Bruce Wszechmogący

Bruce Almighty
2003
6,9 491 tys. ocen
6,9 10 1 490747
6,1 49 krytyków
Bruce Wszechmogący
powrót do forum filmu Bruce Wszechmogący

Wielki Piątek.

ocenił(a) film na 7

Film sam w sobie niezły. Ale myślę, że emitowanie go w Wielki Piątek jest lekkim nieporozumieniem ze strony TV Polsat. Jak myslicie?

ocenił(a) film na 8
RealMariachi

A z resztą, walić to. Chodzcie, Bracia i siostry, zostawmy Tabalugę w jego PiS-kownicy. Uznajmy dla dobra naszych oświeconych umysłów iż wygrał. Przekonał nas iż kościół katolicki jest najlepszy, księża są najmoralniejszymi ludźmi na ziemi, a Jezus może naszemu oponentowi buty czyścić jeśli chodzi o wszystkie sprawy związane z Bogiem, wiarą, i TVN-em. Prawda że Państwa przekonał? ;)
Wygrałeś stary, gratuluję! Zamykam temat, i życzę Państwu miłego dnia :)

użytkownik usunięty
RealMariachi

,,A z resztą, walić to" Właśnie dobrze sobie powiedziałeś. ,,Uznajmy dla dobra naszych oświeconych umysłów iż wygrał." Wasze oświecone umysły, są ślepo zapatrzone w ślepy postęp i możecie kiedyś obudzić się z ręką w nocnikach. ,,Przekonał nas iż kościół katolicki jest najlepszy, księża są najmoralniejszymi ludźmi na ziemi, a Jezus może naszemu oponentowi buty czyścić jeśli chodzi o wszystkie sprawy związane z Bogiem, wiarą, i TVN-em. Prawda że Państwa przekonał? ;)" Na razie tylko się kompromitujesz, i tyle. Tak jak dla Ciebie TV Trwam, nie ma autorytetu tak ty dla mnie też jesteś zerem a nie bohaterem.
,,Wygrałeś stary, gratuluję! Zamykam temat, i życzę Państwu miłego dnia :)" I wreszcie!
Z ślepą i głupią liberalną-lewicą nie będę gadać. To środowisko jest zerem i zero wniesie do przyszłości Polski i świata.
Spadaj!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8

Ale, stary... wygrałeś. Przekonałeś mnie ;)

ocenił(a) film na 8
RealMariachi

Naprawdę, jak Bozię kocham, jestem teraz innym człowiekiem. Dziękuję ci za oświecenie mnie blaskiem swej tybetańskiej mądrości. Ze szczerego serduszka ci dziękuję XD

użytkownik usunięty
RealMariachi

Jasne. Chcesz se porobić jaja do do cyrku! Słyszałem, że potrzebują tam małp. Akurat się załapiesz.

użytkownik usunięty
RealMariachi

Jasne. Chcesz se porobić jaja do do cyrku!

ocenił(a) film na 8

Ok, stary, ale wiesz, to tylko twoja opinia, a spinasz się jakbym ci gwałcił matkę. Jezus był bardziej luzacki, nosił takie hippisowskie długie włosy i w ogóle pędził wino z wody. Spoko gość, naprawdę go lubię :)

użytkownik usunięty
RealMariachi

Umiesz tylko sprowadzać wszystko do szamba?

ocenił(a) film na 8

Przecież mówię że go lubię. A ty gościa znasz?

użytkownik usunięty
RealMariachi

A ty głupi czy z Platformy?

ocenił(a) film na 8

Mówił że w tym filmie to wszystko ściema, nie przeleciałby Marii Magdaleny, bo to straszny paszczur był. Mówię ci, gość jest kotem, bez jaj. Pokazywał mi tą sztuczkę z chodzeniem po wodzie, mówił że trzeba tylko bać szybę przy powierzchni, i się śmiga jak Korzeniowski :)

ocenił(a) film na 8
RealMariachi

W sumie, to pierwszy raz w życiu widziałem moonwalka po wodzie....

