PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 103 tys. ocen
7,2 10 1 102528
5,9 81 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.

James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział

dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !

Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)

Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)

Lecho1523

kurdę co bym nie powiedział to tobie jakieś zboczone myśli przychodzą do głowy. I co? teraz ja mam myśleć ,że wszyscy gdańszczanie to pedały? e nie jestem taki jak ty niedorozwinięty

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
icansee

Kolejny popis warszawskiej inteligencji, nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem oraz poprawnie pisać, wy tam nie macie szkół czy jesteście głupi dla zasady ?

Lecho1523

idę spać bo jesteś nudny jak flaki z olejem, jeszcze jutro ci coś odpiszę, żebym mógł się pośmiać jak się pultasz hehe

icansee

Głupku myśl nad tekstem całą noc, niech ci ktoś pomoże, bo już zamiast odpowiadać na to co piszę wykręcasz się tekstami nie na temat debilu.

Lecho1523

hie hie dajesz dajesz stać cię na więcej xD

icansee

Całą noc myślałeś nad tym ? To słabo ale fajnie bo ja cie cisnę a ty to przyjmujesz z dumą, widać jesteś już do tego przyzwyczajony że poniżają cię na każdym kroku :-). Może zakończmy tą dyskusję.

Lecho1523

wogóle nie musiałem myśleć ciebie to nawet małpa przewyższa intelektem, a wiesz po mnie spływa jak jakiś prostak próbuje mnie obrazić a i tak mu nie idzie ;] miałeś napisać coś fajnego a ty mi z takim smutem wyjeżdżasz, zawiodłem się na tobie :/

icansee

Lecho twoja mentalnosc to taka, ze obrazasz wszystkich ktorzy niemieszkaja w Gdansku Jestes tak glupi i niedorozwiniety ze nawet niewiesz ze w Dziegielowie co roku jest 'Tydzien Ewangielizacyjny' ( 2 miesjca w Polsce). aaa sorry ty pewnie jestes jakims ateista.

xavor

Obraziłem to twoją wieś rosyjskiego naukowca bo zacząłeś się śmiać z tekstu który powinien być skierowany do ciebie, jestem z Gdańska obecnie w nim nie mieszkam,pochodzenie dla mnie nie ma żadnego znaczenia chyba że jesteś głupim warszawiaczkiem.

Z tobą warszawiaczku już skończył z tobą już dawno jak cię tutaj wyśmiała większość osób.

PS. Jestem wierzący.

Lecho1523

masz rozdwojenie jaźni? uważasz się za większość? oo kolejny problem na twojej głowie z tobą jest gorzej niż myślałem
zresztą widać po bzdurach które wypisujesz : najpierw że pochodzenie nie ma znaczenia a zaraz że z warszawy to be, puknij się w główkę dzieciaczku

icansee

Nie rozumiesz słowa wyjątek ? Prześledź sobie ładnie ten cały temat od 1 strony debilu i zobaczysz czy tylko ja wyśmiałem jego głupotę, żegnam cie głupcze.

Lecho1523

wyjątkowym to ty jesteś idiotą ;]

icansee

Aha dalej dalej, nie odpowiadaj mi zmieniaj temat, wykręcaj się... Czemu na forum avatara nie jesteś taki mądry ? Boisz się że nie tylko ja cie tam pocisnę ?

Lecho1523

pościskać to sobie możesz bena przed zdjęciem brada pitta XD

icansee

acha no i na forum avatara nie pisze bo już napisałem co miałem. poza tym tam jest śmietnik ktoś pisze normalnego posta a zaraz przyłazi banda tobie podobnych i obrzuca wszystkich inwektywami. już mnie znudziło odpisywać prostakom.

icansee

Bo nie potrafisz się bronić.

Lecho1523

nie muszę, a przed czym mam się bronić? przed bezpodstawnymi bluzgami? można co najwyżej bluzgać tak samo, ale jaki to ma sens? może ty tak lubisz jak cię obrzucają błotem, dla mnie to nudne gadki typu : jesteś głupi! - nie bo ty! i tak w nieskończoność. Coś w podobie jak się dałem tobie tu wciągnąć w tą prostacką wymianę idiotyzmów i już mi wystarczy.

Lecho1523

I bardzo dobrze żegnam, sam zacząłeś ze mną dyskutować, jesteś tępy, nie umiesz pisać,jesteś prostakiem z Gdańska,na dodatek jesteś mało rozumny,unikasz odpowiedzi na większość moich pytań,pora zakończyć tą bezcelową dyskusję.
teraz jest dobrze

icansee

Haha pisz dalej po mnie, widać nie umiesz to musisz się uczyć ode mnie.

Lecho1523

Lecho jedynie co umiesz to prowokowac :P

plantum

Nom.

Lecho1523

Lecho widac w temacie co piszesz i juz wiadomo ze jestes glupiutkim trollem

xavor

Twój ciasny umysł nie zrozumie tego tematu, na dodatek jesteś tak głupi że 99% filmów jakie zobaczysz to dajesz im 10/10, szkoda mi ciebie.

