LUDZIE ZARAZ WSZYSTKIM UDOWODNIE ZE kokok20000 bla bla jest pedziem jego nick znaczy k*tas ok czyli wychodzi ze lubisz miec cos cieplego w ustach. okej a teraz miedzy nami buraku nie komentuj moich komentarzy bo jestem dla cb zbyt zajebisty narazie
Żenujący Deep ?Pierwszy raz chyba słyszę takie słowa.Wiadomo,że każdemu może podobać się co innego,ale Johnny jest jednym z najlepszych aktorów na świecie!:)
Polecam może obejrzeć inne produkcje z nim,może zmienić zdanie;)
Film przeciętny. Ani nie zaskakuje, ani nie wzrusza. Idealny aby obejrzeć w niedzielę wieczorem. Bo kto nie lubi oglądać takich histori o zwykłych ludziach którzy dzięki własnej pracy stają się milionerami?
Taki pozorowany dramat?
Deep nie zachwycił jednak nie można powiedzieć że był żenujący.
Tym, co przeczytałem na tym forum jestem zdruzgotany. Film jest genialny. Rozwodzenie się o personalne upodobania a aktorach to jakiś absurd. Każdy ma swój gust. Moim zdaniem najsłabszym punktem filmu jest dobanie głównej roli. Sam Depp jest b.dobry, ale w innych rolach. Tym niemniej zbaczacie z tematu genialnego filmu na jakieś bezdroża. Nie chce mi się wierzyć , że ten film skłonił was do takich debilskich licytacji. Ta wasza pseudo dyskusja to ŻENADA !!!!!