ocenił(a) film na 8
RealMariachi

Powiedział mi, że nie lubi kościoła, straszna tam spina jest. Mówił, że jak ktoś w niego nie wierzy, to ok, w końcu minął szmat czasu od kiedy umarł. Idę do niego w piątek, może mi pokarze tego słynnego 2 metrowego bongosa, którym się tak przechwalał. Podobno da się do niego upchnąć pół kilo trawy. To musi być coś :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

Zaprosiłbym cię, ale chyba by cię nie polubił.

ocenił(a) film na 8
RealMariachi

Jezus wyznaje zasadę, że jak go nie zaprosisz do swojego domu, to on cię nie wpuści do swojego. Dobra zasada, bo gdyby tak spraszał każdego, to by mu obrobili chałupę, i siemasz. A potem na Wolumenie, "Fotel Jezusa", tylko 500,- Nie, to nie w jego stylu.
No więc pewnego dnia, tak siedziałem sobie w domu, chillowałem, i przypomniała mi się ta złota myśl. No to modlę się, że niby do niego mówię. Mówię: "No cześć Jezus. Słuchaj, słyszałem że fajny z ciebie gość, jak chcesz, to możesz do mnie wbić. Mamy ciastka i herbatę, ogólnie bieda, ale da się przeżyć."
No i przyszedł. Posłuchaliśmy Hendrixa, napiliśmy się herbaty i obejrzeliśmy "Biga Lebowskiego". To jego ulubiony film, tak poza tym. No i od tej pory jesteśmy kuplami, gadamy przez skype'a czasami. Samotny jest trochę, wszyscy czegoś od niego chcą, a on nie jest jakimś murzynem ludzkości, żeby spełniać czyjeś zachcianki. Raz się dla ludzi poświęcił, i wystarczy.
A ty mi tutaj przychodzisz, że niby w imieniu Jezusa mi jakieś dyrdymały opowiadać. Pytałem się go, nie zna cię, więc przestań oszukiwać w sieci że go znasz. Zajmij się matką, i zluzuj trochę, to może znajdziesz dziewczynę, i ci te durne pomysły z głowy wyjdą, żeby obcych ludzi w żywe oczy okłamywać. "Przyjaciel Jezusa", sraty-taty

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
RealMariachi

Tak jak mówię. Albo nienormalny, albo z PO.

ocenił(a) film na 8

Pocisk po całości stary, zjechałeś mnie na wskroś.
Jezus mówi że do takich ludzi się on nie przyznaje, tylko mu szargają dobre imię. Przyjdzie taki na forum, i nie wiadomo o co mu chodzi.
Mangowa twarz w grymasie zaborczej nienawiści zwiastuje twardą, nieprzeniknioną debatę. Uważa, że gdy do niego należy ostatnie zdanie, choćby tak żałosne, jak obelga w stylu "... aleś ty... niedorozwinięty..."
Ludzie kochani...ile on ma lat? Zwal sobie konia, przyjaraj zielska, i wrzuć na luz. Bo jesteś nudny. Ja jestem chociaż zabawny, a ty jesteś słaby. Nie masz dość sił, i charyzmy, nie mówiąc o zdolności wysławiania, by z kimkolwiek powyżej gimnazjum dyskutować. Zajmij się czymś innym

ocenił(a) film na 7
frost19

Oczywiście, cała Polska obchodzi Wielki Piątek. Któż śmiał wyemitować ten film w tak ważny dzień?

użytkownik usunięty
Armell

Gościu! Ameryki nie odkryłeś, więc daruj sobie ten sarkazm, bo szczerze mówić jesteś żałosny. Któż śmiałby wyemitować??? No właśnie nie wiem któż, bo dzisiaj w POlsce nikt z nikim się nie liczy, a działa to zazwyczaj w jedną stronę

