Dziewczęta gdybyście miały wybrać to który typ faceta badziej by wam pasował: Tuck czy Franklin? :) (zakładając, że byliby jedynymi facetami na ziemi;))
T.U.C.K. :))))
ależ oczywiście że ON, bez dyskusji i bezapelacyjnie!
T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :) T.U.C.K. :)
Cóż...kobiety lubią niegrzecznych chłopców, kiedyś podobali mi się tacy, jak FDR [w ogóle to rzeczywiście ma hipnotyzujące oczy], ale gdybym miała decydować [zresztą podobną decyzję musiałam podjąć w swoim życiu ;)] to wybrałabym mężczyznę takiego, jak Tuck- odpowiedzialnego, męskiego, dającego poczucie bezpieczeństwa, takiego, przy którym nie trzeba by było się martwić, ile wytrzyma nim zdradzi, etc...
Bo na dluga mete wolimy tych "bezpiecznych". Nie do konca czaje czemu wybrala fdr, moze przez to, ze lubimy drani ktorzy sie dla nas nawracaja? W zyciu wygral by Tuck i tak tez bym wybrala, mniej ja szpiegowal, chcial bardziej grac fair no i jakos tak bardziej dla mnie przystojny mimo tych ust- powiekszane?...
Cóż mogę dodać, zgadzam się z Tobą w 100%. Tak jest po prostu boski! Przystojny, opiekuńczy, męski, dobrzy ojciec i wrażliwy. Uwielbiam takich facetów;-)
Franklin jest przystojny, Tuck zresztą też, ale on ma to "coś" w sobie, więc stawiam na niego. ;]
kurde, właśnie obejrzałam może to był błąd bo Tom Hardy wygląda świetnie w tym filmie!! Zagrał cudnie. Mimo wszystko kocham Chrisa, i zawsze będę mu wierna więc Franklin:D
i tak TUCKA nie wybrała zresztą był zajęty już i miał dziecko :D tak myślałem i obie strony były zadowolone:P
kurde dziewczyny jak zwykle w bajkach ach jakie to zachwycone to ja w takim razie wybieram żonę Tucka :D jest zajebista i realna a nie to co ta Reese przefotoshopowana i ta wysunięta szczęka z zębami wrrrr bić się o taką dziewczynę >? toż to grzech gdzie na boku taka fajna żonka Tucka :D
Faktycznie żona Tucka bardzo fajna kobitka.Też zwróciłam na nią uwagę...i na to,że jest bardziej realistyczna niż główna bohaterka.
Hmmm.... Jak jeszcze nie widziałam Tuck-a do bardzo mi się podobał Franklin czyli Chris Pine. Ale jak zobaczyłam Tuka zmieniłam zdanie:) Mam takie samie zdanie jak The_Scientist :)
FRANKLIN!!!!!!!!!!!!!! FDR!!!!!!!!!!!!!! Oczka śliczne, łobuzerski, uwielbiam Chrisa Pine. Franklin i kropka!
W ogóle sie nie spodziewałam ze tyle osób wybierze tucka. Był super ale FDR....wygrywa!!!!! W ogóle po raz pierwszy główna bohaterka podjeła dobra decyzje wg mnie...
Ja też się nie spodziewałam. Z urody żaden mi się nie podoba ;) ale jak już bym miała wybierać po zachowaniu to jednak Tuck.
Tuck oczywiscie. Wg mnie jest przystojniejszy od FDR, Tom Hardy jest po prostu w moim typie ;D wg mnie mial lepszy charakter...