Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
''Nikt mi się nie podlizuje człowieku... Mam IQ większe niż twoja cała rodzina.''
Dodajac sobie jakies 10000 - to moze masz :)
"Literowki, choc nie ukrywam ze nie umiem dobrze pisac po polsku, ale przynajmniej sie tym nie chwale..."
Właśnie się pochwaliłeś matole ;D. A skąd jesteś? Z zakaukazia, co?
Musisz tu pisać? Czy ty kurna nie widzisz, że się coraz bardziej ośmieszasz?
Niby na co się dałem nabrać, hm? bo coś nie dostrzegam na co się nabrałem.
Wiadomo, ze chodzi o ironie wypowiedzi lecha bo nie ma 5d. Mi tam czasu nie szkoda na wypowiadanie sie w tym temacie bo chociaz sie dobrze bawie.
''Musisz tu pisać? Czy ty kurna nie widzisz, że się coraz bardziej ośmieszasz? ''
Ja sie osmieszam ? Chyba ty, lecho i inni co mnie gnoja. Przeciez chyba glupi nie jestes zeby nie skapnac sie ze to troll i tez sie z was debil smieje, ze go bronicie :P
Jedyną osobą z której się śmieje jesteś ty, no i może parę innych tobie podobnych. Jak byś był mądry to byś wiedział że istnieje 5d a jak byś umiał czytać to byś wiedział że piszę o 6d.
pytałem na jakiej podstawie tak mówisz a ty mi jakieś "to każdy wie" no a ja na przykład nie wiem. czyli mylisz się
A w jaki sposób przynosimy wstyd?
Nikt nie lubi Warszawy i warszawiaczków dla zasady ! Znałem wielu Warszawiaków , przemądrzali i głupi, Kraków powinien być stolicą.
Przykro mi ,ale nie jest. Skąd wiesz ,że nikt nie lubi warszawiaków? Wielu to znaczy ilu? i czemu się z nimi zadawałeś? wszędzie znajdą się ludzie przemądrzali i głupi. Nawet u ciebie, przykład: wystarczy ,że spojrzysz w lustro.
Cała Polska wie że nikt nie lubi warszawiaków tylko wy o tym nie wiecie bo tak jesteście zapatrzeni w siebie, nie trzymałem się z nimi jesteś tak głupi że nie rozumiesz definicji słowa znam.
nie cała polska bo warszawa też jest w polsce, zresztą nie możesz wypowiadać się za innych. A skoro się z nimi nie trzymałeś to znaczy ,że ich nie znałeś. A może to oni nie chcieli się z tobą trzymać?
Jesteś głupia ten cytat to udowadnia "A skoro się z nimi nie trzymałeś to znaczy ,że ich nie znałeś. A może to oni nie chcieli się z tobą trzymać? " walnij głową w ścianę i policz do dziesięciu potem przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i tak do skutku aż zrozumiesz. To po prostu stereotyp tak jak ten że niemcy mają brzydkie kobiety tak samo nikt nie lubi warszawiaków...
stereotypy mają się nijak do rzeczywistości, ja z kolei radzę tobie to jeszcze raz przeczytać bo widzę ,że do ciebie pewne rzeczy nie docierają trzeba młotkiem wbijać chyba.
"A skoro się z nimi nie trzymałeś to znaczy ,że ich nie znałeś. A może to oni nie chcieli się z tobą trzymać?"
Głupcze, nie trzymałem się z nimi ale ich znałem i to bardzo dobrze, dociera to do twojej głupiutkiej główki, był moment gdzie byli moimi dobrymi znajomymi ale minął, nie rozumiesz znaczenia słowa "trzymać się z kimś". Stereotypowo nikt was nie lubi i to się liczy, może 1na10 warszawiaków jest fajny i tyle.
a byłeś kiedyś w Warszawie? btw znałeś ich bardzo dobrze to co oni tam u ciebie mieszkali czy jak? poza tym ty chyba nie wiesz co to jest stereotyp.
1 to ty zacząłeś wyzywając od "warszawiaczków" 2 świetna odpowiedź : chyba ty -poziom podstawówki 3 jestem ciekaw czego oni tam u ciebie szukali, bo raczej nie zwiedzali
Zresztą wg. mnie to zmyślasz i tyle.
Wynajmuję mieszkanie na lato idioto... Zresztą nie pisałem tego do ciebie a dobrze wychowany człowiek nie wtrąca się w dyskusje innym osobą, kolejny przykład chamskiego warszawiaka.
nie pisałeś do mnie ale o mnie a to daje mi prawo do wypowiedzi, kretynie (znów muszę się zniżyć do twojego poziomu bo inaczej nie rozumiesz) i kto tu jest dobrze wychowany? na pewno nie ty. Poza tym gadać z tobą to jak rzucać grochem o ścianę, więc ci coś wytłumaczę. Nawet jeśli takim osobom wynajmowałeś mieszkanie to były to właśnie warszawiaczki, a warszawiaczki to są takie wieśniaki, które przyjeżdżają do warszawy pomieszkają tam parę lat i im się wydaję, że są super i niewiadomo kim a potem jeżdżą po polsce i psują opinię prawdziwym warszawiakom. Rozumiesz teraz?
To twoja opinia, ja się nie pytam ich czy mieszkają tam od urodzenia czy nie, zresztą piszesz że pisałem o tobie, no skoro uważasz się za warszawiaczka to ok, będę pamiętał.
tylko dopasowuje się do poziomu rozmowy wieśniaczku a takie jest właśnie twoje oblicze nie jesteś czasem warszawiaczkiem? bo masz duże predyspozycje by nim zostać ;]
a ta twoja osada to jak się nazywa wogóle?
Typowy przykład osobnika ze stolicy. Wydaje wam się, że wszystko co poza Warszawą to goły step i totalne zadupie.
A poza tym, panie Lecho, jedyne co ci powiem to EPIC FAIL.
Potwierdzone zostało przez Camerona, że część druga będzie miała swą akcję pod wodą. I wytłumacz mi, jak do jasnej cholery Jake i Neytiri mają się dostać na Ziemię, skoro wypieprzyli z Pandory statki Ziemian, a inne są zasilane unbotanium?
Lecho u was w Krakowie(w tym SUPER miescie) dzieci i rodzice groza nauczycielom. Jak to wytlumaczysz? Przeciez Krakow powinien byc stolica polski.
Powiedziałbym ci coś ale jesteś zbyt głupi na to żeby to zrozumieć, nie zrozumiałbyś, co innego plantum ale jego na razie lubię, więc twoją głupotę uczczę 1 minutą ciszy.