Powiedz mi krzychu jak to jest być najciekawszym okazem na filmwebie? Chyba widzisz, że ludzie z którymi tak zażarcie dyskutujesz przychodzą tu pooglądać sobie śmieszne zwierzątko, jak w cyrku albo zoo?:)
Zapisałeś 9 stron głównie wyzwiskami, obelgami i jadem. I co z tego masz? Tylko to, że w oczach nas tu obecnych jesteś po prostu śmieszny, żałosny... Choć nie powiem wzbudzasz pewne zainteresowanie;D

użytkownik usunięty
KubaLBN92

Nie chrzań bo znam ciekawsze okazy, których jest tu pełno. Są np tresowane małpki, których ty jesteś przedstawicielem. Są również automaty, którym wrzuca się monetę by szczekały swoją drogą ciekawe w którym miejscu. To ma być zażarta dyskusja? To raczej pokaz umiejętności tresowanych szczurów, kolejnego rodzaju gatunku. Te 9 stron zapisali ludzie z wypranymi mózgami. Ty również wzbudzasz moje zainteresowanie a mianowicie fakt, że sklecenie tych paru żałosnych zdań zajęło ci kilka dni :D

ocenił(a) film na 9

MrKrzychuV - fanatyczny imbecyl, bez podstawowej wiedzy na tematy w którym tak chętnie zabiera głos. - tak można w skrócie ocenić wymienioną osobę na podstawie tego czego dokonał na forum Filmweb.
Panie Krzychu piąty, na pewno nie wiesz i nie chcesz wiedzieć ale jesteś słabym ogniwem małej części kopulacji ziemskiej, której pewna grupa z parciem na kasę wyprała mózg.
Domyślam się, że powodem tego jest fakt, że najpierw zrobili to z twoimi dziadami (którzy poddali się ze strachu) a następnie z rodzicami (którzy poddali się bo tak im mamusie kazały).
Słabe pochodzenie i całkowity brak myślenia uniemożliwił również tobie odróżnienie dobra od zła oraz prawdy od kłamstwa i mamy efekt.
Małych liter użyłem celowo. Nie mam szacunku dla głupich ludzi, którzy próbują pouczać ludzi myślących i narzucać im brednie od których robi się niedobrze.

musicmans

i po jaki ch odgrzebujesz temat sprzed 3 lat? Nudzi ci się? To weź się do roboty albo czegokolwiek konstruktywnego a nie obrzucania błotem w internecie.
Nie masz szacunku do głupich ludzi a sam jak się zachowujesz?

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Od kiedy na forum posty mają datę ważności baranie. Tak jak powiedziałeś, nie mam szacunku dla głupich ludzi, a ty sam wrzuciłeś się do koszyka. Póki co to ty odpisujesz na każdy post. Nie masz co robić ? Nudzi ci się? To weź się do roboty albo czegokolwiek konstruktywnego. Podejrzewam, że twoje ostatnie zdanie ma taki sam sens jak cała twoja egzystencja.

musicmans

Pluj dalej jadem, pluj.
EOT gówniarzyku.

użytkownik usunięty
KubaLBN92

chopaaacy luzik :) nie ma sensu się obrażać tutaj, temat był dla beki, dzisiaj sam z niego się śmieje :)

użytkownik usunięty
musicmans

choooopacy powiem tak, pełen luzzzzzz a temat EOT !!!!!!!! :D

użytkownik usunięty
musicmans

słuchaj no musicmans czy jak "cię" tam mamusia nazwała, ooooppps jednak sorki bardzo, to nie mamusia, to jej synuś, po pierwsze twierdzisz że przestudiowałeś moją aktywność tutaj? No chyba nie za bardzo, bo jakoś nie dobrnąłeś do moich ostatnich wypowiedzi, które trochę powinny zmienić myślenie twej małej główki o całym tym temacie, który nie ukrywam został założony dla beki jakieś 3-4 lat temu.

