeszcze napiszesz chłopcze? Zwaliłeś konia i teraz wyzywasz wszystkich od takich czy owakich. Najbardziej rozwala mnie twoja teoria spiskowa. Sądzisz, że mam kilka kont? No ba! Po prostu to moja pasja. Pewnie twoje konto też założyłem ja żeby stworzyć pozory burzliwej debaty. Tyle, że ja nie piszę tak niedorzecznych komentarzy więc ta opcja odpada. Kundlem to jesteś ty małolacie bo nie umiesz z nikim pisać jeśli tylko ma inne zdanie niż ty. Ja napiszę, że coś mi się w grze nie podoba a ty na to : wal się. Tak na koniec: na maila można tylko jedno konto założyć ciołku. Czasu i potrzeby na tworzenie innego maila nie mam ale skoro wyjechałeś z takim pomysłem to chyba w twoim przypadku coś jest na rzeczy. Pójdź dowartościować się gdzieś indziej.
?! Chwilkę temu zerknąłem na te komenty ale powstrzymać się nie mogę. Masz jakiś problem. Naturalnie, że jestem klonem. Ja i Orochimaru tworzymy spójny kolektyw jak Borgowie :D Masz tak samo nasrane w głowie jak twój przedmówca Szkoda mi czasu na głupka.
Chodzi mi raczej o to, że już nie robią gier w których czasem trzeba się zastanowić nad postacią, cokolwiek się wybierze jakoś będzie, o wiele prościej jest przechodzić wiele etapów. Ale nadal mam ten Rpgowy nawyk oszczędzania choćby napoi chociaż tu to można w ogóle czasem nie używać ich i tak da się radę... a jak ktoś idzie w alchemię to ma ich aż za dużo...
Tak grałem teraz w skyrima i grałem i doszło mi do wniosku że to jest w cholere nudne.
Jak grałem w wiedźmina gothica i td. to się podniecam co będzie dalej a tu nic NUDA:/
I się z tym zgodzę. Tzn nie gówno może ale przeciętniak, dla mnie tak 7/10. Zero klimatu i magnetyzmu jaki by mnie miał trzymać przy monitorze. Co do Skyrima to gierke zakupiłem ale jeszcze nie grałem ;) Słyszałem że początek jest nudny ale im dalej się gra tym lepiej.
Kocham takich ludzi jak Ty. Jak coś mieszasz z błotem to uzasadnij, a nie robisz z siebie idiotę rzucając pustymi słowami.