Film beznadziejny, typowa żydowska produkcja promująca jakże walecznych, nieustraszonych zbrodniarzy. Wyłączyłem gdzieś w połowie, najbardziej śmiać mi się chciało z tej żydówki i jej ukochanego -murzyna ;). Boki rwać.
Ogólnie produkcja typowo przygotowana DLA MAS, poprawnych politycznie, kierujących się głosem mass-mediów czyt- debili, zdolnych wybulić trochę kasy żeby nałykać się propagandy, udowodnić wszystkim jakim to się jest "intieliegentnym" i tolerancyjnym.
Teraz wszyscy możecie mnie zwyzywać od rasistów,antysemitów, nazistów- możecie nazwać mnie faszystą jeśli tylko tego chcecie.
Dodam jeszcze, wielcy znawcy że film oglądnąłem w necie, nie zasilając grubych portfelów żydów ;).
hahahaha - przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać, jestem pod wrażeniem... skąd wiesz o czym film skoro nie obejrzałeś go do końca :P
Salam alejkum, bracie ;d Nie wiem co to ma wspólnego. Zdaje mi się jednak, że odpowiadając mądrymi słowy na bełkot szaleńca, to jakbym rzucał perły między świnie.
Więc sam widzisz kwiatuszku, że nie warto.
Ite, missa est.
Moją specjalnością jest co prawda wpływ deficytu lukru na ilość ciemnej energii i materii we wszechświecie ,ale jak widzę znalazło się kilku forumowiczów dla których podstawowym zagadnieniem jest koszerność filmu bądź jej brak...;)Zawsze to jakiś niu luk ;)
do połowy? szkoda bo na końcu zabili tych wszystkich żydów i nasikali im w kapelusze.
"Dodam jeszcze, wielcy znawcy że film oglądnąłem w necie, nie zasilając grubych portfelów żydów ;)."
Nie bój , nie zbiednieli.
"Nie bój , nie zbiednieli."cholera w życiu nie wezmę macy do ust,może chociaż w ten sposób ich pogrążę.. ;P
I co te wasze puste słowa wniosły do tematu? Nie zaprezentowaliście ŻADNEGO sensownego argumentu, nawet ripostować nie umiecie. Zwykła internetowa napinka, jakich wiele w tych czasach. Szalom Alejhem, jak to mawiają (pod)-ludzie.
Rzeczywiście przy głębi którą nam tym postem zaserwowałeś,wypada nam przerwać pustą gadaninę ...możesz zacząć być z siebie dumny robaczku;)
healskream ty żydzie, przestań sie wypowiadać na polskim forum!
wracaj do izreala tańczyć z arabami!
Dlaczego wnioskujesz że jestem żydem? Jestem 100% Słowianinem, i jestem z tego dumny.
nie ma czegoś takiego jak 100% słowianin - w każdym z was jest domieszka żydostwa, jah jah jah...
więc nie pluj na swoich pobratymców żydku :]
w twoim wywodzie nie ma nic do ripostowania, oprócz tego że wypowiadasz sie na temat treści filmu, którego nie obejrzałeś do końca...
miłego dnia :)
no to jeszcze przestań płacić podatki bo wiadomo - żydy rządzą Polską. No i nie trzymaj pieniędzy banku.
Ja już nie mogę czytać tego debile co wy wypisujecie. Jak nie odpowiada wam takie kino to po co w ogóle zaczynacie ogladac film, który ,od samego poczatku wiadomo, bedzie specyficzny. Jesli ktos nie lubi Tarantino to po co w ogole oglada film, juz na starcie bedac do niego uprzedzonym. A juz w ogole nie mam pojecia dlaczego bierze udzial w dyskusji ktos taki jak Ty, skoro po 1. nie obejrzal filmu do konca 2. od razu widac, ze go nie rozumie.
No po paru paroksyzmach ,jego kora mózgowa wypluła jakąś treść -"Jestem 100% Słowianinem, i jestem z tego dumny."...hehe ;O
Ale jest tyle innych fajnych for jak -"między nami 100% Słowianami.pl";)
"Bożydar i Świętopeł lniano-przaśny portal narodowy.pl";),"Nasza Kasza ze skwarami.pl"(poważna konkurencja dla Naszej klasy jak słyszałem)
Po kiego licha ,pcha się więc nad-ludź tutaj?;)
Co w komedii klasy B jest do rozumienia? Film ani mnie nie rozbawił, ani nie skłonił do żadnych przemyśleń, dialogi były debilne -coś na poziomie przedstawienia szkolnego. Banda odważnych żydów, zabija wszystkich plastikowych, głupich nazistów. Najgorszy film jaki kiedykolwiek przyszło mi obejrzeć, i tyle. Mam prawo do mojego zdania, a skoro film nie zaciekawił mnie po 80 minutach to coś w nim jest nie tak.
