PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31486}

Żaby

Frogs
1972
4,2 825  ocen
4,2 10 1 825
4,3 7 krytyków
Żaby
powrót do forum filmu Żaby

super filmik! taki kicz, uwielbiam takie niestraszne horrory z lat 60-70'tych. Fajniusie takie.

Cpt_Spaulding

hehe no filmik akurat całkiem ciakawy, kiedyś niezłe filiki puszczali na polonii 1 i rtl 7 :) teraz wszystko leci na nowosci i komerche :/

homer700

to był chyab mój pierwszy film jaki widziałem na Poloni 1 zaraz tylko jak nam podłączyli kablówkę

Cpt_Spaulding

Trailer na YouTube ---> http://www.youtube.com/watch?v=Dzl1RkBxNsY. Całego filmu w sieci raczej nie ma, a szkoda gdyż fajny klimacik miał. Pomijam już całą logikę, której raczej nie było. Po prostu miał to coś.

ocenił(a) film na 4
antig

Jeżeli ktoś ma na VHS nagrany ten film z Polonii1 to błagam - niech się podzieli! Na jakąkolwiek powtórkę w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć...

ocenił(a) film na 1
Axel

Przyłączam się do błagalnej prośby! Jeśli ktokolwiek posiada ten film nagrany z P1, niech da znać!

eNeR

Ja mam ten film ale bez napisów. Postaram się wrzucić na jakiś serwer. Dam znać w odpowiednim czasie.

antig

Film dostępny tutaj ----> http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=2707208&highlight=%BFaby

ocenił(a) film na 1
antig

Dzięki! ;-) Miło będzie obejrzeć ;-] Pamiętam tylko okładkę VHS ..a jeśli ktoś ma to dzieło nagrane z Polonii1, to też będzie bardzo miło, jeśli zechce się podzielić..albo niech chociaż da znać ;-)

ocenił(a) film na 4
eNeR

Tak, jedynie nadzieja w kimś kto ma to nagrane na VHS z Polonii1, bo sama Polonia1 już tego filmu nie ma w swoim archiwum.

ocenił(a) film na 1
Axel

Bardzo możliwe, bo zauważyłem, że już niestety bardzo ograniczona jest liczba filmów, które emitują..tak mniej więcej co pół roku się powtarzają..niektóre częściej, niektóre rzadziej..szkoda.

eNeR

Tak się składa, że mam ten film na dvd z podstawionym lektorem. Jakość filmu i lektora b. dobra

loko_3

Możesz go jakoś udostępnić ?

antig

Przykro mi ale nie udostępniam filmów. Nie chce aby później znalazło się na chomikuj.

loko_3

***********************Egoista**********************. Po co piszesz, że posiadasz ten film skoro nie chcesz się nim z nikim podzielić. Trzeba było nie zabierać głosu w tej sprawie. Przecież film ma prawie 40 lat. O co ci tak naprawdę chodzi?

Axel

mam ten film, nagrany z poloni1

ocenił(a) film na 4
kolekcjavhs

Jak można go od ciebie zdobyć?

Axel

zaproponuj jakąś cenę

kolekcjavhs

Postanowiłeś się wzbogacić na filmie nagranym z tv? Daruj sobie.

antig

tak, a co??
nie chcesz to i tak nie dostaniesz

kolekcjavhs

Pocałuj się w dupę. Ja go mam tak jak napisałem wyżej w tym temacie. Lektora nie potrzebuję. Bardziej wstawiłem się za tymi co go potrzebują. Pieprzony naciągacz. Nie wierzcie temu typkowi bo tylko na tym stracicie. Nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
kolekcjavhs

Pisz na PW.

Axel

nie moge wysłać pw na filmwebie

Axel

dodaj mnie do zajomych to bede mogl wyslac wiadomosc

ocenił(a) film na 6
kolekcjavhs

Wystarczy ci milion dolarów w używanych banknotach?

Axel

Filmik jest już dostępny na dark warez z lektorem

Axel

dark warez.pl pisane razem.

ocenił(a) film na 5
antig

jest cały na YT

użytkownik usunięty
Cpt_Spaulding

z lektorem??

Bez lektora

użytkownik usunięty
antig

no tak, to szukamy z lektorem

użytkownik usunięty
antig

w razie znalezienia tego filmu z lek. proszę o kontakt, bo na axela i tego dupkavhs nie ma co liczyć

Będzie to raczej bardzo trudne.

użytkownik usunięty
antig

w sumie to szukam nadal jeszcze innych vhs, bez rezultatu jak narazie, bo większość ludzi chce za to gigantyczne pieniądze....
tak więc jakbyś mógł mi pomóc to proszę,,,,,,,,,,,,( trochę vhs i ich kopi dvd mam;))

Google jest bardzo pomocne. To co jest dostępne na pewno znajdziesz w sieci. Np. na takim czymś jak "gryzoń"(takie zwierzątko).pl

użytkownik usunięty
antig

te to już mam.............
szukam innych

Jakie te bo nie jarzę?

użytkownik usunięty
antig

vhsrip z ch..................mika
szukam tych zab z lek..

Aha. No faktycznie, gość ma bardzo dużo pozycji starych horrorów z VHS ale akurat Żab nie. Wydaje mi się, że z lektorem póki co ten film jest nie do uzyskania. Gdyby ktoś go miał to prędzej czy później byłby już w sieci.

antig

myślę , że raczej nie był by w sieci...
sam mam wiele pozycji których nie ma w necie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kolekcjavhs

to ile za ten vhs chcesz??

minimum 500 zł

użytkownik usunięty
kolekcjavhs

to frajera szukaj w lunaparku

kolekcjavhs

Puknij się w cymbał młotku. Jelenia szukasz?

kolekcjavhs

Proszę bardzo. Szukam filmu Blackout z 1985 r. z napisami bądź z lektorem gdyż oryginalną wersję posiadam. Masz?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
antig

zaraz ten srolecjoner powie że ma coś co u nas nie wyszło

Przecież to naciągacz. Typ nic nie ma tylko próbuje kogoś skroić na kasę.

użytkownik usunięty
antig

nie tylko on jest taki na fw. ale nie o tym..
masz jakieś stare vhsy??

Niestety. Przykro mi.