PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4258}

Blow

2001
7,8 227 tys. ocen
7,8 10 1 227328
6,5 31 krytyków
Blow
powrót do forum filmu Blow

Nic wielkiego

użytkownik usunięty

Ot sztampowa historyjka z jak zwykle żenującym Deppem.

ocenił(a) film na 8
Harley_Quinn_

Marzyciel. Żeby nie było chodzi o film xD

ocenił(a) film na 8
Harley_Quinn_

Zgadzam się.
Dla mnie Depp jest aktorem kompletnym, wszechstronnym.
-----------------------------------------------------------------------------
Mimika się wam nie podoba ? - no cóż,
porównajcie sobie grę aktorska z "marzyciela" do np. piratów z karaibów

ocenił(a) film na 8

zwykła prowokacja ludzika z netu, który śmie zwać się Jezusem
jest pewne zakompleksiony człowiek

użytkownik usunięty
morutino

Masz racje

ocenił(a) film na 9

Hesus ju łona dżius ?

ocenił(a) film na 8

jak Historia na faktach może być sztampowa.... ? chyba, że sam nie wiech co to słowo oznacza

ocenił(a) film na 6

Tylko pobieżnie prześledziłam wypowiedzi innych bo jest ich za dużo. Po pierwszy Johny Deep to wg mnie naprawdę dobry aktor i nie można odbierać nic jego kunsztowi ponieważ obejrzało się trochę słabszy film. PO drugie to już moja opinia co do filmu. Obejrzałam go cała podjarana po przeczytaniu opisu. Jednak trochę mnie on znudził. Wg mnie bardzo dobra historia ale niektóre momenty były niepotrzebnie przeciągnięte... dobry film ale wg mnie nic rewelacyjnego.

ocenił(a) film na 6

Zgadzam się, bez szału;]

ocenił(a) film na 7

haters gona hate : D

bez kitu po co oglądasz film z o boże jakim strasznym dżonym depem skoro tak bardzo Ci on przeszkadza?

użytkownik usunięty
TheKoteck

Kto powiedział, że przeszkadza?

ocenił(a) film na 7

a taki jeden z osiedla, nie znasz.

no i słówko ,,żenujący" :P

dla mnie to takie sado maso ,,oo obejrzę sobie film z deep'em, potem wejdę na filmweb i założę sobie temacik o tym jak deep zepsuł ten film i poczekam aż ludzie się poburzą" się nie lubi depnięcia to się nie ogląda - on gra/nie-gra w tak specyficzny sposób że albo to się zaakceptuje, albo się spodoba, albo nie ma sensu dotykać z nim filmów bo wiesz czego możesz się spodziewać.

ocenił(a) film na 8

Nie wypowiadaj się na tematy na które nie masz pojęcia. Depp jest jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia, a ty piszesz tutaj takie bzdury. Mi to by było aż głupio robić sobie wstyd takimi komentarzami. Piszesz tak z zazdrości. Umiałbyś stanąć przed kamerą i wyjąkać choć kilka słów ? Raczej nie, a jeśli to Twoja gra aktorska przypominała by tą z ,, Dlaczego Ja ? Johnny Depp jest jednym z niewielu aktorów, którzy przed zagraniem w jakimś filmie długo zastanawiają się czy przyjąć tę propozycję i czy film jest rzeczywiście dobry. Rober De Niro na przykład w tym momencie bierze każdą rolę tylko dla kasy. Jeśli choć by film ,, Marzyciel " uważasz za szmirę dla dzieci to ja na Twoim miejscu w ogóle nie wychodziła bym do ludzi ...

użytkownik usunięty
Venussus

Jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia to może być Philip Seymour Hoffman, Depp nie ma żadnej, ŻADNEJ roli dramatycznej na poziomie, to fakt, a nie kwestia opinii, jak nie gra dziwadeł jest zwykłym drewnem z ekstremalnie powtarzalnym czymśtam (bo na pewno nie mimiką). I co ma do tego Marzyciel? Co mam do tego ja? Nie jestem aktorem, czy ja z nim konkuruje? Takie pierdoły są używane tylko przy braku argumentów, ja nie muszę zrobić czegoś lepiej żeby móc krytykować.

