PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688472}
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11965
The Sims 4
powrót do forum gry The Sims 4

Co część the sims był coraz lepszy :) I myślę że czwórka też będzie dobra :D Zastanawia mnie to co
się w tej części zmieni :D Napewno tworzenie simsów :D

szymek1232

Ja bym chciał by w dodatku ze zwierzakami pojawiło się więcej grywalnych zwierząt np. wąż, tygrys, krowa itd.

szymek1232

wydaje mi się, że aż takiego przełomu nie będzie jak to było między jedynka a dwojka oraz dwojka a trojka. Graficznie będzie pewnie podobnie, a to, że może bedzie inny tryb tworzenia simów niewiele w grze zmienia... mimo wszystko czekam na ta czesc, choc nie az tak bardzo jak na poprzednie ;pp

ocenił(a) grę na 6
jusiaa92

Zmienia się też tworzenie domu ( będzie uproszczone do granic możliwości ) i będzie więcej interakcji.

jusiaa92

glowna atrakcja sa emocje odczuwane przez simow , np. smutek, bo widzi sie kiedy ukochana ulega zalotom innego sima, albo grube simy tez beda smutne xxD

szymek1232

Nigdy tak naprawdę nie grałem w żadne simsy lecz głównie zajmowałem się budowaniem i urządzaniem domów a nawet tworzeniem simsów. Już teraz, po dostępnych materialach można stwierdzic, że budowa została rozbudowana :) Tworzenie simów tez jest znacznie dynamiczniejsze i bardzo urozmaicone. Wkońcu nie trzeba będzie czekać na mody umożliwiające stworzenie sima jakiego chcesz!
Jak narazie czuję się usatysfakcjonowany tym co już zostało pokazane. Chciałbym jednak by gra miała możliwość tworzenia poprawnych modułowych schodów!

Niestety napewno grę zaczniemy od zera, bez oczywistych dodatków i z mizerną ilością ubrań i mebli :( Strasznie mnie denerwuje, ze ta seria z każdą częścią zaczyna od zera! Skoro wiedzą jakie wydadzą dodatki to niech je zaimplementują od razu w grze. Zwierzęta juz po pierwszej części powinny być gwarantowanym elementem podstawowej gry, tak jak stało się z miasteczkiem. Wszystko niestety rozchodzi się o pieniadze.
Tak więc, trzeba będzie odczekać sporo czasu i wydać sporo pieniędzy by gra miała chociaż jedną czwartą zawartości i opcji z poprzedniej części wraz z dodatkami.
Po co mi sama podstawka skoro wybyduję tam jedynie podstawowy domek i stworzę podstawową rodzinkę - tak jak każdy.