Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
"jesteś zbyt młody by znać opinię ludzi z innych miejscowości i ogólny pogląd, w szkolę się tego nie dowiesz."
Większej bzdury nie słyszałem.
Czyli rozumiem że nastolatek w twoim wieku ma znajomych w różnych częściach Polski, odwiedzą różne miejscowości i często rozmawia z ludźmi dorosłymi na różne tematy ? Szukasz bzdury ? Poczytaj swoje komentarze.
"Czyli rozumiem że nastolatek w twoim wieku ma znajomych w różnych częściach Polski, odwiedzą różne miejscowości"
A i owszem.
Wiem że mieszkańcy małych wiosek zazdroszczą zamożności Warszawiakom. Stąd takie opinie.
Stosują Argumentum ad personam :D
Po za tym 5 osób gadać se może.
"Wiem że mieszkańcy małych wiosek zazdroszczą zamożności Warszawiakom"
Ale wtopa...
Widzisz jednak nie masz pojęcia o czym mówię, a jak już pisałem kiedyś albo wiesz albo nie, ja nie lubię tłumaczyć.
Jak Diana.
Może już czas zakończyć tą głupią kłótnię bo i tak jedna strona nie przekona drugiej. Chyba że lubisz się kłócić.
Ten temat miał być rozrywkowy i dla "beki" a wy zrobiliście z tego jedną wielką kłótnie, szkoda mi was.
Hehe, głupim trollem to jesteś ty i plantum, ty i całą reszta jesteście tak głupi że nigdy nie zrozumiecie czegoś co jest mądre.
Nie zaprzeczysz prawdzie że jesteś trollem. Próba obalenia prawdy jest skazana na porażkę i ośmieszenie.
Nie idź w ślady Nommada i nie udawaj mądrego bo z góry jesteś skazany na porażkę i kompromitacje oraz ośmieszenie, jeżeli ja jestem trollem to ty także.
Uruchamiają się u ciebie typowe mechanizmy obronne przed prawdą. Jednak uwierz mi że jej nie obalisz, możesz tylko się ośmieszyć. Im prędzej zrozumiesz że jesteś trollem, tym lepiej dla ciebie. Nie męcz się zabawą w kłamcę. Napisz że jesteś trollem a tobie ulży.
I weź tu gadaj z głupkiem z podstawówki który udaję mądrego, przestań sprawdzać teksty w googlach niebieski balonie, ty jesteś trollem i to strasznie tępym, koniec tematu.
''niebieski balonie'' , ''ty jesteś trollem i to strasznie tępym,''
Szukasz do czego by sie tu przyczepic, a jak nie ma do czego to jestesmy bardzo tepi.
Nie rozumiem jak można lubić stać po stronie kłamstwa. Przecież to jest męczące pisać coś w co się nie wierzy. Bo każdemu avatar się podoba, tylko nie każdy potrafi się do tego przyznać. Proste i oczywiste.
"Powkurwiać? Przecież to jest czysty żart, parodia oryginalności avatara :O"
Z tym się zgodzę. Ten temat to żart ale przyczyna klótni znajduje się na forum pierwszej części filmu.
A zatem, w kolejnej odsłonie mogliby wprowadzić przynajmniej ze 2-3 krzesła lub coś na kształt drewnianej ławy tak aby główni bohaterowie nie musieli tyle kucać i żeby nie przypominali tak harcerzy. ponadto miło byłoby na samym początku zobaczyć jamesa camerona, który oficjalnie przeprasza za część poprzednią tłumacząc jej powstanie np. swoimi skłonnościami do wąchania środków do udrożniania kanalizacji.
"w walce z obcymi pomoże im sam Terminator" troche śmiesznie to brzmi, chyba że SkyNet postanowił zrobić na Pandorze drugi dzień sądu ::]]]]
CO ty piszeszo jakims Terminatorze i Że Quartich zmartchwystanie i cos tam ze an Ziemie poleca zabili by ich gdyby polecieli tam eee ciekawe W jaki sposób ? Z CHOINKI SIE URWALES ?????? ALE TEKST WALNELES_____!!!!!! NICE NICE NICE iii \\\JESZCZE 7D ahahahhahahaahaha
Po prostu łatwo mnie sprowokować, a czytając wypowiedzi takich ludzi to po prostu nie wytrzymuję i muszę coś im odpisać...
Widzisz? Jacy jesteśmy pdoobni ;D
Mam to samo. Wchodzę na forum, chcę normalnie pogadać ale widzę że ktoś obraża mnie lub fanów filmu i wtedy nie wytrzymuję ;)
http://www.filmweb.pl/film/Ojciec+chrzestny-1972-1089/discussion/Ojciec+chrzestn y+4+już+w+2012+roku!,1515333