Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
Zorientowałem się :D Także odpisałem. Tutaj jeszcze raz Ci dziękuję za wyrozumiałość i wsparcie! :)
Dziękuję ;) Bardzo ładne i prawdziwe! A wstydzić nie masz się czego. Powinnaś się cieszyć, wiele osób chciałoby mieć taką wyobraźnię i talent jak Ty. A z uczuciami też prawda. Ten świat jest na złej drodze, drodze do zguby. Świat i ludzie potrzebują takich osób jak Ty!
Janusz! Dziękuję za wszystkie miłe, dobre, ciepłe słowa.
Już późno. Chyba trzeba pomaszerować spać.
Ale niesamowicie miło się z Tobą rozmawiało.
Kolorowych, błękitno-tęczowych snów . I see You !
Również mi miło. Ciesze się, że Cię poznałem. Niesamowite, że to dzięki filmowi.
Fotka mojego autorstwa. Wychodzi mi to lepiej niż pisanie wierszy ;)
Dobranoc! I see You!
Szanowny Panie Arbitrze!!
Wczoraj obiecałeś, że założysz 10 częśc tematu- edycja Mundialowa.
Informuję, że już jest 940 postów. I byc może Twoja prośba może być zrealizowana jeszcze dziś!!!
Nie przegap !! :)
Ja w takim razie już dziś zastrzegam sobie prawa do założenia- żeby póżniej nie było - nie wiem którą część tematu , ale będzie to edycja euro-polando-ukraina[o ile to będzie Ukraina(:] 2012.Jako że jestem tu od niedawna akurat przez te 2 lata sobie na to zasłużę.Ależ to będzie temacior.Oby tylko świat się wcześniej nie skończył.Ale podobno Euro ma jeszcze się odbyć więc będzie dobrze.
Spokojnie Iwonko, trzymam rękę na pulsie ;D. A jak dzisiaj się nie uda, to mogę jutro po meczu wejść i zaszaleć ;D. Bo o czternastej będzie WKS - Portugalia a potem wieczorem Brazylia. Jak będę miał czas to się właduję ;).
Hej! Gdzie jsteście Fani kochani? Ja teraz wróciłam tu. . Z nadzieją na 10 część naszego ulubionego tematu ! :)
NO tak ! Późna godzina. Wszyscy pewnie grzecznie śpią. A ja tu zagajam.
Pora też pójść do łóżeczka . Jako i reszta.
Do jutra- Kochani. Szkoda ,że nikogo nie ma. :)
szkoda mi tych wszystkich, którzy maja wątpliwości co do tego wspaniałego filmu....
Witam!
Widzę, że my nie mamy wątpliwości co do piękna i magii tego naszego ulubionego filmu. :) Witaj w klubie. I see You!
Hej!
Zapytam jak to zwykle robi Blue Best Avatar : Jest tu kto?
Pewnie wszyscy oglądaja Mundial? Trudno. A może ktoś jednak jest?
Melduję się :D.
Mundial oglądam, owszem, ale rozczarowanie - RPA odpada z gry :(... A byłem po ich stronie i naprawdę życzyłem sobie, by chociaż wyszli z grupy. Przykra sprawa, jak gospodarze dostają po dupie na samym wstępie...
Witam!
Pewnie z nami będzie tak samo na Euro 2012.
Teraz dostaliśmy w D od Hiszpanii , a oni oberwali od Szwajcarów!
No niesamowite rzeczy sie dzieją.
Dlatego bardzo dobrze się stało że nas na Mundialu nie ma.Byłby chyba pogrom i to konkretny niestety.
Już dostaliśmy pokaz hiszpańskiej kultury, także inne nacje chętnie by na nas potrenowały ;D. Oby nie było jakiegoś strasznego obciachu na tym Euro...
Atoli też jestem.Nieno -żałoba - RPA dostało 3:0 i niestety trąby jerychońskie ucichły...): A tak było głośno....
Trzymam kciuki! :) Trzeba troszkę ten świat pokolorować. Najlepiej na niebiesko. !! :)
Pamiętam, że kiedyś była taka piosenka ,która zaczynała sie tak-
Czarne wrony czarno kraczą, w czarnych barwach widzą świat.
