PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666957}

Barbie: Księżniczka i Piosenkarka

Barbie: The Princess & The Popstar
2012
6,2 4,4 tys. ocen
6,2 10 1 4415
Barbie: Księżniczka i Piosenkarka
powrót do forum filmu Barbie: Księżniczka i Piosenkarka

z serii "Barbie" były coraz to gorsze, na szczęście ten trzyma poziom. Pozytywnie mnie zaskoczył :)

Satsuki_YO

Jak każdy z tej serii, miło się oglądało. Niestety zauważyłam, że autorom chyba kończą się pomysły- wykorzystali tu kilka motywów z poprzednich bajek;/ szkoda by było, gdyby ta seria się popsuła ;(

BabciaHardcore

a moim zdaniem ten film jest chyba najgorszy ze wszystkich
żadnego morału ani nic wtym nie było tylko obie śpiewały że miały takie cięzki życie.....
szkoda gadać

Izzie_

Taaak, fabula raczej kiepska, jak mówiłam- twórcom chyba kończą się pomysły;)

ocenił(a) film na 9
BabciaHardcore

Trudno się nie zgodzić co do mizerności fabuły, jednak mimo to moja 4 letnia córka domaga się oglądania go po kilka razy bez przerw. Wydaje się, że kluczowym w pozytywnym odbiorze tego filmu jest dobra oprawa muzyczna. Piosenki wpadają w ucho i małe księżniczki/piosenkarki są zachwycone :)

pbg

Dokładnie tak;)

ocenił(a) film na 6
BabciaHardcore

Hej pbg, mam tak samo, tyle, że moja córcia ma 2 latka :)

Satsuki_YO

Trzyma poziom?! Kompletna porażka! Wszystko się powtarza, scenariusz jest nudny i przewidywalny nawet dla 8 latek. Jedna z piosenek pochodzi z wcześniejszego filmu... Trudno znaleźć cokolwiek oryginalnego w tym filmie. Rozumiem, że przedział wiekowy 2 - 4 lata zadowoli muzyka i nasycone kolory, ale film miał chyba trafić do nieco starszej widowni. Prawdą jest, że te mizerne filmy to tylko kolejna reklama, napęd marketingowy do sprzedaży zabawek...