PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 620118
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

film rewelacyjny 9/10 nie wiem dlaczego wam się nie podobało, mało kto w dzisiejszych czasach rozumie tematyke tarantino, jednakże ci którzy go uwielbiają nie zanudzą się

ocenił(a) film na 9
karpik1231

Po przeczytaniu różnych wątków na forum okazuje się, że mało jest takich, którym film się nie podobał. Jest za to cała masa ofiar "Faktu" i "Gościa Niedzielnego" (lub innych kretyńskich wypełniaczy do kaloszy), którzy uważają film za "kłamstwo historyczne" i "żydowski spisek". Ja myślę, że oni "nie śpią bo trzymają kredens" albo "czajnik grozy chciał ich zabić."

ocenił(a) film na 8
Scumkill

Ja za to jestem przekonany, że najbardziej ten film podoba się gościom o takich kretyńskich nickach jak twój.

ocenił(a) film na 9
Nick_filmweb

Ale mi powiedziałeś. Uuuuuu. Straciłem sens życia. Po prostu tragedia. Idź oglądaj Plebanię i Złotopolskich, "Czajniku grozy". ;]

ocenił(a) film na 9
Scumkill

no to mój nick pewnie mnie skresla jako normalnego człowieka w Twoim pojeciu :) pewnie jestem jakims żydem,komunista czy masonem ;) jesli chodzi o film to rewelacyjna zabawa konwencja, swietne dialogi, bardzo dobrze poprowadzona akcja a schwartz charaktery zagrane wysmienicie!

ocenił(a) film na 9
dzudo_honor

Mylisz mnie z kimś. To nie ja szukam spisków i wrogów narodu. Ja tylko opisałem zjawisko.

ocenił(a) film na 9
Scumkill

to nie było do Ciebie:) chodzilo mi o "rzeczową" wypowiedz Nick_filmweb