PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688472}
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11956

The Sims 4
powrót do forum gry The Sims 4

pieniądze wyrzucone w błoto. najbardziej oczekiwana gra, która okazała się klapą, sadzę, że nie tylko dla mnie ;) jedyne co wzbogacone, to grafika. brak aut, nie ma możliwości budowy basenów, ładowanie gry gdy przechodzi się z parceli do parceli (ile można), których jest naprawdę mało w porównaniu do "trójki". poruszanie się po mieście dość słabe. nawet takie drobnostki jak gazety, nianie, znaki zodiaku. uniemożliwili stworzenie własnego stylu (ciuchy, meble) zamiast dodać parę ciekawostek, to dali okrojoną wersję The Sims 3. a do ilu rzeczy pewnie jeszcze nie doszłam. :D EA ładnie się wzbogaci kolejnymi dodatkami, bo samą podstawką się nie pogra za długo. ja osobiście NIE polecam (na chwilę obecną, ale raczej zdania nie zmienię), szkoda pieniędzy.

kaffa

coś w tym jest co piszesz, mnie irytuje to że nie mogę wyprowadzić 1 sima z domu i co mam mieć 5 małżeństw na jednej parceli? Grafika ładna tylko mnie się kosmicznie długo ładuje każda parcela nie wiem czy wszyscy tak mają? Czy ja mam tak wolny sprzęt. Podoba mi sie jeszcze to że inne simy się starzeją tylko szkoda że nie robią sobie dzieci itp.

Bonnemort

mnie również się dość długo ładują parcele. do dzieci ja nawet nie doszłam, rodzina zrobiona i...leży :) nawet nie ciągnie do gry...dla mnie straszny niewypał

kaffa

mam cichą nadzieję że dodatki będą jakieś fajne, bo sama gra była droga

Bonnemort

Ja na chwilę obecną nawet nawet nie myślę o zakupie. Do 3 a i owszem, ale na te chyba szkoda...

kaffa

dodatki kupowałam tylko do 2 i był 1 który był super czyli własny biznes i do 4 zapewne też bym dokupiła o ile wyjdzie taki dodatek :)