Drzewa Dusz? O kurcze, nie spodziewałem sie hiszpańskiej inkwizycji! Piękne sformułowanie! Proszę, spraw, by to nasionko było wilgotne, niech urośnie i otoczy cię chmarą chiacyntów, diaelskich kwiatów :F
Hej, hej! Wojowniku- czarowniku! ( czarcie!)
Proszę , please!
Bo wytargam za ogon tudzież rogi!
:))
Już wzywam nasionka!!
Jak obsiąda naszego Lucifera- to zmienimy w Avatara!
Będzie niebieski :)
Ogonek juz ma!
A rogi- zamienimy w tsa'helu!
I jak Ci się taka opcja podoba?
Mnie bardzo- będziemy mieli kolejnego fana naszego filmu i Pandory!
haha :), jestem za ;). Dzieki Tobie krzyrzak troszke zlagodnial i mozna z nim bylo pogadac.
A dostanę własną puszkę farby? Z logiem Jake'a i kłakiem z rody Camerona w formie pędzla?
Krzyrzak miał uczulenie na nasionka!
A mnie się strasznie podobają!
One były w takich wzruszających scenach:
Najpierw jedno siadło neytiri na strzale.
Potem obsiadły Jake'a
Fruwały wokół umierającej Grace
Były w scenie miłosnej.
Były jak Nevi- chowali swoich zmarłych
I wreszcie- w ostatniej scenie- to krążyły wokół Jake'a jak już zmienił się w Ne'vi.
One sa przesliczne po prostu!!!
Mozna powiedziec, ze pojawialy sie zawsze tam gdzie byly potrzebne ;). Czas nastal aby przybyly tutaj ;)...
Ja bede juz lecial. Dobranoc wszystkim. Milych snow ;]
No tak!
Już północ!
Ja też idę spać.
Dobrej nocy! Wędrowania we śnie.
Nasionka odkładamy do jutra!
Lucyferku- to Twoja zielona noc. Jutro-zostaniesz naszym fanem.
pamiętaj- Wzywamy nasionka!!
No, iwonka, zostaliśmy we dwoje. Tylko we dwoje i to moze być teraz nasza mała pandora
Ożesz... Iwonka, ty suko... a ja czekałem na sam na sam... co z naszą małą pandorą? Pies jebał nasionka!
Hehe, dzięki temu można się zrelaksować, tym lepsza zabawa. Mnie wczorajsze odkrycie zajeiście poprawiło nastrój. Pamiętaj: wzywamy nasionka xD
Tomasz Adamski! :D
GDY PRZYJDĄ W NOCY PO MNIE
GDY PRZYJDZIE TAKI CZAS
NAŁOŻĘ CIĘŻKIE BUTY
ZABIORĘ GRUBY PAS
NIE BĘDZIE JUŻ WIEZIENIA
NIE BĘDZIE PYTAŁ NIKT
ZABIJĘ BEZ SUMIENIA
WYPALĘ PUSTE ŁBY
A!A!A!
WYPALĘ PUSTE ŁBY!
A!A!A!
ZABIJĘ BO TO SYF!
A!A!A!
NIE BĘDZIE PYTAŁ NIKT
ZABIJ TY!
klasyk ;)
Proste! Ostatnio odświerzm soie starą, wyjeną siekierę.
WOJOWNIK
ZRÓB TO ZARAZ UWIERZ MI
WEŹ KARABIN ROZBIJ DRZWI
TAM JUŻ CZEKA KAŻDY Z NICH
MUSISZ ZABIĆ ZNISZCZYĆ ICH
WOJOWNIKU MUSISZ IŚĆ
WOJOWNIKU KAŻĘ CI
WOJOWNIKU KAŻĘ CI
WOJOWNIKU ZABIJ ICH
To jeden z moih uluionych. Genialna poetyka!
Kurwa, nienawidze mojej 6-letniej klawiatury linkworld ;P Ucina mi cholerstwo litery
BYŁO TYLKO CZTERECH NAS
ONA JEDNA, CIEMNY LAS
BEZ RATUNKU I BEZ SZANS.
BYŁO TYLKO CZTERECH NAS
CZTERY SKÓRY, WOLNY CZAS
MIĘDZY NAMI DOBRZE JEST
istnieli niecały rok, zagrali tylko cztery koncerty w tym ten słynny w hybrydach na którym przyćmili Youth Brigade, a płytę wydali 25 lat po rozpadzie kapeli...esencja
Nowa Aleksandria się nie liczy, zajebista płyta ale to nie to samo ;)
swoją drogą tekściarsko pasuje do tego temtu :D
pozdrawiam
RANA KŁUTA RANA CIĘTA
ROZRĄBANA CAŁA TWARZ
ONA LEŻY ZADZIERZGNIĘTA
KRWAWY CZAS KRWAWY CZAS
REF.
UŚMIERCONY GNIJ
UŚMIERCONY GNIJ
UŚMIERCONY GNIJ
UŚMIERCONY GNIJ
PATRZ TWOJA GŁOWA TOCZY SIĘ
NIE MA CIEBIE NIE MA MNIE
ZWŁOKI PŁONĄ CAŁE DNIE
NA PODWÓRZU WISI PIES
NIE MA CIEBIE NIE MA MNIE
Wg mnie Nowa Aleksndria jak najbardziej sie liczy, jedna z najlepszych płyt Polskich ever. Jest to inna Siekiera, nowofalowa, zupełnie inny styl (w którym zresztą dokonali też niemałego szumu). Ale fakt faktem, że tk ekstremalnego tekstowo i muzycznie materiłu w punku ze świecą szukać ;P Pozdro!