"coś z nim jest nie tak"...?!A Ty kto jesteś...? wzorzec metra z serves...? a może z Tobą jest coś nie tak...?;)
A co Cię skłoniło do obejrzenia tego filmu zatem?? Widzę,że w ogóle nie skumałes humoru skoro uważasz, że nie było w nim śmiesznych sytuacji. Oczywiście masz prawo do własnego zdania i opinii, ale nie trzeba od razu obsmarowywać filmu i innych, troche kultury człowieku, a jak jesteś taki mądry i znasz się na kinie to sam nakręć cos, co oceni kilka tysiecy osób na ponad 8... Żal mi ludzi, którzy zakładaja sobie tu konto tylko po to, żeby skrytykować co się da i zaniżyć ocenę wszystkiemu co sie da.
rzadko odpowiadam, ale tutaj muszę się nie zgodzić. ten film to kino rozrywkowe, a nie film dokumentalny czy historyczny. trzeba być niezłym debilem żeby doszukiwać się w tym poprawności politycznych. lecz się.
A ja nazwę Cię internetowym kozaczkiem, łatwo jest w necie wyzywać? Wielu takich jak Ty jest, na ulicy też byś tak komuś powiedział nie znając go?
nie oszukujmy się, każdy widząć cie na ulicy wie że jesteś kretynem.
prawdopodobnie nawet jesteś utajonym żydem.
szalom mośku.
No...no..no ! ....Cóż za błyskotliwe wypowiedzi padają z (t)woich vagin....Teraz widzę,że lubisz sobie "pokrzyczeć" na każdy temat ...pierdnąć tu ...pierdnąć tam...ważne że rozpościera się "urokliwy" smrodzik ...Ech.. nie gadaj teraz żeś nie TROLL !
Tak przedstawiam, i robię to głośno. Żydem nie jestem, i nie mam z nimi nic wspólnego, ale za to wam nieźle wychodzi internetowa napinka.
Biegasz z megafonem i wołasz: "Żydzi spiskują! Uważajcie na ich film propagandowy "Bękarty Wojny"! He he A może, jak jakiś paranoik chodzisz wokół kina i gadasz sam do siebie pod nosem? Kto wogóle powiedział, że jesteś Żydem? Masz najwyraźniej nierówno pod sufitem.
Ja mam wszystko równo, "najwyraźniej" to Ty nie umiesz czytać.
"nie oszukujmy się, każdy widząć cie na ulicy wie że jesteś kretynem.
prawdopodobnie nawet jesteś utajonym żydem.
szalom mośku."
Nie będę ci mówił co robię a co nie, i nie powinno cię to interesować. Zresztą takim dewiantom się nic nie wytłumaczy -rozmowę uważam za skończoną. Israel Welcome Toooo!
To nie ja napisałem. No jak nie będziesz mówił jak już powiedziałeś. Mam wrażenie, że rozmawiam z kilkoma osobami albo z jedną ze zwielokrotnieniem osobowości. Tworki Asylum welcome toooo!
Muszę Cię zmartwić o Wielki autorze tematu;p
Całe Hollywood należy do Żyy... no nie do Rzymian przecież;p
I co ty na to??...
Lepiej przestań oglądać filmy made in USA, bo wszystkie wytwórnie Amerykańskie należą i to w większości do polskich Żydów;p np Warner Bros, Paramount, Disney, albo takie MIRAMAX;p
Oni tam zawsze wtykają swoje syjonistyczne łapska, cenzura itp. poprawność;P
Tekst z pełną powagą, każdy o tym wie, ku autorowi, o ironia...
Aha produkcja to zwykłe kino rozrywkowe i tyle, Tarantino kręci jak zwykle to co chce, a to że Ci się nie podoba ma w swojej dupie głęboko, bo on kręci filmy, to jego zawód, tym zarabia na życie, proponuje ci to samo, przedstawisz nam swoje scenariusze;p
Twój tekst to prowokacja, albo jesteś po prostu kretynem sorry, taka jest prawda.
