7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Zapraszamy wszystkich fanow :)...

Limonkaa

Ale to, że tu jesteśmy, nie znaczy, że zaraz musicie się wyśmiewać i robić z tego serial, czyż nie?

izunia0981

Ale ,że to jest temat dla każdego i wygląda na czaterie to moge sobie pisać różne rzeczy.

ocenił(a) film na 5
izunia0981

a próbowałaś spojrzeć z dystansu na to co tu wypisujecie???

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

baa nawet pytać nie musisz.

tez im pisałem o gg, ale nawet nie chca o tym słyszeć :)

Looney_Kermit

To się ciesze :)

Ależ Nationalku ja np.jestem ogarnięta.Jednak WY jestescie dla mnie psychologicznym fenomenem.Przepraszam bardzo,ale teraz robicie z siebie ofiary.A kto jest przyczyną?Wy.
Koniec tematu.

Limonkaa

tak?
A wiesz nie uwierzysz ale są tacy użytkownicy, normalni, którzy nas nie wyśmiewają np. Iwonka, Nezumi, Seze itd....
wy tak nie możecie?

national

National niby do 19:40 jest tak dużo czasu, ale sam wiesz jak nam ten czas szybko ucieka na naszych rozmowach, jeszcze do tego oni...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wiem ;/, w sumie to za szybko....
Hmm.. wlasnie wpadlem na pewien pomysl...
Czasami chcemy porozmawiac tak jak kiedys (tzn. bez cenzury). Moglismy o kazdym wyrazac swoje opinie. Teraz powiemy cos zle, to zaraz zostaniemy zaspamowani albo zastraszenie, ze wrzuca nas na jakies inne fora... Mozna zalozyc specjalnie konto i tam w blogu pisac, np jak tutaj zrobi sie " za goraca" itd. Blog zawsze mozna skasowac... Nazwe konta znalibysmy tylko my, wiec nikt by nie mogl tam wjesc... Zostawiam to do twojej decyzji. Nie trzeba by bylo wtedy wysylac prywatnych wiadomosci.

national

Jestem jak najbardziej ZA ;-)

Tylko, wyjaśnij jeszcze raz, bo ja na prawdę nie wiem gdzie jest ten blog, jak go założyć itd...;-)

izunia0981

Nie chce psuć waszej wizji,ale jestem ciekawa jak przekażecie sobię nazwe bez świadków...

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

akurat o to sie nie martw ;). mam juz kilka pomyslow jakby nie poskutkowal ten co napisalem na dole.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

taki blog mozna zalozyc w swojej stronie konta. Jest tam takie cos jak wstaw blog czy cos w tym stylu.

Przypuscmy, ze ja np zaloze konto i napisze nick u siebie na blogu. Jak juz go znala to skasuje ten blog, aby nikt inny sie nie dowiedzial ;).
zaloze tam blog (na drugim koncie) i bedziemy mogli tam normalnie porozmawiac, jak tutaj nie bedzie mozna. ;]

ocenił(a) film na 5
national

przecież to prawie to samo jak gg albo skype!!! z tą różnicą, że dalej jesteście na FW.

ocenił(a) film na 10
Looney_Kermit

No co ty nie powiesz? Wpadlem tez na to ;). Powiedzcie mi... czemu wam tak zalezy na tym abysmy nie pisali TUTAJ na FW?

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Zieeeeeew. Cześć. Tylko nie uciekajcie od razu w popłochu jak wczoraj ;p

O witamy :P Ale tyś zmienny ,nie nadążam za Tobą ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Irytowała mnie troszkę ta moja niebieska morda ;p A swojego dziobaka bardzo lubię.

Dziobak bardzo zacny :D I dobrze,że zrezygnowałeś z niebieskiego,bo jeszcze byś nam na smerfią strone przeszedł.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Siedzę trochę w programach graficznych i ta morda była raczej na próbę "czy umiem coś takiego machnąć", więc bez obaw ;p

Looney_Kermit

Kermitku czy ten biedny chłopina nie może zrozumieć ,że się teraz sam wkopał.
Teraz Nationalku masz jak w banku ,że Twoje konto będzie pod obserwacją...

użytkownik usunięty
Limonkaa

Ej ej, bez takich ;p Mi zależy tylko na tym, żeby ich wypędzić z publicznych forum ;p Jeśli chcą to niech sobie romansują prywatnie na blogach - nie bronię i przeszkadzać nie będę.