Lecho1523

A ty nie? Ty tez dajesz wszystkim 10/10, wiec po co ta mowa?

xavor

Aha, polecam wizytę u okulisty.

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

przeszkadzają ci dziesiątki?

plantum

To świadczy jedynie o jego miernym guście filmowym i zerowym pojęciu o kinematografii,czepiasz się mnie że mam tam ileś arcydzieł, spójrz na niego i na dodatek jakim filmom on to daję.

Lecho1523

Smiejesz sie ze mnie ze daje 10/10 a sam WIEKSZOSCI filmom dajesz 10 - arcydzielo.

''i na dodatek jakim filmom on to daję.''

Jakim ?

xavor

Beznadziejnym gniotom, i znów masz problemy ze wzrokiem a może z mózgiem ? Skoro na około 700 filmów 35 to dla ciebie większość polecam korepetycję z matematyki, bo nawet w podstawówce takie błędy są wyśmiane, weź się wreszcie za naukę bo nie zdasz do 6 kl !

Lecho1523

"jesteś prostakiem z Warszawy"

Według ciebie każdy Warszawiak to prostak? Gratuluję.

kenexgro

Gratuluję że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

"jesteś prostakiem z Warszawy"

gdzie tu tutaj widzisz to ?

"Według ciebie każdy Warszawiak to prostak?"

Zadają pytanie sam się nokautujesz, hahah nieźle.

Lecho1523

Pisałeś o tym w tym temacie. Że niby w internecie wszyscy tak o nich piszą. To śmieszne. A Warszawiak może tak napisać o mieszkańcach Gdańska, mieszkaniec Gdańska tak o Krakowie itd. I wychodzi na to że na świecie są same brudasy.

kenexgro

Widocznie jesteś za młody by poznać znać opinię o innych miastach, ja w przeciwieństwie do ciebie nie siedzę tylko na forum avatara i zaglądam na wiele innych stron, moje informacje nie są wymyślone.

Lecho1523

Wszyscy ktorzy nie sa toba na tym forum sa slepi, niedorozwinieci i chodza do podstawowki...

Widac, ze lubisz sie wywyzszac i tym wlasnie leczysz kompleksy, ze wysmiewasz ludzi na Filmwebie

xavor

Hehe, tylko stwierdzam fakty ? Nie pisałem że jesteś ślepy tylko że masz problemy ze wzrokiem i mózgiem, to co innego, jedynie stwierdzam fakt, powiedz mi że tak nie jest ?

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

w poniedziałek będę w okolicy Pruszcza :p

plantum

Odwiedzasz lokalne kluby dla gejów ?

Lecho1523

Linki mile widziane ;)

P.S. Ja też zaglądam na wiele stron. Nie wiem skąd wytrzasnąłeś że niby tylko na forum avatara siedzę :/

kenexgro

Wpisz sobie w google, "kluby dla gejów" to na pewno znajdziesz coś dla siebie albo spytaj plantuma ;-)

Lecho1523

Kazdy czlowiek moze sie pomylic i pominac nawet ty mistrzu.

xavor

Boże jeszcze się kłócicie z tym imbecylem? przecież to bezcelowe

Lecho1523

Nie umiesz racjonalnie odpowiedzieć więc zmieniasz temat na taki który ma mnie obrazić.

Argumentum ad personam (łac. argument skierowany do osoby) – pozamerytoryczny sposób argumentowania, w którym dyskutant porzuca właściwy spór i zaczyna opisywać faktyczne lub rzekome cechy swego przeciwnika, nie przebierając przy tym w słowach. W ten sposób unika stwierdzenia, że jego racjonalne argumenty zostały wyczerpane, a jednocześnie sugeruje audytorium, że nasze poglądy są fałszywe. Dodatkowo, obrażanie oponenta ma na celu wyprowadzenie go z równowagi, tak by utrudnić mu adekwatne reagowanie na przedstawiane postulaty.

kenexgro

Aj, wynikło drobne nieporozumienie. O linki prosiłem na temat tego że niby Warszawiacy to brudasy. A pewnie mieszkańców Gdańska uważasz na najwspanialzych ludzi na ziemi.

kenexgro

Ty głupcze, starasz się być mądry ale się ośmieszasz, nie kopiuj rzeczy z neta tylko napisz coś własnymi słowami, nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, mam gdzieś ludzi z Gdańska, mówię tu o powszechnej opinii, a nie o jakiś brudasach którym ty zapewne jesteś skoro tak często o tym piszesz albo sam uważasz że nimi są, linki to sobie sam poszukaj masz google to do dzieła, zresztą jak już pisałem jesteś zbyt młody by znać opinię ludzi z innych miejscowości i ogólny pogląd, w szkolę się tego nie dowiesz.

Lecho1523

A ty jestes taki madry? To czemu zakladasz taki bezsensowny temat. Nawet po angielsku nie umiesz poprawnie prostego zdania złożyc

xavor

Ehh, myślałem że po tym jak inni cię wyśmiali po tym jak cie pojechałem coś do ciebie dotarło, widzę że się myliłem.