PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1486}

Aimee i Jaguar

Aimée & Jaguar
1999
7,6 2,5 tys. ocen
7,6 10 1 2524
6,5 2 krytyków
Aimee i Jaguar
powrót do forum filmu Aimee i Jaguar

Obecnie czytam książkę, ale po lekturze chciałabym sięgnąć po film. Czy on w ogóle został u nas wydany na DVD? Przeglądałam ofertę EMpik i nie znalazłam, na merlin.pl też chyba nie ma...

miss_russ

Nie został i na żadne zapowiedzi się nie natknęłam. Jak idzie o trochę ambitniejsze filmy dystrybutorzy w kulki lecą, może się pojawi za 5 lat w formacie 4:3 ;)

miss_russ

Leciał jakiś czas temu na kanale FILMBOX. Mam go nagranego. Niestety jakość obrazu fatalna, a polski lektor zlewa się z oryginałem niemieckim tak bardzo, że trudno go wyłapać. Poza tym film naprawdę jest kiepski. Polecam książkę, którą przeczytałem już 3 razy i znam prawie na pamięć. Chociaż kilka scen z filmu robi na mnie wrażenie. A muzyka wręcz POWALA.

miss_russ

ja go mam. jesli jeszcze tego potrzebujesz to sie odezwij indianerjoe@o2.pl ... pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
indianerjoe

Witam czy ma pan może ten film od miesiąca ściągam go i niestety końca nie widać proszę o kontakt

miss_russ

film mozna obejrzec w calosci z angielskimi napisami na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=0cDy6CotXVY&feature=related

ocenił(a) film na 10
miss_russ

Trzeba kupić oryginał z angielskimi napisami za granicą są np na ebayu

Arayanne

Ja kupiłem dvd w amazon.uk, ale niestety film jest kiepskiej jakości, a angielskie napisy są zintegrowane z obrazem, tzn. nie można ich włączyć/wyłaczyć.