Zamykam ten bezsensowny temat;p
Dobranoc:D
Proponuję Ci temat na film:
tytuł "Zwycięzcy II Wojny" <Od Polaków - Dla Polaków>
fabuła jak u Tarantino, z tym że Polacy zabijają Hitlera i Stalina, wygrywają II WŚ i panują nad światem;p
cóż może choć raz w filmie wygralibyśmy tą wojnę, a nie tak jak zwykle dostajemy w dupę, cóż odwagi nam nie brakuje, ale na drzwiach od stodoły nie polecisz, a koń to nie czołg, choć kawaleria ma swoje miejsce, np. w górach, to użycie ich w kampanii wrześniowej na nizinach było śmieszne, cóż cięcie, brak kasy itp. nie chce nikogo wyśmiewać, ale na własne życzenie przegraliśmy tą wojnę, gdybyśmy wtedy mieli armię jak Francja, no i flotę jak Brytania, ogólnie sprzęt w realu, a nie na planach lub nie sprzedawali tego sprzętu naszym pseudosojusznikom, gdybyśmy mieli sprzęt, a nie zabytki pokonalibyśmy i III Rzeszę i ZSRR, i to nie jest fikcja, fikcją było to że mamy sprzęt, którego nie było/;
ps. Idąc do kina na obojętnie jaki film made in USA, napychasz portfele ludziom narodowości żydowskiej, nie oszukujmy się, kino, banki, handel, 2/3 kongresu USA należą do Amerykańskich Żydów i co z tego??
Czyż Żydzi to nie tacy sami ludzie jak my, Polacy??
Tacy sami, z tym że sprytniejsi, mądrzejsi, o wiele inteligentniejsi od nas Polaków, to po prostu businessmani, ludzie interesu, przedsiębiorcy, naukowcy, ogólnie świetni fachowcy itp. Mają wszystko, a my co?
Zazdrość nas zżera, cóż wiedza rzecz nabyta, ale z określoną inteligencją człowiek po prostu się rodzi, a Żydzi mają trochę wyższą od przeciętnej, patrz Einstein itp. większość wybitnych jednostek, artystów, naukowców było Żydami, każdy to wie, Mickiewicz też był Żydem, Stanisław Lem był Żydem, Banach był Żydem, wielu, musimy się pogodzić z tym, że kto ma:
wiedzę, inteligencję, pieniądze - ten rządzi tym światem i tyle:D
Ja nic do nich nie mam, ale fakt jest taki, że większość Żydów nienawidzi bo są wielkimi jednostkami, są cholernie inteligentni i zdolni, a wtedy już tylko krok by sterować resztą ciemnej masy, ale ich nauczyło tego życie, cięgi które zbierali przez wieki, zajmowanie się handlem i ekonomią, dryg do przedsiębiorczości, Żydzi to Bogowie kapitalizmu i tyle, dobrzy dyplomaci, znający wiele języków, pewnie najmądrzejszy naród świata, a "Ten kto ma wiedzę i potrafi ją wykorzystać - ten ma WŁADZĘ"!!!!
A czy wszędzie ich pełno? Wszędzie tam gdzie są jednostki wybitne, dyrektorzy, bankierzy, finansiści, filmowcy, przedsiębiorcy, naukowcy, dyplomaci, rekiny finansjery, władcy świata i tyle...
i myślę, że to nam nie pasuje, że nie jesteśmy tak zdolni jak oni, nie mamy takiego talentu by rządzić tym światem, ale nikt nie mówi, że ludzie są równi, już od urodzenia wykazujemy pewne cechy, jeden będzie bogatym przywódcą, drugi, często biedny, musi się podporządkować, taki już nasz los/;
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy:D
Po co gdybać? Było, jak było. Nie wiadomo, jak wyglądałoby to wszystko gdybyśmy wygrali.
I mimo, że mamy XXI wiek i większość ludzi nadal nie lubi niemców, to i tak postępują podobnie jak oni. Czy Żyd to jakaś podrasa? Nie. Tak samo jak dla nazistów polacy byli podrasą, tak samo my teraz traktujemy żydów. Nawet same głupie żarty wystarczą. Wbrew pozorom niektórzy nie różnią się zbytnio pod tym względem od hitlerowców. To jest smutne, ale taka prawda. A film oczywiście mistrzostwo w stylu Tarantino.