Po drugie durny pajacyku wypowiedź tę przypisujesz mnie, gdy tak naprawdę jest ona kopią artykułu zamieszczonego gdzieś tam kiedyś tam, no sorki myślałem, że chociaż tyle będzie wiadomo jednak pomyliłem się, bo imbecyli nie brakuje jak widać, aaaaa już wiem, gdzie był mój błąd, powinienem zaznaczyć że temat, jest wskazany tylko dla osób inteligentnych, no nie zrobiłem tego, mój błąd i taki tego efekt :(

A tak po prostu, temat jest stary, ja sam uważam że to co tutaj się działo nie było dobre, nie ma sensu go odkopywać, dajmy sobie z nim spokój, tak szczerze, to sam z siebie teraz po paru latach śmieję się do łez :)

ocenił(a) film na 9

Problem polega na tym, że jesteś śmie..i..em. Katolicki m psycholem. Tacy są najgorszym p archem społeczeństwa. Pewnie dla beki wchodzisz proboszczowi w d upę, a tobie wikariusze. Twoje cytowanie biskupów na forum też pewnie jest dla beki. Prawda jest taka, że dla beki zrobiła cię s uka z psem (to za mamusię). Jesteś n ędzną i bezwartościową kreaturą. The end.

użytkownik usunięty
musicmans

Widzę, że tym razem, na prawdę mam do czynienia ze śmieciem, już nie katolickim, ale chorym z nienawiści psycholem, tacy jak ty, powinni mieć zakaz dostępu do wszelkich urządzeń, oferujących możliwość połączenia z internetem. Nie będę ci pisał co robię, dla beki, bo po co robić tę przyjemność ścierwu nie?
Analizując, twój żałosny obraz jaki wyłania się w powyższych wypowiedzi, można łatwo dojść do wniosku, że z kościołem nie masz za wiele wspólnego, więc zrób światu tę przysługę, i zabierz swoją tłustą dupę, z forum którego meritum, dotyczy właśnie powyższej instytucji w myśl takiej złotej zasady, która dla ciebie brzmi "Nie wiem? - Zamykam jadaczkę, wiem? - dzielę się tą wiedzą" .
Ja Nie wiem, może ktoś w dzieciństwie bardzo cię skrzywdził, nie wnikam, tylko mogę współczuć. "Za mamusię" mówisz? Oj bo się rozpłaczę tutaj naprawdę "Mamoooooo, co z tą kanapką, bo zaraz noooocccc w minecrafcieeeeee !!!! ", gospodarzu na serio, nie zniżaj się do niegdysiejszego mojego poziomu, i nie zmuszaj mnie, bym sobie o nim przypominał, bo naprawdęęęę jest takie powiedzenie "Kozak w necie - P**** w świecie, tego się trzymaj.

ocenił(a) film na 9

Nie martw się. Do twojego poziomu nie da się zniżyć. Co do mamusi, to twoja musiała bardzo cię skrzywdzić. Molestowała cię ? Musisz z tym jakoś żyć. Nie współczuję ci. Co do Twojej wiedzy, to jej nie posiadasz. Zamknij się więc i nie zaśmiecaj forum parchu zasmarkany.

musicmans

ty już dawno przebiłeś wspomniany poziom. Krzych przynajmniej miał jakieś głębsze pobudki- źle postawione, czy wynikające z własnej niewłaściwej interpretacji- ale jakieś jednak miał. Natomiast jedyne co kieruje tobą to chora nienawiść lub lubość w obrzucaniu innych gównem.
Zapewne masz jakieś 14 lat- na to by wskazywały chociazby zdania budowane na ogól z trzech- czterech słów. Jeśli tak życzę twojemu otoczeniu, żebyś wyrósł na w miarę normalnego człowieka. Jeśli natomiast nie jesteś po prostu głupim gówniarzem, który się dorwał do kompa i neta to stanowisz idealny dowód, że jednak sama przynależność do homo sapiens sapiens wcale nie determinuje faktu, że dany osobnik "zszedł z drzewa".
Nie pozdrawiam biedoto umysłowa.

