Juz jestem ;), ladny avatar.
Tak odnosnie tego kto obrazil arduna, juz zglosilem do kasacji ;).
ohhh nie wcale nie chciałam go zmieniać, ale ktoś mnie podrabia, mój nick i każde zdjęcie jakie wkleje.
Krzyrzak zachował się kulturalnie i przeprosił, a ten gnój co wyprawia:
''dark_templ ar_adun to debil niepełnosprawny i pedał ''
Na żywo bym komuś takiemu nie darował i użył przemocy fizycznej.
ten kolezka co to wypisuje. To albo bezduszny neonazista, który został skrzywdzony jak był mały, albo osoba której IQ jest na poziomie ujemnym i nie rozumie, że w ten sposób potwornie krzywdzi innych. Stawiam raczej na to pierwsze. Za takie znęcanie się powinny być kary bardziej surowe niż są obecnie.
ten:
http://www.filmweb.pl/user/superquartich2010
Najpierw miał nick saw.. (coś tam dalej) i wyzywał między innymi Luka od nazistów, a jak wiemy Luke to jeden z najspokojniejszych i kulturalnych użytkowników.
On to zwyzywał wszystkich użytkowników. Wg niego jestem pedofilem i nazistą. Już raz dostał bana i prosi się o następnego. Dałbym mu w mordę za takie chamstwo, ale dzieci się nie bije
Ej, on jest naprawdę jakiś chory psychicznie- niby dał Avatarowi 9/10, a robi totalny syf na forum i obraża fanów. Rozdwojenie jaźni?
Hej!
Mnie cały dzień nie było, bo byłam zajęta wszystko wali się mi na głowę....
A teraz tutaj wchodzę a tu część 4. WOW!!
Słuchajcie co zrobić, jeśli ktoś ma nick taki jak ja tylko z cyfrą 2, oraz takie samo zdjecie w avatarze?
ja tego nie pisałam. JA NIE PRZEKLINAM, CO SIĘ TU DZIEJE?
NIECH KTOŚ PORATUJE/???
słuchaj ktoś ma taki Nick jak ja i pisze do mnie i przeklina i nie wiem co robić....
Zmień sobie avatar bo inaczej będzie to mylące. Konta mu nie skausją, bo nie skasowali nawet najbardziej wulgarnych trolli.
On najwyraźniej chce Cię wkurzyć zgłoś to do usunięcia, niemartw się niektóre osoby napewno zoriętują się że to nie TY
Bardziej bym się martwił o Isabelke ze spacją, która jest jeszcze "lepszą podróbką". Prawdziwa Izo napisz do administracji, że ktoś Cię podrabia, a póki co napisz na swoim profilu, że nie masz multikonta, Isabelka2 i Isabelka ze spacją (podkreślenie jest dłuższe), to tylko podróbki.
nie bardzo się znam na tym, może więc zmienię z ISABELKA NA IZABELKA.
OK IDĘ TO ZROBIĆ.
Zmień sobie avatar bo inaczej będzie to mylące. Konta mu nie skausją, bo nie skasowali nawet najbardziej wulgarnych trolli.
Zresztą i tak nie dadzą ci pewnie spokoju. Powinnaś iść na forum fanów. Tam od razu banują trolli i byś mogła pisać dowoli.
Zrób tak jak mówię, to najlepsze wyjście. Oni też mogą zmienić nazwę w każdej chwili.
Seze widzisz co się tu dzieje?
Postanowiłam z Nationalem ich ignorować, więc znaleźli sposób...teraz jak wejdzie to mnie nie pozna...
Seze Ty wiesz o co chodzi więc wyjaśnisz.
Tak szczerze, nie wiem co am teraz zrobić...nie znam się aż tak bardzo na ustawieniach...oni mogą mnie zawsze podrobić...
zamknij sie i wypad... Jezeli chcesz sie jakiemus trolowi podlizac to zle trafiles...
ja się nie znam tak na konfiguracji konta, nie wiem co robić, teraz to serio chcą mnie wykurzyć, co mogę zrobić...
Wiem, ze to ty jestes prawdziwa bo jak wejde na twoj prfil to masz mnie w znajomych ;). Narazie tylko to was rozni ;/. Trzeba cos wykombinowac
nie wiem jak....nie wiem....nawet teraz nie mam czasu nad tym siedzieć. Na chwilkę weszłam...no i czego nie zrobię i tak mnie podrobią, a filmweb nic z tym nie robi. Chyba się poddaje....
Niestety mnie nie przebijesz. Mój pies nazywa się Shiva. Hehehe. Ale się poddam bo ty kobieta. A tu zaraz dzień kobiet.