ocenił(a) film na 9

http://www.filmweb.pl/film/Ostra+jazda-1998-112153

ocenił(a) film na 9

Każdy ma prawo swojego głosu, więc i ja napisze co mi leży. Żaden inny aktor nie byłby w stanie zagrać jak to ująłeś "dziwadeł" bo trzeba mieć do tego talent. O jednym z najlepszych aktorów pokolenia w którym żyjemy piszesz, że jest żenujący :) O filmie też się wypowiadasz byle jak osądzając wszystkich, którzy brali udział w tworzeniu go. Obejrzyj "Muminków"...obawiam się że też nie załapiesz dlaczego ta bajka leci w opinii jako bardzo dobra:) No i twój nick....no rewelacja. Piszesz mocne słowa jak na 13-latka:D

użytkownik usunięty
Victus_76

Nazywanie treppa aktorem to chyba przesada.

ocenił(a) film na 9

Przesada to to że nie masz pojęcia o temacie a się wypowiadasz.

użytkownik usunięty
Victus_76

Wystarczy brak ślepoty

ocenił(a) film na 9

wystarczy brak znajomości tematu żeby zrobić z siebie kretyna.

użytkownik usunięty
Victus_76

Generalnie interesuje się aktorstwem, więc się nie zgodzę. Ale to nie jest potrzebne do stwierdzenia, że DEPP NIE POTRAFI GRAĆ. On nie ma mimiki, on po prostu się kręci po planie. To nie jest kwestia gustu, to nie jest kwestia znajomości, to fakt.

użytkownik usunięty

Zero charyzmy, zero ekspresji, zero modulacji głosu, żadnych unikalnych wyrazów dla różnych postaci, kłoda pod toną makijażu. Fatalny, zły.

ocenił(a) film na 9

Generalnie to twoja postać to przerost formy nad treścią. Zamykam temat, bo żeby dyskutować to trzeba mieć do tego podstawy, których Tobie brakuje.

użytkownik usunięty
Victus_76

Czyli że wygrałem.

ocenił(a) film na 9

czyli że jesteś gamoniem?:)

Victus_76

człowieku, nie bądź smieszny. To, ze ktos ma inne zdanie i jest przy tym konstruktywny, nie znaczy ze musisz sie unosic

ocenił(a) film na 9
der_wich

der_wich sam nie bądź śmieszny:) Polecam "Kiepskich" tam znajdziesz grę lepszą od mistrzowskiego Deppa.

Victus_76

Depp zagrał wiarygodnie tylko w jednym filmie w mojej ocenie(no dobra może w dwóch). Nie wypada go porównywać do wielkich nazwisk, naprawdę nie wypada, szczególnie takim "znawcom" jak ty. Osobiście klasyfikuję go poza pierwszą 20stką(może jestem za łagodny nawet) żyjących i nadal grających aktorów. Ponadto po co te prymitywne zaczepki typu pojazd po nicku etc?

ocenił(a) film na 9

Zwykła historyjka o narkotykach . Nie masz racji . Osobiście kocham Johnnego i uważam innaczej ,.

Johnny jest wykur*** aktorem.

użytkownik usunięty
kondi143

Aktorem? Nie przesadzajmy. :)

Co Ty wypisujesz cudaku? Choć patrząc na Twojego nicka nie dziwię się... Sztampowa historyjka? Sztampowe to jest twoje życie a nie ta historia oparta na prawdziwych wydarzeniach.

użytkownik usunięty
markowaw

Bueee, bueee, uprawiamy wyzywanki i czepialstwo, ale dla argumentów nie ma miejsca.

ocenił(a) film na 9

Nie tacy ludzie jak ty znający się na kinematografii ocenili aktorstwo Deppa. A tutaj nagle pojawił się dzieciak, który cały świat będzie przekonywał że się mylił. Puknij sie w głowę.