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

twój Krzychu wyraźnie ci napisał "Są np tresowane małpki, których ty jesteś przedstawicielem" Rozumiem, że po poprawnej ocenie stałeś się zwierzątkiem idioty. Sztuka to umieć tresować. Pisałeś EOT, ale po raz kolejny nudzisz się i nie chcesz wziąć się do roboty albo czegokolwiek konstruktywnego. Glut z nosa wylazł i znowu napierasz zamiast wciągnąć. Jaki Pan taka małpka. Problem w tym, że nie możesz zejść z drzewa. Nie próbuj, nie uda się. Do mnie nie pisz. Wiem, chcesz porozmawiać z kimś inteligentniejszym od siebie. Rozumiem to, ale ja nie rozmawiam z chłopaczkami z ulicy. Musisz to uszanować. Zwal sobie konia, może emocje opadną. A najlepiej przestań podniecać się starym PCetem, bo zaśmiecasz mi skrzynkę. EOT małpeczko !

użytkownik usunięty
musicmans

oj biedna ta nasza małpka biedna, ejjj powiedz mi jedną rzecz, jak to jest próbować za wszelką cenę podbić sobie własne ego, nie wiedząc zupełnie na czym to polega i co masz zrobić? Co? Koleś, zachowujesz się jak gówniarz, którego właśnie spuścili ze smyczy na 10 minut, dorwał się taki do "kalkulatora" i nie ogarnia jak ma je wykorzystać.

Ja cię rozumiem i wgl, odnosisz się do moich postów sprzed tam 3-4 lat już nie pamiętam, ja sam dzisiaj wstydzę się za to co tam wypisywałem, ale było mineło, teraz jest teraz, więc po jakiego ku.... rczeee grzyba czepiasz się czegoś, czego nie ma ? co? Może najpierw powiedz coś od siebie (ale coś więcej niż to co potrafisz najlepiej, uprzedzam), cokolwiek byśmy mieli podstawę do rozmowy, bo jak być może zauważyłeś w swej chorej nienawiści, sam się pogrążasz, ogar gościu na serio, to właśnie tacy jak ty, nakręcają takich jak "kiedyś Ja" więc jeśli masz choć trochę oleju pod kopułą, będziesz wiedział co robić :) ej gościu gościu

użytkownik usunięty
KubaLBN92

ha wiem że niegdyś różnie między nami bywało, ale korzystając z okazji jaka nadarzyła się dzięki naszemu nowemu przyjacielowi musicmansowi, chciałbym powiedzieć parę słów.

Chodzi o to, że to co kiedyś tutaj wypisywałem nooo mówiąc krótko nie najlepiej wyszło, chciałem dla beki wywołać jakąś burzę na forum więc skopiowałem ten stary artykuł i przykleiłem go tutaj, tak rozpętałem tę idiotyczną dyskusję, której paliwa dostarczały moje ... i tutaj brakuje mi słowa by określić poziom dna jaki osiągnąłem :) sorki was wszystkich za tę marną prowokacje, sam czytając te swoje wypociny nie wiem czy śmiać się czy płakać, nie potrzebnie nawrzucaliśmy na siebie tyle, dzisiaj po paru latach, nie wiem co wtedy mi odbiło, że zachowywałem się w taki a nie inny sposób
Zapomnijmy o tych nieporozumieniach, kurcze nie było się o co tak żreć, a CB osobiście sorki za różne takie moje sformułowania pod Twoim adresem :) każdy kiedyś mądrzeje z wiekiem :) To co ? sztama ... ? ;)

