Nie wiem czy to takie fajne bo jeszcze nie obejźałam ale cos mysle że ludzie mówią, że fajne bo Brat Pitt w nim gra.. czy to prawda?
Nie, nie... Po prostu rola Pitta w tym filmie jest bardzo dobra, ot co.
Jesli podoba Ci sie humor Tarantino, to nie zawiedziesz sie na tym filmie.
Moge Ci go polecic :)
Dięki ;D mam nadzieję, że będzie fajny a nie wisz czy jest juz wersja ładna czy dalej są tylko kinówiki. ?
Po miesiącu juz nie ma w kinach?
To szybko zdjęli, ja nie mam jak sprawdzic, czy jeszcze jest...
Ale film raczej polecam do obejzenia w kinie.
No u nas w Dg akurat juz nie ma bo u nas nie ma staroci z przed miesiąca.. muszą zrobic miejsce dla fajnych filmów typy księżyc w nowiu ;)
Fanka Zmierzchu? I wszystko jasne, ech, te gejowskie wampiry -warzywa-pattisony zrobiły wam papkę z dupy...
nie jesem fanką zmierzchy (a tym Pardziej pattisona !! on mnie obrzydza ;/) tylko mi się podoba 2 częśc.. ;/ I nie zrobili mi papki z mózgu ..
tsaaa.. chyba tobie zrobili kaszke manne z mózgu.. fajna dupa z twarzy jak to sie mówi..
to masz fajną dupe czy twarz w koncu bo nie zrozumialem... do buzi czy do pupy ?
łahahaha.. odezwał sie wielki gejek.. ty kochasz Johnego Deppa czy jakoś tam ? ;/ A tak wgle. papcia to nie jesetm twoją fanką ;D
No i dobrały się do siebie fanka z fanką xD
BTW o ile wzrok mnie nie myli to jest jakaś pipcia a nie papcia- nick odpowiedni do inteligencji xD
BTW czy kocham? Jasne, pewnie, cienie tez bym pokochał jakbyś założyła torbę na szpetny łeb. A tak poza tym Brad do ciebie startował ale nawet taki jebaka jak on się ciebie wystraszył :P
KaaaMcia !!! klAmiesh !! WyslAlaALs mI lisciik !! Ale I taaaaKKK cie KoFfam :DDDDD
LolO xD
tak .. wycierałam z ekranu twoje wypociny .. ojej .. rozmazałeś się ! kiedy się ostatnio kąpałeś? w tym stuteciu wgle. ?
oh my... tak cię ciągnie zeby possac , ze juz ekran lizesz ? tylko uwazaj bo mozesz zajsc w ciąze ...