pt"W rekach Boga"9/10 z Alanem Rickamnem o pionierskiej operacji kardichirurgicznej-Bekarty 2/10-kino rozrywkowe,W rekach Boga-film na faktach,napewo pozostanie mi w pamieci w przeciwiemstwie do filmu Tarantio
Porównywanie filmów z różnych gatunków względem siebie powoduje, że sam siebie ograniczasz jako widza, gdyż nie będziesz potrafisz powiedzieć tak po prostu – „tak to był fajny film” lub „dla mnie to film był słaby” …
Tak naprawdę Ty nie oceniasz filmu, tylko porównujesz i najsmutniejsze jest to, że sam uwłaczasz historii z "W rękach boga" ściągając ją do porównania z czymś co jest kinem z przymrużeniem oka, tak samo jakbyś porównywał „bękarty…” z „Pianistą” czy „ Listą Shindlera”…
hahahahaha-uderz w stół a nozyce sie odezwa
jesli film nie pozostaje w pamieci-to co to za film.dla Amerykaskiego motlochu to film historyczny-hahahahaha
Skoro zamieszczasz swoją opinię na publicznym forum to skąd to "naiwne" zaskoczenie że ktoś to skomentował?
film nie pozostaje w pamięci? to co tu robisz? po co piszesz komentarz na jego temat i po co jeszcze tu wracasz by sprawdzić jak inni na niego zareagują. Jesteś zwykłym hipokrytą, film doskonale zapadł ci w pamięć a im częściej tu będziesz zaglądać tym dłużej będziesz o nim pamiętać.
Bądź zdrów ;)
większy z Ciebie hipokryta niż myślałem - buszujesz po forum "filmu który nie zapada w pamieć" już z miesiąc
prowokator?
z perspektyw socjologa, aby zobaczyc jaki wrzask podnosza ci krorzy wielbia tworczosc Tarrantino-hahahahaha
to po co reaguja-typowa psychologia spoleczenstwa
a pisze dla oceny czysto socjologicznej
nie moge-zabronisz mi?
oczywiście, że nie zabronię, samego mnie to ciekawi
ale jedna rzecz - ja osobiście nie wielbię twórczości Tarantino, a jestem pierwszym który się tu pojawił. Mnie nie poruszyło to że oceniłeś film na 2, tylko to że porównujesz go z filmem powstałym na prawdziwych faktach. Nie wiem czy to chciałeś osiągnąć swoją "prowokacją" czy jak to tam można nazwać, sama w sobie nie dotyczyła filmu tylko specyficznego porównywania filmów - historyczna fikcja przeciwko prawdziwym wydarzeniom... podejrzewam że chciałeś trafić do bardziej "prostego" widza na którego to ocena 2 zrobi wrażenie... ale oczywiscie mogę się mylić
I jeszcze jedno - "to po co reaguja-typowa psychologia spoleczenstwa" a ja spytam - "to po co piszą" kolejna psychologia spoleczeństwa? Skoro jest coś takiego jak miejsce do wymiany opini i myśli to naturalne jest że sie to odbywa...
Zozo, ile wątków założyłeś na forum "Bękartów..."? Oszalałeś?! Coś mi się wydaje, że koniecznie chcesz przekonać cały wszechświat do tego, że film jest do dupy. Zupełnie jakbyś miał jakiś interes w tym, że zrobisz filmowi antyreklamę. Z tą falangą w awatarze raczej mu nie zaszkodzisz, a raczej zrobisz reklamę. Moda na śledzenie żydowkskich spisków powraca? Geje już wam się znudzili? Chyba sprawdzę forum Brokeback Mountain. Tak z ciekawości. ;)