film rewelacyjny 9/10 nie wiem dlaczego wam się nie podobało, mało kto w dzisiejszych czasach rozumie tematyke tarantino, jednakże ci którzy go uwielbiają nie zanudzą się
Po przeczytaniu różnych wątków na forum okazuje się, że mało jest takich, którym film się nie podobał. Jest za to cała masa ofiar "Faktu" i "Gościa Niedzielnego" (lub innych kretyńskich wypełniaczy do kaloszy), którzy uważają film za "kłamstwo historyczne" i "żydowski spisek". Ja myślę, że oni "nie śpią bo trzymają kredens" albo "czajnik grozy chciał ich zabić."
Ja za to jestem przekonany, że najbardziej ten film podoba się gościom o takich kretyńskich nickach jak twój.
Ale mi powiedziałeś. Uuuuuu. Straciłem sens życia. Po prostu tragedia. Idź oglądaj Plebanię i Złotopolskich, "Czajniku grozy". ;]
no to mój nick pewnie mnie skresla jako normalnego człowieka w Twoim pojeciu :) pewnie jestem jakims żydem,komunista czy masonem ;) jesli chodzi o film to rewelacyjna zabawa konwencja, swietne dialogi, bardzo dobrze poprowadzona akcja a schwartz charaktery zagrane wysmienicie!
Mylisz mnie z kimś. To nie ja szukam spisków i wrogów narodu. Ja tylko opisałem zjawisko.