PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611264}
8,6 34 tys. ocen
8,6 10 1 33825
The Elder Scrolls V: Skyrim
powrót do forum gry The Elder Scrolls V: Skyrim

Swietny, ale...

ocenił(a) grę na 10

Gra jest rewelacyjna, zdecydowanie najlepsza jaka wyszła w przeciągu ostatnich kilku lat. Jedyne czego mi brakuje w stosunku do poprzednich części to miasta z prawdziwego zdarzenia. W Morrowindzie mieliśmy Vivec (mój absolutny faworyt), w Oblivionie Imperial City... no a za stolicę Skyrim robi jakaś mizerna Samotnia co to może najwyżej z Chorrol z poprzedniej części rywalizować. Szkoda! ;(

Awgwa

"zdecydowanie najlepsza jaka wyszła w przeciągu ostatnich kilku lat"
LOL :/

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

No to wymień lepsze, może faktycznie nie mam racji! ;)

Awgwa

Mówiąc że to najlepsza gra ostatnich lat to za dużo powiedziane ale jak masz takie zdanie to OK

Ja lepiej bawiłem się przy wiedzminach i choćby przy Massach Effectach
Skyrim tak samo jak Oblivion mnie zanudził po jakimś czasie

ocenił(a) grę na 7
Awgwa

podczepię się, moim subiektywnym zdaniem gra jest dobra do około 25lvl potem staje się łatwa do tego stopnia że chodzenie po kolejnych jaskiniach oraz innych lokacjach jest rutynowe, wejść wybić itd, a co do lepszych gier to:
- Wiedźmin 2 bo ma bardziej satysfakcjonującą walkę, i fabułę
- Fallout NV ma lepszą fabułę i wykluczające się frakcje
- Mass effect zarówno jedynka jak i dwójka i znowu za fabule, jak też za intensywność i klimat,
-Deus ex: HR za klimat, ciekawe dialogi i znowu fabułę,
czemu we wszystkich napisałem że mają lepszą fabułę bo to jest w rpg najważniejsze,
Owszem skyrim nie jest zła grą jest dobra ale na pewno nienajlepsza, o oprócz nordyckiego klimatu nie wybija się dla mnie niczym, pokuszę się o stwierdzenie że jakby wyszła w czasach baldura morrowinda( wiem że to ta sama seria) czy arcanuma to została by zjedzona przez krytykę, ( oczywiście przy dostosowaniu jakości graficznej do ówczesnych standardów