PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561856}

A więc wojna

This Means War
2012
6,6 80 tys. ocen
6,6 10 1 79834
4,6 14 krytyków
A więc wojna
powrót do forum filmu A więc wojna

Dziewczęta gdybyście miały wybrać to który typ faceta badziej by wam pasował: Tuck czy Franklin? :) (zakładając, że byliby jedynymi facetami na ziemi;))

carolotta

tuck- wydawał się bardziej czuły i romantyczny

ocenił(a) film na 7
carolotta

zdecydowanie Tuck :)))))))

ocenił(a) film na 9
kaisa88

FDR :)

esiunia

TUCK jest najlepszy :)

ocenił(a) film na 9
carolotta

FDR... Tuck mi się kompletnie nie podoba ;)

carolotta

zdecydowanie Tuck, chociaż FDR też niczego sobie (śliczne oczy ma) :)

ocenił(a) film na 10
carolotta

TUCK ♥ w większości przez jego akcent.. ale w ogóle to cały jest nieziemski

carolotta

Tuck Tuck i tylko Tuck!

ocenił(a) film na 10
Kedda

FDR <3

ocenił(a) film na 8
carolotta

Jestem wielce zawiedziona jej wyborem.

Ja zdecydowanie wybrałabym Tuck'a i jego brytyjski akcent :) Może też m.in. dlatego, że jestem wielką fanką Batmana i bardzo spodobał mi się w roli Bane :)

FDR odpada już na samym starcie.

ocenił(a) film na 6
hannah901

TUCK!!<3

carolotta

UWAGA: cały ten post to jeden wielki SPOILER !!!!!!. Jak nie oglądałeś/aś to nie czytaj.

Wybrałabym Tucka. Po pierwsze aktor zwyczajnie mi się podoba. Poza tym Tuck był lepszym człowiekiem, niż jego przyjaciel. Od początku traktował poważnie Lauren i już wcześniej wspominał, że pragnie poważnego związku, a nie zabawy. Scena ich pierwszego spotkania? Wyglądał jakby naprawdę się w niej zakochał. Zupełnie inaczej niż u Fostera, którego dopiero po seksie (czy tak zwykle nie dzieje się z kobietami- coś tam o endorfinach i innych post-seksualnych hormonach ???) trafiło, że się zakochał. Tuck był męski, opiekuńczy, ciepły, sympatyczny,zabawny, romantyczny, dojrzały- ideał faceta. Ich randki były znacznie fajniejsze. Poza tym złamał mi serce kiedy powiedział Lisie, że wynajął aktorów , żeby jej zaimponować, bo nie ma własnej rodziny. Myślę, że był wtedy szczery… no, ale w prawdziwym życiu „porządni faceci” też często przegrywają ze „ złymi chłopcami”.

W ogóle to od samego początku wiedziałam z kim ona będzie. Nie wiem jak oni to zrobili, ale cały czas podsuwali nam parę Lauren/Foster jako wiodącą :/

Czeremcha88

Powinno być Lauren, a nie Lisie.

ocenił(a) film na 7
Czeremcha88

Zgadzam się z Czeremcha88 . Przewidywalny film ze złym zakończeniem. ... ;-)

Naomi_88

Tak, filmowi daleko do bycia idealnym. Ale Tuck faaajny :)

ocenił(a) film na 8
carolotta

Zdecydowanie Tuck :)

ocenił(a) film na 8
carolotta

TUCK! Od samego początku mi się podobał. Ma w sobie to coś. Jest wrażliwy, spokojny, statyczny, romantyczny i zarazem rozważny, a na dodatek mówi z tym przecudnym brytyjskim akcentem! Po prostu ideał! No i... uwielbiam Toma Hardy. :)

PS Nie rozumiem, dlaczego w tym filmie Tuck zostaje wyśmiany z powodu akcentu i pochodzenia..

ocenił(a) film na 6
sankre

Tuck, wszystko mi sie w nim podoba,no moze oprocz dolnych zebow i sposobie chodzenia(w tym filmie) :)))

ocenił(a) film na 8
Mother_Earth

sexy Tuck!

ocenił(a) film na 6
carolotta

TUCK :D Męski, nie to co ta druga lala, nawet wystrój chaty FDR'a był metroseksualny i nijaki [jak z katalogu]. Moim zdaniem [aktorzy] powinni się zamienić rolami, Hardy pasowałby na cynicznego łamacza niewieścich serc, Pine wyszedł w tej roli bardzo kiepsko. Nie jest typem faceta, przy którym dostaje się miękkich nóg na sam dźwięk jego głosu. Swoją drogą co oni mieli do Brytyjczyków?! I love British accent!!

wronaz

jak dla mnie nie ma się tu nad czym zastanawiać, tylko TUCK jest wart uwagi, myśle, że była to też trochę lepiej napisana i zagrana postać.

ocenił(a) film na 9
carolotta

Przecież Franklin jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo ładniejszy.