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

Hmm. mam pomysl. Postaw obok 2 komputer i tam co 5 sekund odswiezaj moja strone, okej ;]?

Limonkaa

w co wy się bawicie, w jakieś obserwacje? Macie obsesje na naszym punkcie?

ocenił(a) film na 5
izunia0981

nie to "zdrowe fanostwo"

national

Jejku, na prawdę jestem zielona jeśli o to chodzi. Ale świetny pomysł. Jak tu nie będzie już można rozmawiać, to wtedy tam się przeniesiemy..zresztą tyle chcę Ci powiedzieć...;-)

A więc może zacznijmy to robić już teraz, co Ty na to?

Czyli z tego co zrozumiałam, Ty założysz blog i mi przekażesz hasło...

Wpadłam na pomysł przekazania hasła. MOŻE założę sobie nowe konto meil, podam je tutaj, no i mi wtedy wyślesz te hasło?

Czy jak wolisz?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Fakt, tylko musze najpierw zalozyc to konto ;)...

Xo do tego maila, to mi to pasuje... Tylko, zeby oni potem tego jakos nie wykorzystali. Nie wiem do czego sa zdolni, ja tez az tak bardzo sie na tym nie znam ;]

ocenił(a) film na 5
national

co do pytania o zainteresowanie to z dobroci serca??? sami widzicie, że multum osób czyta wasze rozmowy.

ktoś rzucił zły niebieski urok na moje konto bo nie mogłem wysłać żadnej wiadomości :)

national

Jak będziesz zakładał meila to nie wpisuj prawdziwych danych, ja teraz założę....mam trochę wolny internet...

national

witam juz nie moglem sie doczekac narescie sobie popiszemy :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Witam ;). Ciesze sie ;]...

Blue_Best_Avatar

witaj ;-)

national

widze ze chcecie rozmawiac na blogu mam nadzieje ze nie strace kontaktu z wami ?:)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nie ;)... na blogu bedziemy raczej sprawy, ktorych tutaj nie mozna, bo zaraz zaczna nam spamowac Panem Tadeuszem itd... A zreszta jak zrobi sie tutaj goraco to pojdziemy tam i to przeczekamy.

national

National mój meil : izabela0981@tlen.pl

national

rozmowa 1:1?

national

znów niżej napisałam podobnie do Ciebie choć nie wiedziałam co Ty napisałeś ;-)

użytkownik usunięty
izunia0981

Pewnie po kryjomu podłączył się do Ciebie włosami.

Blue_Best_Avatar

będziemy to rozmawiać, ale są sprawy o których nie możemy tu pisać, bo nas szantażują spamowaniem itd....

izunia0981

wiem wiem national ladnie wytlumaczyl

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Iza... maila wyslalem ;]

national

National mam już login i hasło, co teraz?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

A udalo Ci sie wejsc na konto? Jezeli tak to masz pod avatarem zakladke Moj Blog i tam Zaloz nowy temat, nazwji go jakos, a ja tam napisze dla proby do Ciebie cos ;).

national

ale na moje czy Twoje konto?

ocenił(a) film na 5
izunia0981

na forum podaj nazwę konta, bo national zapomniał :)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Mam na mysli to co przed chwila zalozylem i dane w mailu wyslalem. Wiem troszke to pomnieszalem ;].

national

NIE TO JA NIE ROZUMIEM ;-) Zielono mi...

Czyli na Twoja konto mam wejść, tak?

ocenił(a) film na 5
izunia0981

wejdź na konto, które teraz utworzyliście wspólnie
załóż temat w blogu
wyjdź z konta
wejdź na swoje Izunia
wejdź na konto utworzone wspolnie
teraz możecie pisać na blogu

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ok zaraz Ci wytluamcze o co mi chodzilo ;), w sumie to sam siebie nie rozumialem ;].

Wyslalem Ci maila z loginem i haslem do konta, ktore zrobilem przed chwila.
Mialem na mysli abys tam weszla (sprawdzic czy mozesz) i zalozyla tam blog ( na tym koncie, ktore ci przeslalem). Rozumiesz ;]?

ocenił(a) film na 5
national

u góry trochę pomogłem, prawda? :)