I na próżno im tłumaczą mądrzy ludzie już od lat.
Zamiat krakac weźcie pędzel, przemalujcie co się da!
Czarnych barw nie chcemy więcej, każdy w kolor gra!
Dzięki wielkie.Rzeczywiście zbyt dużo czerni na tym świecie.Ale też jak trudno nieraz widzieć pewne rzeczy w pozytywnych barwach...Swoją drogą świetny wierszyk (:
A dalej było:
Czarne przegrywa, kolor wygrywa
W kolory gramy dziś.
W jabłka z jabłonek, skrzydła biedronek
każdy zielony liść.
Ja to nie jestem taka mundialowa. Ale wczoraj na przykład kibicowałam Korei. No sami musicie przyznać , że nieźle grali. I ta ich bramka była całkiem, całkiem.
Też byłem całym sercem za czerwonymi braćmi (: - a tak na serio to też naprawdę im kibicowałem.Chciałem żeby nieco utarli nos brazylijczykom i po części się to udało.
KOlega ( co z nim kibicowałam) mnie nastraszył, że jak przegrają, albo nie strzelą choć jednej bramki- to ich Kim Ir Sen ześle gdzieś do ichniejszego łagru, albo głowy pourywa. Ale ja mu na to, że przecież Kim jest już na tamtym świecie.
W końcu, u nich komunizm do tej pory się uchował, i w obliczu porażki i zawiedzenia swoich przywódców, strach musiał wdzierać im się do serc niczym lodowy szpikulec...
Może tak żle nie było.Za mecz z Brazylią raczej głowy jeszcze nie stracą...Ale następny mecz na ich miejscu bym wygrał(:
Mi się podobała jeszcze gra WKS i Ghany. Mam nadzieję, że oba te zespoły przejdą dalej. Bardzo lubię ten ich charakterystyczny, afrykański futbol, radosny i efektowny, bez takiego europejskiego "zaciskania się" w defensywie.
Mi się najbardziej podobał dzisiejszy mecz Hiszpania - Szwajcaria :D. Hahaha, ale nadęci matadorzy i torreadorzy po tyłkach dostali :D. Ale należało im się, żeby wreszcie otrzymali kopa w te nadęte do granic możliwości zadki, podobnie jak Brazylia i Makaroniarze. Ja uwielbiam oglądać, jak wszelcy "liderzy" obrywają trochę od słabszych drużyn.
A bo z tym torreadorem to było tak:
Zabiłem byka, cóż to dla mnie byk!
Krew z byka sika- sik, siku, sik!
Wtem na arene wpada drugi byk!
A ja ze strachu- siku, siku sik!
Jeśli już jesteśmy przy tym temacie, zobaczcie na to:
http://www.youtube.com/watch?v=o_fcYvE9lj0
Nie , no Petroniuszu! Aż mnie zmroziło!
Skąd Ty tak szybko wynajdujesz różne te filmiki na You tube?
Jesteś niesamowity!
Jeszczetylko kilk postów i temat- Jake Sully10 będzie twój!
Edycja mundialowa. :))
Pamiętam, oczywiście :). Właśnie szykuję się na mocne uderzenie. Tylko wiesz co, może być mały problem z założeniem tego tematu. Ostatnio jak próbowałem, to ciągle się coś zawieszało...
A właśnie - jeśli i o to chodzi to mam nadzieję że moja rezerwacja na 2012 rok wciąż aktualna (:
Petroniuszu!
A może trzeba porozmawiac w tej sprawie z Eywa?
Ale nie mamy łącza. Tzn ja moge mieć nieduzy warkocz.
I większe szanse na założenie tematu! Hi. Hi ! :)
Osobiście zdecydowanie nie popieram tego sportu.Zabijanie czy ranienie zwierząt nie powinno być przedmiotem jakiegoś widowiska.No ale taka tam tradycja ...Z drugiej strony dosyć łatwo można to samemu przypłacić życiem...