PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611264}
8,6 34 tys. ocen
8,6 10 1 33782
The Elder Scrolls V: Skyrim
powrót do forum gry The Elder Scrolls V: Skyrim

Witam
Czy są tu posiadacze wersji na xboxa ? Planuję kupić skyrima właśnie na xa, podzielcie się
wrażeniami z gry. Chodzi mi nie tylko o grafike, ale też o obracanie ekranu, chodzenie,
podziwianie widoków, ogólnie czy wygodnie się gra ( no wiecie, operowanie kamerą,
używanie skilli i broni itp ) chyba sami grając nieraz poprostu podziwiacie oprawę graficzną.
Czekam na wasze opinie : )

ocenił(a) grę na 10
Nev3rLose

witam

Ja gram akurat na ps3 i sterowanie nieco jest uproszczone, ale gra się wygodnie na padzie. Grafika wiele się nie rózni od pc i wygląda również ładnie, bo też często zatrzymam się na chwile, by podziwiać widoki ;)

Czy się wygodnie gra? Na padzie od ps3 bardzo mi się wygodnie gra i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Bierz gra warta każdej kasy, nie odbiega bardzo od standardów peceta. Tylko wersja jest po angielsku na konsolach, ale moim zdaniem, to dobrze, bo gra ma większy klimat.

ocenił(a) grę na 6
Nev3rLose

W moim odczuciu gra jest średniawa, a i standardowe sterowanie nawet na PC jest mocno ograniczone. Kup wersję PC, w obu przypadkach dzięki modom sporo rzeczy da się naprawić.

dziki_wonrz

No właśnie dlatego kupuje na xa, bo pcet mój nie udźwignie tej gry, na live'ie są patche i aktualizacje, więc nie jest źle, a angielski to dla mnie żaden problem

ocenił(a) grę na 9
Nev3rLose

nie ma po polsku