Ja tam już dawno zapomniałem o wszystkim. Popełniać błędy jest rzeczą ludzką, tak samo jak wybaczać:)

użytkownik usunięty
KubaLBN92

Dzięki za zrozumienie :) bo widzisz jak to jest parę lat temu byłem fanatycznym głupkiem na filmwebie, dzisiaj sam z siebie śmieje się do łez, i staram się prostować to co kiedyś tak bez sensu spieprzylem Ale taki smrodek pozostał i się ciągnie :) dalej xd i nawet tematu usunac sie nie da :( pozdrawiam

e tam nie ma się czym przejmować;)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
musicmans

ooooo uuuuuu eeeee co tak słabiutko??? Nie żebym ci wypominał czy coś, ale nie po to tak forsowałem swe palce pisząc do cb, żebyś mnie zlewał tak krótką i ubogą w inwektwy wypowiedzią (bo o merytoryce nie wspomnę) ? No co jest z tobą? Czyżby ten mały móżdżek właśnie się przegrzał, i potrzebował 2 h chłodzenia? No nieeee, zawiodłeś mnie powiem ci, oj zawiodłeś mnie

Co do zaśmiecania forum, tak tak, to ja jestem rozwydrzonym , gimbusem któremu szanowna Pani "MAMUSIA' zapomniała kupić snickersa i wciąż jest głodny, swoją frustrację postanowiłem wylać na filmwebie, w związku z czym odkopałem post sprzed ery archaiku i walę na oślep bez składu i ładu. hahah :D tak tak a powiedz mi "synu" smoki w tej baśni też będą? ... Oj zjedz snickerska bo zaczynasz straaaasznie gwiazdorzyć xD ;)

ocenił(a) film na 8
frost19

liczyłeś na "pasje" ? Dla mnie mogą nawet wtedy puszczac " american pie " .

użytkownik usunięty
maciekb80

no i dla mnie też :)

ocenił(a) film na 8

i git . Ale ten przytyk nie do Ciebie był . A tak nawiasem ( jestem za laicyzacją )

maciekb80

każdy ma swoje sumienie i niech w zgodzie z nim żyje. Jak ktos chce przeżywać jakieś Święto i się w związku z tym umartwiać czy też zastanawiać nad swoją egzystencją to gówno mnie obchodzi w takowym momencie co leci a co nie w tv:)
Natomiast jeśli ktoś jest innego wyznania itp to dlaczego by nie miał obejrzeć sobie w tym samym czasie komedii.
Także w tym aspekcie też jestem za laicyzacją. Natomiast w wielu innych aspektach jednak nie do końca, choć w zdecydowanej większości wszystko sprowadza się i tak do indywidualnego podejścia.

ocenił(a) film na 8
KubaLBN92

Pięknie powiedziane ;) . I od razu mówie że ja tam wierzący jestem ale kościół bym zagazował a Watykan wysadził , poza wyjątkami które obrały filozofię Papieża Franciszka

maciekb80

A dziękuję:)
Co do zagazowania, mam inne zdanie osobiście, choć daleki jestem i będę od jakiegokolwiek kłócenia się czy piętnowania w tym temacie- bo po prostu sam miałem dokładnie takie samo zdanie jeszcze parę lat temu. Teraz jestem zdania, że skoro Bóg pozostawił nam Kościół jako swego rodzaju namiestnika dla nas to nie nam go oceniać, a to co niektórzy z jego przedstawicieli robią zostanie w odpowiednim czasie ocenione przez sędziego Najwyższego- ale to moje osobiste zdanie i jak najdalszy jestem od namawiania do niego kogokolwiek:)

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 8
KubaLBN92

Nie bardzo sie zgadzam z twoim tokiem myślenia . Bo idąc nim wychodzi na to że jak kogoś zabije będąc wierzącym nie należy mnie karać więzieniem bo zrobi to Bóg po śmierci . Nie należy karać księży za pedofilie , defraudacje pieniędzy bo Bóg to zrobi za nas ? Tak dobrze (dzięki Bogu ) jeszcze nie ma .