PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688472}
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11965
The Sims 4
powrót do forum gry The Sims 4

Faktycznie, jest parę nowych możliwości. Sterowanie emocjami, przenoszenie pokoi, więcej interakcji
społecznych. Mimo tych zalet, jest mnóstwo wad -niestety więcej niż zalet.
Mimo że wady można wymieniać całymi dniami to chyba najbardziej rażąca jest ta dotycząca małych dzieci.
Po pierwsze cofamy się do "The Sims" kiedy to dziecko rodzi się w kołysce, którymi nie można sterować ani
zajmować. Oczywiście nie muszę mówić że wygląd owego niemowlaka to kompletna porażka.
Nie wiem teraz na czym się skupić na dokupowaniu dodatków do "The Sims 3" czy czekać z nadzieją na
dodatki do "The Sims 4" które może będą lepsze ?

I_Will_Kill_You_All

ściągnąć dodatki z 3 z Internetu :) Ja też chciałam kupić 4, ale po przeczytaniu opinii zrezygnowałam. Poczekam na dodatki i ewentualne zmiany.

I_Will_Kill_You_All

Calkowicie sie z Toba zgodze. Budowanie nie jest takie szalowe. To o tym przenoszeniu pokoi - no na prawde orgasmu mozna dostac !! Budowanie jest trudniejsze moim zdaniem. To o dzieciach bardzo dobrze zauwazyles. Swiat jest bardzo maly, zero jakiegos ciepla od gry, nie bardzo chce sie wracac (mi przynajmniej) co dalej ? No wlasnie. Wymieniac rzeczywiscie mozna calymi dniami. Grafika nie powala. Najwieksza zaleta jest kreator sima takze demo stworz sima na tle calych simsow wypada lepiej haha nie polecilbym tej gry...

ocenił(a) grę na 2
I_Will_Kill_You_All

Gra jest fatalna... żałuję pieniędzy wydanych na nią.. Rozbudowane emocje do niczego mi akurat potrzebne nie są, mogliby natomiast poprawić typowe dla The Sims błedy...zawiechy w grafice i ogólne regularne zawieszanie się gry..przy ładowaniu miasta, wygladu, przy zapisywaniu..teraz juz nawet nie mogę wejść w rodzine, która grałam. Nie jest to kwestia sprzetu, który mam naprawdę wysokiej jakości.. Szkoda, że nie przeczytałam tych wszystkich opinii zanim kupiłam