PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688472}
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11965
The Sims 4
powrót do forum gry The Sims 4

W tej części

użytkownik usunięty

chcę żyć ponad prawem, zabijając i kradnąc :P

Na plakacie jest 12, więc takich możliwości nie będzie, ewentualnie kradzież.

Szkoda, że jest to typowa gra dla dzieci, a nie prawdziwy symulator życia dla dorosłych graczy, w którym wszystko jest możliwe tak jak w realu (np. ryzykowne działania jak kradzież, która oczywiście była by karana więzieniem lub grzywną, w razie złapania przez policję, w zależności co się ukradnie, natomiast z tym zabijaniem to trochę przesada - mogłyby być jakieś pobicia, które mogłyby by skutkować urazami i wizytą w szpitalu, a w przypadku kilku pobić już śmiercią - co było by karane dożywociem i zakazem dalszej gry przez jakiś czas). Fajnie gdyby też wprowadzili możliwość poruszania się własnymi samochodami, parkowanie na czyimś podwórku, wkurzanie sąsiadów - takie życiowe sytuacje :D a nie jakieś sztuczne jak to jest do tej pory. I powinna być oczywiście możliwość różnych interreakcji dwóch simów i sterowanie nimi podczas różnych zabaw i czynności (nie tylko klikanie i wydawanie głupich poleceń). Powinni też zlikwidować cenzurę.
Wszystkie możliwości powinny być dostępne w podstawowej wersji gry, a zamiast tych dodatku można by było wprowadzać aktualizacje żeby ewentualnie coś poprawić (mogliby natomiast zarabiać na sprzedawaniu różnych przedmiotów za realne pieniądze - myślę że wiele graczy by je kupowało np nowy samochody żeby nasz internetowy sąsiad nam zazdrościł :D
Myślę że taka gra z rozgrywką online by się na pewno sprzedała (ludzie zamiast wchodzić na fb wchodzili by do wirtualnego świata simsów, w którym mogliby też pogadać ze znajomymi)

UFO_filmweb

Podpisuję się rękami i nogami!
Ja raz zrobiłam taką akcję w the sims 3,że wpisałam kod testingcheatsenabled true i wzięłam jednorożca.Zaprosiłam wszystkich simów,których nie lubiłam (czyli takich,którzy przyłapali mnie na zdradzie,obrazili,czy coś,czyli właściwie większość ;pp) w jedno miejsce.Następnie weszłam w tryb budowy i przbudowałam tak,że nie mogli się wydostać z tego miejsca,potem przeniosłam kodem jednorożca do środka i spaliłam wszystkich,wrzeszczeli chyba ze 40 min,heca była jak nie wiem co.
Mogliby wprowadzić jakieś fajne opcje typu kazirodztwo,zabijanie w wyrafinowany sposób,np. żeby wampiry mogły rozrywać na strzępy,a nie tylko glamouring bo to lipa.I może jeszcze rozboje,przerywanie ciąż,zabijanie,wdzieranie się na posesję,gwałcenie sąsiadek,brak cenzury,69,uliczne orgie i w ogóle samo życie.

Pewnie myślisz,że mam coś z głową,otóż nic bardziej mylnego,to po prostu byłoby śmieszne ;D

CzarnaMamba_1277

Zastanawia mnie tylko ile masz lat?

UFO_filmweb

18,przepraszam brat mi wszedł na konto i wszędzie głupoty na forach wypisuje,przepraszam raz jeszcze :)

CzarnaMamba_1277

Jasne :) Pewnie cię poniosło przy pisaniu tego postu :D

UFO_filmweb

No dobra troche moze,czasem mnie takie chore mysli nachodza,ze niewiem co.Simsy sa na prawde zabawne,raz mi jednemu simowi tulow odcielo i z nogami przy szyi latal ;D (przepraszam za ortografie,ale z telefonu pisane).

CzarnaMamba_1277

Wydajesz się być ciekawą osobą ;)

UFO_filmweb

Wiesz,tu spokojnie,spokojnie,a raz jakaś szalona,głupia aż do bólu myśl człowieka napada i gdzie by indziej ją zrealizować jak nie w simsach? :DD

CzarnaMamba_1277

Wydaje mi się że chętnie byś je zrealizowała w prawdziwym życiu

UFO_filmweb

Raczej nie,aż taka śmiała nie jestem :pp

CzarnaMamba_1277

Zagadaj do sąsiadki może coś z tego będzie :D

UFO_filmweb

Ha ha ha -,-

ocenił(a) grę na 7
CzarnaMamba_1277

Samo życie? Ojoj, chyba nie chciałabym cię spotkać w realu :D

Wewonia

Hiperbolizacja.

ocenił(a) grę na 7
CzarnaMamba_1277

Wiem. Mnie zawsze brakowało zabijania innych Simów, jakieś samobójstwa. Gwałt byłby trochę przesadzony, ale reszta twoich pomysłów jest świetna :)

Wewonia

Szczególnie te uliczne orgie :D CzarnaMamba to jednak potrafi rozbawić :D

ocenił(a) grę na 7
UFO_filmweb

Orgie to już w ogóle :D Ale to dopiero na The Sims 18 ;)