Trolleczek

Z urody to mi się żaden z nich nie podoba. Ale zachowanie Tucka do mnie przemawia :)

ocenił(a) film na 6
Trolleczek

nieeee duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo ładniejszy jest Tom:P

ocenił(a) film na 9
as_ia84

NO. :C

carolotta

Tuck! z jego uśmiechem, akcentem i w ogóle, ahhh..

carolotta

Hardy <3

ocenił(a) film na 5
carolotta

Tom Hardy za Warrior'a :)

ocenił(a) film na 6
carolotta

wszystkie by wybrały Tucka bo bo ten drugi był od początku przedstawiony jako podrywacz na jedną noc:D

orianne

Twój komentarz skłonił mnie do zrobienia podsumowania , i tak:
TUCK 69 głosów (około 81% osób zagłosowało na Tucka)
FDR 16 głosów (około 19% zagłosowało na Franklyna)
okazuje się, że niektórzy wyłamali się i nie chcąc głosować na żadnego z nich zagłosowali na swoich kandydatów :
żona Tucka 1 głos
Heinrich 1 głos
Charles Bronson 1 głos
Johny Bravo 1 głos

ocenił(a) film na 6
carolotta

Johny Bravo? :D
hahah to ja też bym go wybrała:D możesz doliczyć mój głos:D

ocenił(a) film na 6
carolotta

zajexiste podsumowanie xd

ocenił(a) film na 8
carolotta

Tuck *-*

carolotta

Tuck - opiekuńczy, miły, z pozoru banalny, przeciwieństwo FDR - podrywacza, imrezowicza - czyli przeciwieństwo mnie :) I gdy FDR zaprosił Lauren do klubu pomyślałam, że ona mi tam też nie pasuje, i faktycznie odniosła się do tego, gdy uciekła z klubu :)

ocenił(a) film na 6
carolotta

Franklin

ocenił(a) film na 6
carolotta

oczywiście i zdecydowanie Toma:)

carolotta

Tuck- męski w 100%, ten akcent no i przecież to Tom Hardy!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
carolotta

oczywiście że bezapelacyjnie TUCK !!!!!!!!!!!!!! Facet którego wybiera 99,9% prawdziwych kobiet :).

gosia_z

Zdecydowanie Tuck!!! Ten lalusiowaty Franklin był fuuuuj!!!

ocenił(a) film na 4
carolotta

Gdybym był kobietą to wybrałbym Til'a Schweiger'a ..

ocenił(a) film na 6
carolotta

Tuck!!!

ocenił(a) film na 8
carolotta

FDR, na 200% Jest taki mrrrrr i wgl xD zdecydowanie mój typ, zabawny i uroczy łobuz. No i... DAT AJS...

carolotta

Zdecydowanie Tuck!

carolotta

Z wyglądu FDR , a z charakteru Tuck.
PS. Moim zdaniem to FDR powinien mieć żonę i do niej wrócić, a Tuck być singlem, bo z nim Lauren więcej połączyło.

carolotta

zdecydowanie Tuck '))

ocenił(a) film na 5
carolotta

Nie wypowiem się temacie ale z lasek to była najlepsza stewardesa z sceny w windzie. A ogólnie to koleś miał od razu z windy wjazd do domu czy jak?

l0co

pewnie miał całe piętro

ocenił(a) film na 6
carolotta

Tuck, nie wytrzymałabym z takim bawidamkiem jak FDR.

carolotta

F UCK F UCK F UCK!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
carolotta

A ja nie wiem. Chyba jednak FDR, bo zmusił by mnie do pokonania swoich przyzwyczajeń, wyjscia poza strefę "bezpieczeństwa". ;)