PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 103 tys. ocen
7,2 10 1 102560
5,9 81 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.

James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział

dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !

Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)

Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)

kenexgro

A oglądałeś ?

Lecho1523

Tak! I to był czas stracony.

kenexgro

Bo to nie jest film dla ciebie, dla ciebie są transformesrsy i g.i joe ;-).

Lecho1523

No jasne ;-)

Ogólnie doceniam w OC grę aktorską, klimat ale film kompletnie do mnienie trafił. Poprostu wynudziłem się. Ale ocena 1/10 jest mocno niesprawiedliwa. Zasługuje na min. 4/10.

Lecho1523

http://img20.imageshack.us/img20/5093/lecho1523tonajwikszyidi.jpg ;-)

kenexgro

Znowu chcesz być taki jak ja "łatwo mnie sprowokować", kopia mojego tematu... Żałosne.

Lecho1523

Bo chcę ci coś pokazać. Jak się czuje osoba prowokowana przez ciebie.

kenexgro

Nie jesteś mną więc mi tego nie pokażesz, nie umiesz pisać tak jak ja.

Lecho1523

Masz rację. Mamy zupełnie rózny sposób redagowania zdań. Ale staram się aby ogólny sens wypowiedzi przypominał twoje ;-)

Lecho1523

Lecho, kenexgro naprawdę nie chce mi się pisać od początku. Przeczytajcie jeszcze raz co napisałam i podajcie sobie rączki. Już dzieci z przedszkola są mądrzejsze ;)
Pozdrawiam.

aniula_anka

Ja mu to proponowałem. Oto co odpowiedział :

"To już byłooo, w wakacje były takie miłe rozmowy, argumenty się skończyły, wszystko zostało powiedziane, teraz pozostaję tylko kłótnia."

kenexgro

To po co się kłócisz? ;) Nie możesz być mądrzejszy?

aniula_anka

Prawda jest taka że ja do niego się nie zaczynałem, on w pewnym momencie się pojawił i zaczął wszystko psuć, jak już pisałem wojna na argumenty z nim się skończyła, potem zaczęły się wyzwiska, później go olałem ale on dalej prowokował i to trwa do teraz, zresztą ja nic nie robię szczególnego, nie znasz go, on trolluje, pisze głupoty w każdym wątku, kłamie, prowokuje, ja takim nie odpuszczam a na tym twoim kiepskim wątku na forum OC nie będę pisał...

Lecho1523

Nie patrzyłam, ale sprawdzę czy masz rację co do tego trollowania ;)
Ale Lecho, jeśli nie odpuszczasz to tamci też się nakręcają. Jako człowiek inteligentny powinieneś dać spokój. Po co? Czy tamci się zmienią? Nie. Czy dadzą spokój? Nie. Tylko pozwalasz, by mogli robić dalej to, czego nie tolerujesz. To zamknięte koło.
O jego "kiepskim" wątku mówisz czy o moim? ;)

aniula_anka

Jego, to co napisał na forum OC:.

Lecho1523

"on trolluje, pisze głupoty w każdym wątku, kłamie, prowokuje,"

Wyjaśnijmy sobie jedno. Wychwalanie avatara to nie jest automatycznie prowokacja.

aniula_anka

Mam taką wadę że łatwo mnie sprowokować.

I nie Lecho, tego nie ściągnąłem od ciebie. Mam tak od czasu "wakacyjnej dyskusji" a ty taką wymówkę wymyśliłeś kilka dni temu.

kenexgro

To nie wymówka i jej nie wymyśliłem, tak było od zawsze tylko teraz o tym napisałem.

kenexgro

Dobra, chłopcy, pokój? :)

aniula_anka

Ja jestem na to cały czas gotowy. Nie wie jak Lecho1523. Porzucamy to co nas dzieli i podpisujemy sojusz? ;)

kenexgro

Aniula znalazl sie arbiter.

kenexgro po co sojusz?
Lecho przeciez caly czas prokowujesz a niby nie chcesz zeby Ci odpisywano. A jak ktos z toba sie kloci to jest glupi, bo niby nie zalapal calej tej ironii..

xavor

Ty akurat jesteś głupi i ja już nic na to poradzić nie mogę, nikogo nie prowokuje tępaku, i gdzie piszę że nie chce żeby mi odpisywano, ty lepiej nie odpisuj bo swego czasu ośmieszyłeś się tak że gorzej się nie da, teraz nie jest lepiej.

