super filmik! taki kicz, uwielbiam takie niestraszne horrory z lat 60-70'tych. Fajniusie takie.
Żabek to raczej tam nie znajdziesz, ale ja 95% swoich filmów kupiłem za jakieś śmieszne pieniądze z Allegro i eBay -- za 5 zł możesz znaleźć filmy, których nigdy TV już nie pokaże, a ktore zawsze chciałeś zobaczyć (zwłaszcza starocie). Polecam.
mam juz troche vhsów,zakupiłem, pewnie inne niż ty...
wymienilibyśmy się??
pozdrawiam
Tam były krokodyle węże pająki i jakieś jaszczurki o ile pamiętam to było okropne a nie tam żaby :)
wiem,ze kolekcja;)
ja też bym swoich nie pozbył się...ale gdybyśmy się wymienili kopiami cyf.(ripem), nic byśmy nie stracili na tym;)
.............nienamierzalne za nienamierzalne.............:)
Nie kopiuję, nie ściągam, nie udostępniam -- jedynie kupuję w sklepach - również internetowych - i ZAWSZE trzymam za wszystko rachunki.
Myslalem, ze macie tutaj cos do zaoferowania skoro tak zawziecie szukacie takiego unikatu jak zaby. Sporo oryginalow mnie interesuje moglibysmy sie dogadac jakbyscie cos mieli, no a tak lipa ...
Siema ... Mam Frogs w oryginale Silesii ale tylko jedna kopie niestety ... Ale mam tez mase innych horrorow na vhs wiec moglibysmy sie za cos wymienic ... Napisz na gg 7345184
taka pseudo-oferta mnie nie interesuje, dostałem wiarygodne info , tak więc,,panu dziękujemy,,
Pseudo kolekcjonerem to jestes ty zapewne bez zadnego oryginalu, zwykly filmwebowy pirat ale co tu powiedziec przeciez sie nie powie, ze sie nie ma nic w oryginale bo byoby glupio czyz nie ? To trzxeba sobie cos ubzdurac i sie tego trzymac ...
Sorki ale z dziecmi tutaj nie masz do czynienia ... Zobacz sobie ile filmow mam ogladnietych czy to konto wyglada jak fake ? Raczej twoje pzy moim to fake bajkopisarzu ... Jak chcesz moge ci dac sample Frogs sobie powachasz jak lektor wyglada ...
No jasne, ze nie mamy bo ty zadnym unikatowym horrorem mi w ogole nie smierdzisz ... a Matrixa moge sobie obejrzec w tv ...