użytkownik usunięty
Victus_76

Kiedy ty się dorosły człeku nauczysz, że ten model nie gra? Hihi. No i jacy ludzie znający się na kinematografii, poważna krytyka go olewa, niech pozostanie przy Teen Choice. Łap aktorstwo http://www.youtube.com/watch?v=1i4cAvR5O3Q

ocenił(a) film na 9

Naprawdę jesteś kretynem jeśli twierdzisz, że ludzie którzy znają się na czymś wg ciebie nie mają zielonego pojęcia o tym co robią. "poważna krytyka" czyli ty, którzy marzysz o aktorstwie. Kurcze normalnie jesteś jak aktor ze spalonego teatru.

ocenił(a) film na 9
Victus_76

I jeszcze jedno...to że na tyle osób tylko ty twierdzisz że z Deppem jest coś nie halo to świadczy już o głupocie i nieznajomości tematu w ogóle. Odpuść sobie kretyńskie komentarze, załóż szlafrok pograj sobie Holmesa.

użytkownik usunięty
Victus_76

Muchy są mi najzupełniej obojętne, quasi argument większości? Marnie.

Victus_76

ahahahahahahahah, nie no, teraz wypadłem z fotela. Kocham cię stary, rozbawiłeś mnie do łez tym tekstem :D obrońca Deppa, bez argumentów :)

Victus_76

z niecierpliwością czekam na merytoryczną obronę Joniego! Ale zanim to zrobisz, to weź zimny prysznic albo poproś kogoś o kubeł zimnej wody. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Victus_76

Czekaj, ale kto się zna? Jakie uznane zdobył trepp, okupowanie wysokich miejsc na internetowych rankingach popularności? Poważna krytyka, czyli nie Oscary, których żenadę można wymieniać bez końca. Globy ciągle drugorzędne. BAFTA, IFTA, MFF, Europejska Akademia Filmowa, Stowarzyszenia krytyków z Bostonu, Nowego Jorku i Los Angeles < Te są na rzeczy, poza tym listy najlepszych od osób z jakąś renomą. Nie przypominam sobie, żeby nasz dżony odnosił specjalne sukcesy na wyżej wymienionych.

użytkownik usunięty

Poprawka, wywalić ifte, którą wkleiłem z sufitu, globy zaliczyć ewentualnie. Ale dla Deppa to żadna różnica, przez tyle lat robienia za statystę nic liczącego się nie zgarnia.

ocenił(a) film na 8

hanga naga szmata wirtanen to twój tajner apoloniusz

użytkownik usunięty
burza333

Dobrze wiedzieć.

ocenił(a) film na 8

lubie placki

ocenił(a) film na 8
burza333

a ty jaki zespół lubisz????????

burza333

Śmiać mi się chce, naprawdę nie macie większych problemów? Jednym podoba się Depp innym podoba się de Niro i co? Czy to jest powód żeby obrzucać się mięsem? Takie dyskusje moim zdaniem to strata czasu, lepiej byście dali spokój, niech każdy idzie zaspamować forum swoich ulubieńców roztkliwiając się z innymi fanami jacy ci artyści są wspaniali. Przynajmniej wszyscy będą zadowoleni. Ja osobiście Deppa lubię, podoba mi się jak gra i podobają mi się filmy z jego udziałem, przede wszystkim te wyreżyserowane przez Tim'a Burtona i choćbyś mi wyjechał z mówką o tych wszystkich prestiżowych nagrodach to zdania nie zmienię. Bo bez względu na to co uważają całe rzesza znawców i krytyków dla mnie moja opinia jest najważniejsza.

ocenił(a) film na 8
Chranolka

a krowa daje mleko

burza333

Bystry/a jesteś ;)

ocenił(a) film na 8
Chranolka

twój stary też daje

tobie tez dam rade jak przed chwila innemu idiocie: wes rozpęd i rzuć się w gówno