super filmik! taki kicz, uwielbiam takie niestraszne horrory z lat 60-70'tych. Fajniusie takie.
hehe no filmik akurat całkiem ciakawy, kiedyś niezłe filiki puszczali na polonii 1 i rtl 7 :) teraz wszystko leci na nowosci i komerche :/
Trailer na YouTube ---> http://www.youtube.com/watch?v=Dzl1RkBxNsY. Całego filmu w sieci raczej nie ma, a szkoda gdyż fajny klimacik miał. Pomijam już całą logikę, której raczej nie było. Po prostu miał to coś.
Jeżeli ktoś ma na VHS nagrany ten film z Polonii1 to błagam - niech się podzieli! Na jakąkolwiek powtórkę w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć...
Przyłączam się do błagalnej prośby! Jeśli ktokolwiek posiada ten film nagrany z P1, niech da znać!
Ja mam ten film ale bez napisów. Postaram się wrzucić na jakiś serwer. Dam znać w odpowiednim czasie.
Dzięki! ;-) Miło będzie obejrzeć ;-] Pamiętam tylko okładkę VHS ..a jeśli ktoś ma to dzieło nagrane z Polonii1, to też będzie bardzo miło, jeśli zechce się podzielić..albo niech chociaż da znać ;-)
Tak, jedynie nadzieja w kimś kto ma to nagrane na VHS z Polonii1, bo sama Polonia1 już tego filmu nie ma w swoim archiwum.
Bardzo możliwe, bo zauważyłem, że już niestety bardzo ograniczona jest liczba filmów, które emitują..tak mniej więcej co pół roku się powtarzają..niektóre częściej, niektóre rzadziej..szkoda.
***********************Egoista**********************. Po co piszesz, że posiadasz ten film skoro nie chcesz się nim z nikim podzielić. Trzeba było nie zabierać głosu w tej sprawie. Przecież film ma prawie 40 lat. O co ci tak naprawdę chodzi?
Pocałuj się w dupę. Ja go mam tak jak napisałem wyżej w tym temacie. Lektora nie potrzebuję. Bardziej wstawiłem się za tymi co go potrzebują. Pieprzony naciągacz. Nie wierzcie temu typkowi bo tylko na tym stracicie. Nie pozdrawiam
w razie znalezienia tego filmu z lek. proszę o kontakt, bo na axela i tego dupkavhs nie ma co liczyć
w sumie to szukam nadal jeszcze innych vhs, bez rezultatu jak narazie, bo większość ludzi chce za to gigantyczne pieniądze....
tak więc jakbyś mógł mi pomóc to proszę,,,,,,,,,,,,( trochę vhs i ich kopi dvd mam;))
Google jest bardzo pomocne. To co jest dostępne na pewno znajdziesz w sieci. Np. na takim czymś jak "gryzoń"(takie zwierzątko).pl
Aha. No faktycznie, gość ma bardzo dużo pozycji starych horrorów z VHS ale akurat Żab nie. Wydaje mi się, że z lektorem póki co ten film jest nie do uzyskania. Gdyby ktoś go miał to prędzej czy później byłby już w sieci.
Proszę bardzo. Szukam filmu Blackout z 1985 r. z napisami bądź z lektorem gdyż oryginalną wersję posiadam. Masz?