Bruce Wszechmogący

Bruce Almighty
2003
6,9 491 tys. ocen
6,9 10 1 490747
6,1 49 krytyków
Bruce Wszechmogący
powrót do forum filmu Bruce Wszechmogący

Wielki Piątek.

ocenił(a) film na 7

Film sam w sobie niezły. Ale myślę, że emitowanie go w Wielki Piątek jest lekkim nieporozumieniem ze strony TV Polsat. Jak myslicie?

maciekb80

Aż tak daleko bym się zdecydowanie nie posuwał:)
Prawa ludzkie w większości są potrzebne a niektóre wręcz konieczne, jak właśnie odseparowywanie osobników będących zagrożeniem dla reszty społeczeństwa.
Natomiast co innego, moim zdaniem, karać morderców, pedofilów, złodziei itd a co innego w czambuł zagazować przedstawicieli instytucji, której nawet jeśli spora część przedstawicieli dopuszcza się ww czynów.

Chodzi mi o to, że skoro Bóg zostawił na Ziemi swój Kościół do opieki nad nami, czy jak to tam nazwać, to mimo licznych jego przywar- mimo wszystko uczęszczam na msze i staram się w miarę możliwości żyć również według jego, Kościoła zaleceń. Tylko tyle.

użytkownik usunięty
maciekb80

git git, wolę się asekurować na wszelki wypadek :) widzisz jaki przypał tutaj był :)

frost19

Troche czasu mineło ale musze przyznac dozywotni props dla MrKrzychV i Oriflamme za zrobienie najlepszej gownoburzy katolickiej jaka swiat widzial! Podczas czytania nawet puscilem sobie muzyke filmowa bo czulem sie jak bym ogladal dobre trzymajace w napieciu kino. Pozdrowienia!

sirwarkicz2

Ej ej a postacie drugoplanowe, wstretni antagonisci to co pies? :)

użytkownik usunięty
sirwarkicz2

można i w ten sposób :) Wiesz no czasami tak bywa, że zbyt wcześniej złapiesz się za neta, zrobisz z siebie klauna a po latach ... nie wiesz czy śmiać się czy płakać :)
Przynajmniej Tobie poprawił się humor :) jeden plus Pozdrawiam :)

Plusów jest więcej, tylko trzeba chcieć je dostrzec:)

użytkownik usunięty
KubaLBN92

daj pan spokój z takimi plusami xD

ocenił(a) film na 7
sirwarkicz2

o kurczę, 4 lata temu założyłem temat i zupełnie o nim zapomniałem, a dziś dzięki Twojemu komentarzowi tu wszedłem, a tu 11 stron z komentarzami, nieźle. :)

ocenił(a) film na 8
frost19

Stacja komercyjna, prywatna ma prawo robić co chce. Stacja publiczna ... powinna uwzględniać więcej rzeczy. Mówimy o Polsacie . A nie o TVP.

armarange

A teraz od tego postu już 13 lat minęło. Przecież dopiero minęło już 5 ,6 lat