Do tego tematu to akurat pasuje wszystko ;)
Nie, no był jeszcze ś.p. GG Jesus Christ Allin ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XCYAflHm-U4&feature=fvst
Założyciele tematu nie powinni oglądać bo może nastąpić szok kulturowy.
To się nazywa ekspresja :D
Znana mi postać, ale koleś szokował trochę w inny sposób niż chłopaki z siekiery, którzy (jk na punk) mięli dość ekstremlnie brzmiącą muzę, no i teksty Adamskiego w niezwykły sposó ujęte. Muzycy siekiery nie wyijali sobie mikrofonami zębów, nie srali na scenie, nie tarzali się we własnym gównie ;P
Zapowiedziały się, więc czekamy na fasynujące losy nationa i izuni. Swoją droga koleś 9chya), który pisze "Wydaje mi sie jednak, ze z jego "ust" byla to prowokacja bardziej, mam takie uczucia. Moze jestem juz na tym punckie za bardzo przewrazliwiony? Nie wiem, ale mam powody..." musi miec coś z psychiką ;P
To co się wyrabia na tym forum to ewenement na skalę globalną...
Nigdzie nie ma takiego meksyku jak u nas, kompletny ewenement, świetny materiał ma rozprawę doktorską...:D
Trzeba te wypowiedzi zebrać do kupy, wydać książkę i do końca życia śpisz na kasie :D
murowany bestseller
Mielibyśmy Polskiego Paula Coehlo, w takim troche psychodeliczno - sf klimacie ;)
Ja już jestem National ;-)
Szkoda, że wczoraj nie wiedziałam, że już o tej porze będę mogła być,
ale poczekam ;-)
To nie o to chodzi...
Ale o to byś tu nie pisała o NAS, rzeczy typu: nie mogę się doczekać kolejnego odcinka itd...to nie film.
Nie było mnie ale jak weszłam to aż uwierzyć nie mogę...
Ludzie opanujcie się!
Nie reklamujcie naszych rozmów w internecie, bo przez to co robicie może się na prawdę komuś stać krzywda...tego byście nie chcieli, chyba, prawda?
Więc nie dokładajcie swoich cegiełek do tego obłędu...
Jeśli jesteście spragnieni aż tak wrażeń to włączcie sobie jakiś serial np. Mode na Sukces...
No i zaraz powiecie. że sami tego chcieliśmy, że jest gg itd....
Ale ja mówię o tym co wy robicie...
sorry, ale Moda Na Sukces nie jest nawet w połowie tak ciekawa jak Nasz, Wasz serial :)
I see you! ;)
No i powiedzcie, ze to nie jest jakis obled... Wy napprawde jestescie AZ tak skrzywdzeni przez zycie, aby nasmiewac sie z innych? Zycia nie macie czy co? Nudzi wam sie, to sobie na dwor idzcie do kolegow. Jak ich nie macie to nie moj problem, ale przez interenet (niestety) ich nie zdobedziecie. To jest jakas paranoja.... To co tutaj sie dzieje nie jest normalne, mam tu na mysli wasze WIELKIE PODNIECENIE tym tematem. Wy chyba cala noc i caly dzien tutaj czatujecie, "cos tu nudno", "kiedy oni wejda", "jezu niech wejda", "nom tez tego pragne, nie mam zycia i chociaz tutaj moge posiedziec"
LUDZIE OGARNIJCIE SIE!!!!!!!!!!!
I see You ;-)
Właśnie próbuję im tłumaczyć.
Dziś mam czas tak do 19:40
szkoda mi tylko, że część czasu poświęconego na rozmowę z Tobą, muszę przeznaczać na walkę z trollami i podnieconymi widzami...
W sumie to i tak dobrze, ze masz jakis czas ;).
Co do nich.... Powoli zaczyna mnie to martwic. wy jestescie od nas uzaleznieni czy co? Nie wiem... moze wy macie na tapetach komputerow, telefonow nasz rozmowy co? W sumie to ja bym sie nie zdziwil...
Czytałam poprzednie strony....chcą sobie stawiać ołtarzyk Avatara z naszymi zdjęciami...Nie zdziwiłabym się jakby to była prawda...
Taak oczywiscie, jeszcze będziemy robić pielgrzymki,założymy fanclub i sekte.Podobno niedługo też ma ruszyć produkcja rzeczy związana z wami...
sama zaprowadziłaś się w kozi róg... irytuje was nasza fascynacja waszymi rozmowami i uważacie to za chore, ale juz waszego chorego zaślepienia filmem nie potraficie dostrzec. Widzisz tu pewien paradoks??? bo ja tak
weź se na wstrzymanie. Ja przynajmniej ani razu was nie obraziłem. Wolisz innych, którzy na was bluzgają??? z dwojga złego my jeśtesmy chyba ociupinkę lepsi :)
Nie mow mi co mam robic...
" Wolisz innych, którzy na was bluzgają???" - nie wole ani was , ani tamtych. Jestescie tacy sami... No tak oni nas obrazaja przez bluzganie, a wy robicie to troszke kulturalnie... Widze, ze sie tym chelpisz...
nie chełpię się tym, ale jeśli widzę, że ktoś ma ogólnie gdzieś to czy inne osoby czytają jego dość prywatne refleksje, to chyba mam prawo się z tego "pośmiać" bo to oznacza pewnego rodzaju przyzwolenie.
Ja ci nie zabraniam sie smiac (chociaz wydaje mi sie to dziwne, ale dobra...). A mianowicie, nie musicie reklamowac tego wszedzie i gadac o tym jeszcze na innych tematach... Czy to jest normalne? Smiem watpic