Film ma wszystko, czego potrzebuje dobre dzieło klasy Z - wielki potwór, masa wyśmienicie wyszkolonych żołnierzy, absurdalny humor i niesamowicie wyszukana potyczka finałowa. W tle przewija się też pewna miska z nachosami. Jeśli ze strachu przed wężami nie drętwiejecie jak manekin, zapraszamy na wspólny seans już w poniedziałek 11.02 o 20! :)
rozwody mnie nie ruszają, ludzie świadomie się żenią i rozwodzą, jedni mają pożądne powody inne błahe, bez różnicy. Za to przeczytałam ostatnio artykuł, że kobieta musi przede wszystkim urodzic syna bo inaczej jest uważana za margines, bo nie spełnia podstawowej potrzeby dla swojego męża, czyli nie daje mu następcy nazwiska, godnego potomka.
i są dziewczyny, które rodząc dziewczynki zabijają je i nie czują , ze robią coś złego, uważają, ze tonaturalny proces, oczędzaja po prostu córkom bólu i dramatów na przyszłość....
mną to wstrzasnęło!
wiem coś o tym!! niestety ale nie można powiedzieć, że widziały gały co brały, bo są różne sytuacje w życiu i dopiero po 20 latach życia i mieszkania razem można powiedzieć czy to jest to czego oczekiwaliśmy.
A wracając do filmu: w każdym amerykańskim miasteczku powyżej 10 tysięcy mieszkańców jest wielkie muzeum historii naturalnej, w którym obowiązkowo jest mumia, szkielet dinozaura, jakaś zbroja i ewentualnie mamut xD Aha, wszystko w jednej sali xD
to było tyle dinozaurów i mamutów żeby dać po jednym na kazde małe amerykańskie slamsy ?
norm jest, że w 3 mies ciąży, jak widać płeć, i wychodzi, że dziewczynka, z mety można usunąć. i nie ma żadnych konsekwencji...
To ta, co weszła na minę i potem ta co z nią walczyła powiedziała: Zabiłam twoją dziwkę. A facet: Dziwkę można wymienić xD
Zabił tą dziewczynę, dwóch opluł i strażnikiem rzucił. 32 osoby zostały zadeptane, 2 doznały ataku serca xD
http://niewiarygodne.pl/kat,1031985,title,Cud-Maryjny-w-Zamosciu-Matka-Boska-por uszyla-oczami,wid,15832952,wiadomosc.html?smgajticaid=610fdc