Lecho1523

''Ty akurat jesteś głupi i ja już nic na to poradzić nie mogę, nikogo nie prowokuje tępaku''

zaprzeczasz samemu sobie...
i kto tu jest tepakiem ?

xavor

Ty. Dalej to udowadniasz.

Lecho1523

Nie.Ty najbardziej do niego pasujesz i dalej nie mozesz sie z tym pogodzic :))

xavor

Aha, sorry nie jesteś na odpowiednim poziomie żeby ze mną pisać, masz kilkanaście, lat 99% filmów jakie oceniłeś ma ocenę 10/10, nie jesteś mądry w dawniejszych postach się ośmieszałeś i wiele osób to napisało, już wolę pisać z Kenexgro.

Lecho1523

Brak ci argumentow.

Po tym jak stwierdzasz ile mam lat to widac wlasnie jaki ty jestes madry.
Nikt mi nie kaze oceniac wszystko na powaznie. Oceniam jak mi sie podoba i tego sie nie czepiaj. 10/10 dostaje kazdy film ktory mi sie podobal - czyli jak mowisz 99% filmow.

''i wiele osób to napisało''

Ciekawe kto ?

xavor

Prześledź cały temat od 1 strony...

Lecho1523

Nie chce mi sie...

i tak nic nie znajde...

xavor

No widzisz. Szkoda czasu na ciebie.

Lecho1523

Ale wy oboje macie nasrane w głowach. Jak dla mnie macie po 15 lat i jaracie się - jedno swoją wątłą inteligencją i czymś, co nazywa ironią (Lecho), a drugie próbami likwidacji takich właśnie debili na filmwebie (xavor). Tyle że trzeba zacząć o siebie. Kłócicie się jak para idiotów już od 4 miesięcy. Nie szkoda wam życia?
A, Lecho, twój pierwszy post byłby nawet zabawny, gdyby rozmowa Camerona nie wyglądała jak "Kali chcieć jeść".

Lecho1523

"nikogo nie prowokuje tępaku"

Masz naprawdę poczucie humoru ;DDD
Genialne zastosowanie ironii, twój żart z 6D wymięka.

Z innej beczki :
Wiesz, udowodniłeś nie raz że można z tobą normalnie pogadać, przypominam że ja chętnie "podpiszę zgodę".

Lecho1523

Lecho1523 napisał :
"Też tak myślę ale cóż, kiedyś fani avatara zakładali tysiące multikont by avatar był na 1 miejscu a ojciec wypadł z rankingu, psycho fani avatara to zazdrosna hołota i tyle."

aniula_anka

Lecho, ale czemu go obrażasz? Ja rozumiem, że my, Polacy, uwielbiamy się kłócić, ale weźcie się opanujcie, bo to już nie jest rozmowa o filmach, tylko jedna, wielka, bezsensowna kłótnia. Xavor, ty też się uspokój, tylko go nakręcasz. I co wam to da? Zabawę?
I xavor czyżbyś miał coś do mojej chęci pokoju? ;)

aniula_anka

Ja mam taki pomysł. Założę na moim blogu miejsce do kłótni. W ten sposób będzie się gdzie kłócić, nie przeszkadzając w normlanej dyskusji na forach. Co wy na to? ;)

kenexgro

''I xavor czyżbyś miał coś do mojej chęci pokoju? ;)''

moze byc pokoj :)

kenexgro

Lecho, zgadzasz się?

ocenił(a) film na 8
kenexgro

lecho śpi

plantum

Pewnie udał się na sen zimowy :p

ocenił(a) film na 8
kenexgro

ja przestanę z nim rozmawiać na poważnie, bo on sobie tego nie życzy

kenexgro

Zrobiłeś dla mnie miejsce na blogu ? Gdzie ??

Lecho1523

Jeszcze nie. Musisz się na to zgodzić a będzie gdzie się kłócić.

kenexgro

a co on jakiś wyjątkowy by specjalnie dla niego robić miejsce na blogu.

helsinger

A jak xD Najważniejszy na świecie ;P

aniula_anka

Tylko pomnika mu brakuje;-)

helsinger

A co za problem :D z gliny lub plasteliny się zrobi takie mini-pomniki, a potem zbieramy kasę na takiego giganta jak statua wolności ;)
Bez obrazy Lecho :)

aniula_anka

Ja juz koncze klotnie z tym niedowartosciowanym wariatem.

xavor

Mam nadzieje. Bo ja z dzieciakami nie pisze.

Lecho1523

Dzieciak z dzieciakami nie pisze....no prosze....Widze, ze internecie lubisz sie wywyzszac. :)

xavor

Podobno miałeś ze mną skończyć dyskusje ?