baa nawet pytać nie musisz.
tez im pisałem o gg, ale nawet nie chca o tym słyszeć :)
To się ciesze :)
Ależ Nationalku ja np.jestem ogarnięta.Jednak WY jestescie dla mnie psychologicznym fenomenem.Przepraszam bardzo,ale teraz robicie z siebie ofiary.A kto jest przyczyną?Wy.
Koniec tematu.
tak?
A wiesz nie uwierzysz ale są tacy użytkownicy, normalni, którzy nas nie wyśmiewają np. Iwonka, Nezumi, Seze itd....
wy tak nie możecie?
National niby do 19:40 jest tak dużo czasu, ale sam wiesz jak nam ten czas szybko ucieka na naszych rozmowach, jeszcze do tego oni...
wiem ;/, w sumie to za szybko....
Hmm.. wlasnie wpadlem na pewien pomysl...
Czasami chcemy porozmawiac tak jak kiedys (tzn. bez cenzury). Moglismy o kazdym wyrazac swoje opinie. Teraz powiemy cos zle, to zaraz zostaniemy zaspamowani albo zastraszenie, ze wrzuca nas na jakies inne fora... Mozna zalozyc specjalnie konto i tam w blogu pisac, np jak tutaj zrobi sie " za goraca" itd. Blog zawsze mozna skasowac... Nazwe konta znalibysmy tylko my, wiec nikt by nie mogl tam wjesc... Zostawiam to do twojej decyzji. Nie trzeba by bylo wtedy wysylac prywatnych wiadomosci.
Jestem jak najbardziej ZA ;-)
Tylko, wyjaśnij jeszcze raz, bo ja na prawdę nie wiem gdzie jest ten blog, jak go założyć itd...;-)
akurat o to sie nie martw ;). mam juz kilka pomyslow jakby nie poskutkowal ten co napisalem na dole.
taki blog mozna zalozyc w swojej stronie konta. Jest tam takie cos jak wstaw blog czy cos w tym stylu.
Przypuscmy, ze ja np zaloze konto i napisze nick u siebie na blogu. Jak juz go znala to skasuje ten blog, aby nikt inny sie nie dowiedzial ;).
zaloze tam blog (na drugim koncie) i bedziemy mogli tam normalnie porozmawiac, jak tutaj nie bedzie mozna. ;]
przecież to prawie to samo jak gg albo skype!!! z tą różnicą, że dalej jesteście na FW.
No co ty nie powiesz? Wpadlem tez na to ;). Powiedzcie mi... czemu wam tak zalezy na tym abysmy nie pisali TUTAJ na FW?
Irytowała mnie troszkę ta moja niebieska morda ;p A swojego dziobaka bardzo lubię.
Dziobak bardzo zacny :D I dobrze,że zrezygnowałeś z niebieskiego,bo jeszcze byś nam na smerfią strone przeszedł.
Siedzę trochę w programach graficznych i ta morda była raczej na próbę "czy umiem coś takiego machnąć", więc bez obaw ;p
Kermitku czy ten biedny chłopina nie może zrozumieć ,że się teraz sam wkopał.
Teraz Nationalku masz jak w banku ,że Twoje konto będzie pod obserwacją...
Ej ej, bez takich ;p Mi zależy tylko na tym, żeby ich wypędzić z publicznych forum ;p Jeśli chcą to niech sobie romansują prywatnie na blogach - nie bronię i przeszkadzać nie będę.
Hmm. mam pomysl. Postaw obok 2 komputer i tam co 5 sekund odswiezaj moja strone, okej ;]?
Jejku, na prawdę jestem zielona jeśli o to chodzi. Ale świetny pomysł. Jak tu nie będzie już można rozmawiać, to wtedy tam się przeniesiemy..zresztą tyle chcę Ci powiedzieć...;-)
A więc może zacznijmy to robić już teraz, co Ty na to?
Czyli z tego co zrozumiałam, Ty założysz blog i mi przekażesz hasło...
Wpadłam na pomysł przekazania hasła. MOŻE założę sobie nowe konto meil, podam je tutaj, no i mi wtedy wyślesz te hasło?
Czy jak wolisz?
Fakt, tylko musze najpierw zalozyc to konto ;)...
Xo do tego maila, to mi to pasuje... Tylko, zeby oni potem tego jakos nie wykorzystali. Nie wiem do czego sa zdolni, ja tez az tak bardzo sie na tym nie znam ;]
co do pytania o zainteresowanie to z dobroci serca??? sami widzicie, że multum osób czyta wasze rozmowy.
ktoś rzucił zły niebieski urok na moje konto bo nie mogłem wysłać żadnej wiadomości :)
Jak będziesz zakładał meila to nie wpisuj prawdziwych danych, ja teraz założę....mam trochę wolny internet...
Nie ;)... na blogu bedziemy raczej sprawy, ktorych tutaj nie mozna, bo zaraz zaczna nam spamowac Panem Tadeuszem itd... A zreszta jak zrobi sie tutaj goraco to pojdziemy tam i to przeczekamy.
będziemy to rozmawiać, ale są sprawy o których nie możemy tu pisać, bo nas szantażują spamowaniem itd....
A udalo Ci sie wejsc na konto? Jezeli tak to masz pod avatarem zakladke Moj Blog i tam Zaloz nowy temat, nazwji go jakos, a ja tam napisze dla proby do Ciebie cos ;).
Mam na mysli to co przed chwila zalozylem i dane w mailu wyslalem. Wiem troszke to pomnieszalem ;].
wejdź na konto, które teraz utworzyliście wspólnie
załóż temat w blogu
wyjdź z konta
wejdź na swoje Izunia
wejdź na konto utworzone wspolnie
teraz możecie pisać na blogu
Ok zaraz Ci wytluamcze o co mi chodzilo ;), w sumie to sam siebie nie rozumialem ;].
Wyslalem Ci maila z loginem i haslem do konta, ktore zrobilem przed chwila.
Mialem na mysli abys tam weszla (sprawdzic czy mozesz) i zalozyla tam blog ( na tym koncie, ktore ci przeslalem). Rozumiesz ;]?