National a jak mam zrobić by to było na hasło, bo założyłąm chyba, sam tam pisałeś , ale na hasło chyba nie jest...
chodzCi aby blog byl na haslo tak? Hmm tak sie chyba nie da :(. Dlatego wejdz na konto ktore wyslalem (ja sie na nim zalogowalem i zalozylem temat na blogu). Ok ;)?
w wiadomosci wyslalem Ci Id i haslo do tego konta. Skopiuj to ID do szukaj i zmien na uzytkownik (bo masz pewnie szukaj w portalu). ;]
A nie lepiej podać sobie gg?Bo jak fweb będzie miał awarie albo ktos przez przypadek natknie się na konto?
Szczerze, jak będą tam sobie pisać to ja odpuszczam. Nie śmiecą wtedy tematami, a w zasadzie tylko o to mi chodzi ;p
National przepraszam za siebie, ale ja chyba na hasło tego nie zrobiłam...
Może lepiej Ty załóż na hasło?
A pamiętacie jak Jake jadł ten owoc ? To było takie romantyczne ...
a bieg ... cieszył sie niczym dziecko
Hmm ok... juz bylem na tym koncie i zalozylem tam blog... wyszukaj teraz je i napisz, zobaczymy czy to zaskutkuje ;].
Oj masz racje...jak taki no eeeeee Tarzan :D
Ale i tak nalepszy moment to wtedy gdy przyleciał na Turkuciu
Mi najbardziej podobała się scena gdy Quaritch bohatersko zeskakuje z płonącego bombowca, ależ ten facet miał w sobie odwagi! I ten wybuch za jego plecami po wylądowaniu! Zapiera dech w piersiach...
kobieto słabo mi się robi :)
teraz poszukaj tego konta ze swojego tj. izunia0982 czy jaki tam masz.
Przecież od początku było widać na jakim poziomie intelektualnym ta dwójka operuje, mnie to nie dziwi ;p
w zasadzie tamte konto juz cię nie interesuje chyba, że będziesz zkładać nowy temat na blogu
Wlasnie ;). To jak zostajemy tutaj czy idziemy tam? W sumie narazie tutaj nie jest zle ;]
Tutaj na razie nie jest źle bo piszecie sobie tam, gdzie nikt tego nie widzi ątelygąci.
no w razie czego, mamy z Nationalem wspólny blog, gdzie się przeniesiemy gdy tu będzie "gorąco". Wiesz ktoś nas tu szantażował...że jak coś brzydko napiszemy to nas zaspamują...
lud Navi zgubił wszystkie pterodaktyle, podobno chowają się gdzieś po kontach na FW Iza i National szukają ich tworząc super konto, gdzie będą mogli je przechować. Poza tym śnieg za oknami zrobił się niebieski
wczoraj z ledwością napisałam Tobie tą wiadomość o której będę...ale wiedziałam, że to dość ważne ;-)
Nom, dzieki ze to zrobilas :). Jakbys nie napisala to na pewno bym nie wszedl o tej godzinie. Bylbym wieczorem gdzies.
jejku, czyli nawet bardzo dobrze, że to zrobiłam ;-)
Teraz zawsze jak coś będę próbowała uprzedzać o moich wejściach, ale na blogu, dobrze?By inni nie widzieli.